SDN' ye dilekçe...

Spor bölümünde moderatör arttırılsınmı ? Evet - Hayır.

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
neyi eleştireyim bir yanlışım varsa isteyen aleyhimde konu açabilir erol :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Tartışmaları daha sağlıklı yapmak için geçici olarak Link'in moderatörlük yetkisi alınmıştır. Yakında yönetim ekibi olarak aldığımız kararı açıklayacağız. Eleştirilerini kırıcı olmadan, daha iyi içeriklerin üretilmesi için bizimle paylaşan üyelerimize teşekkür ederiz.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Troy dedi ki:
Tartışmaları daha sağlıklı yapmak için geçici olarak Link'in moderatörlük yetkisi alınmıştır. Yakında yönetim ekibi olarak aldığımız kararı açıklayacağız. Eleştirilerini kırıcı olmadan, daha iyi içeriklerin üretilmesi için bizimle paylaşan üyelerimize teşekkür ederiz.

teşekkürler :) anket ve yorumlardan sonra bu kararın alınmasını doğal karşılıyorum.

Anketi Kilitledim konuma katılıp yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Teşekkürler Troy. :) Şahsen asla bir moderatörü görevden attırmak amacım değil ancak bence Sdn'ye işini daha düzgün yapan Modlar tarafındna yönetilmeli. O yüzden alınan karar çok isabetli teşekkürler. Ancak bence konu kilitlenmeli.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
resident bu saatten sonra konuşmak yersiz.Bir talepte bulunduk haklı görüldük ve hakkımız verildi ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
resident, sipariş verdiğin kınaların hepsini harcama. uygunsuz mesajın için 10 gün ceza aldın ama daha önce de ceza aldığın için seni süresiz uzaklaştırdık.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Bu konunun bu kadar açık kalması sanırım yeterli arkadaşlar, alınan karara saygı duyulmasını umuyoruz, sonuçta alınan bu karar birden alınan bir karar değildir, gerekli yazışmalar ve fikir alışverişleri yapılarak bu karar alınmıştır.

Son yazılan bazı yorumları sildim, kırıcı olmanın bir anlamı yok dimi.

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...