- Reaksiyon puanı
- 129
sende sürekli resimdeki gibimi açılıyo.. sorun olmaz tabi ozamanblogger dedi ki:iede bi sorun yok..
Yoo resimdeki gibi açılmıyore normal görünüyor.Sen firefox kullanıyosun firefox bazen ilk girişlerde siteyi bozuk gösteriyor..emubaltaci dedi ki:sende sürekli resimdeki gibimi açılıyo.. sorun olmaz tabi ozamanblogger dedi ki:iede bi sorun yok..
bende de öyle internetten kaynaklanıyor galiba...emelden dedi ki:Bendede oluyor ama ben aldırmıyor sayfayı yeniliyorum geçiyor.
firefoxtan kaynaklanıyor firefox kodları yanlış okuyor iede bir sorun yok.Jojoba dedi ki:bende de öyle internetten kaynaklanıyor galiba...emelden dedi ki:Bendede oluyor ama ben aldırmıyor sayfayı yeniliyorum geçiyor.
blogger dedi ki:firefoxtan kaynaklanıyor firefox kodları yanlış okuyor iede bir sorun yok.Jojoba dedi ki:bende de öyle internetten kaynaklanıyor galiba...emelden dedi ki:Bendede oluyor ama ben aldırmıyor sayfayı yeniliyorum geçiyor.
Bende hiç öyle bişey olmadı zart diye giriyorum..Titus dedi ki:blogger dedi ki:firefoxtan kaynaklanıyor firefox kodları yanlış okuyor iede bir sorun yok.Jojoba dedi ki:bende de öyle internetten kaynaklanıyor galiba...emelden dedi ki:Bendede oluyor ama ben aldırmıyor sayfayı yeniliyorum geçiyor.
sorun firefox'ta değil eğer bağlantı hızınız bir sebeple düşerse firefox sayfa yüklenmesi uzun süreceği için temel HTML tarzında açıyor siteyi. O an IE ile deneyecek olursanız da sürekli olarak "Veri alınıyor" uyarısı verir ama siteyi açmakta ya gecikir ya da zaman aşımı olur.
sen ie de zart die girion bende firefox ta zart die giriomblogger dedi ki:Bende hiç öyle bişey olmadı zart diye giriyorum..Titus dedi ki:blogger dedi ki:firefoxtan kaynaklanıyor firefox kodları yanlış okuyor iede bir sorun yok.Jojoba dedi ki:bende de öyle internetten kaynaklanıyor galiba...emelden dedi ki:Bendede oluyor ama ben aldırmıyor sayfayı yeniliyorum geçiyor.
sorun firefox'ta değil eğer bağlantı hızınız bir sebeple düşerse firefox sayfa yüklenmesi uzun süreceği için temel HTML tarzında açıyor siteyi. O an IE ile deneyecek olursanız da sürekli olarak "Veri alınıyor" uyarısı verir ama siteyi açmakta ya gecikir ya da zaman aşımı olur.
Yukarıdaki girememiş işteAdobe dedi ki:sen ie de zart die girion bende firefox ta zart die giriomblogger dedi ki:Bende hiç öyle bişey olmadı zart diye giriyorum..Titus dedi ki:blogger dedi ki:firefoxtan kaynaklanıyor firefox kodları yanlış okuyor iede bir sorun yok.Jojoba dedi ki:bende de öyle internetten kaynaklanıyor galiba...emelden dedi ki:Bendede oluyor ama ben aldırmıyor sayfayı yeniliyorum geçiyor.
blogger dedi ki:Bende hiç öyle bişey olmadı zart diye giriyorum..Titus dedi ki:blogger dedi ki:firefoxtan kaynaklanıyor firefox kodları yanlış okuyor iede bir sorun yok.Jojoba dedi ki:bende de öyle internetten kaynaklanıyor galiba...emelden dedi ki:Bendede oluyor ama ben aldırmıyor sayfayı yeniliyorum geçiyor.
Hızlandığı yokki yavaşlasın..Titus dedi ki:blogger dedi ki:Bende hiç öyle bişey olmadı zart diye giriyorum..Titus dedi ki:blogger dedi ki:firefoxtan kaynaklanıyor firefox kodları yanlış okuyor iede bir sorun yok.Jojoba dedi ki:bende de öyle internetten kaynaklanıyor galiba...emelden dedi ki:Bendede oluyor ama ben aldırmıyor sayfayı yeniliyorum geçiyor.
Bağlantı hızının bir şekilde yavaşladıysa dedim zaten. Eğer sen direk girebiliyorsan demekki bağlantı hızın yavaşlamamıştır.