SDN' ye dilekçe...

Spor bölümünde moderatör arttırılsınmı ? Evet - Hayır.

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir şey değişmez, futbol, siyaset ve din konuları bu forumda ve her yerde hep tartışmaya neden oluyor.

dead_ghost, ridvan1452, erol1982 ve aklıma gelmeyen üyeler spor bölümünü gereksiz tartışmalara sürüklüyorlar. O yüzden spor bölümü benim için girilmeye değmeyen bir bölüm.

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yuureii dedi ki:
Bir şey değişmez, futbol, siyaset ve din konuları bu forumda ve her yerde hep tartışmaya neden oluyor.

dead_ghost, ridvan1452, erol1982 ve aklıma gelmeyen üyeler spor bölümünü gereksiz tartışmalara sürüklüyorlar. O yüzden spor bölümü benim için girilmeye değmeyen bir bölüm.
+30.000.000

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yorumlar için teşekkürler ama arttırılmasın diyenler max hariç Fb taraftarıdır.Siz bu subjektif zihniyetle yol katedemezsiniz.anket sonuçlarıda ortada zaten ;) bu durumu gözardı etmeyeceklerdir.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
ridvan1452 dedi ki:
mümkünse 3 büyüklerin her birine ayit bi moderatör olsun cunku bole olmuyor

ozmanda modlar tarafları olan takımlara meil verirler.. tarafsızlık şart.!

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
dead_ghost dedi ki:
yorumlar için teşekkürler ama arttırılmasın diyenler max hariç Fb taraftarıdır.Siz bu subjektif zihniyetle yol katedemezsiniz.anket sonuçlarıda ortada zaten ;) bu durumu gözardı etmeyeceklerdir.
bu kadar ön yargılı olma !!!

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Talha Sarı Ertunç dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
bu kadar ön yargılı olma !!!

tamam haklı olabilirsin ama 29 oyla olacak iş değil bu ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
önyargılı değilim ki gördüğümü yazıyorum ;) arttırılması diyen herkesin Fb li olduğunu daha önceki konulara yaptıkları yorumlardan biliyorum.ben 29 oyla olur demedim zaten ama çoğunluğun sesini duymalı yöneticiler ;)

umarım bir karara varırlar.

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kesinlikle Arttırılmalı Link Spor Bölümünde Taraf Tutuyor!
İşine Geldiği Gibi Davranıyor!
Link Yüzünden Bu Forumdan Kaç Kişi Banlandı. Bi Taneside Ben. Yetersiz Bir Moderator!
Kesinlikle Moderator Atanmalı!

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
konu 5. sayfasına ulaştı arttırılsın diyende oldu yok kalsın diyende.ama ben beklerdimki link te çıkıp bir savunma yapsın..okadar üyenin eleştirisi var burda.susman sorunu çözmeyecek link..bundan sonrada böyle patlamalar yaşanacak ben veya başkası. olaya dahil ol ve bu sorun tümüyle çözülsün herkesin kafasında soru işaretleri var...

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Konuyu okumamıştım direk ankete hayır dedim ben şey sanmıştım Spor bölümü büyüsün gelişsin falan o tarzda bir yazıdır benimde spor'la alakam yok hayır diyeyim dedim.

Sonra pişman oldum ama keşke evet deseydim. Belirtilen konularda kilitlenmeyi veya editlenmeyi gerektirecek bir unsur göremedim.

Gerekirse yöneticilere pm atmayın mail atın daha resmi olur . Şikayetinizi özetleyin gereken yapılır

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
spor bölümü % 80 fb - gs oldu bende kendi takımım hariç girmiyorum...

ama bu duruşu görüp yönetimin ya bu tür fb gs tartışmalarını yasaklaması gerek ya da bölümü biraz daha serbest bırakıp sadece bu tartışmalara gitmesini izlemeye dewam etmeli...

link benim de bikaç msjımı editledi haklıydı da mod'luğu böyle kullanırken haklı... ama yönetim gs fb tartışmalarına ses çıkarmayacaksa biri fb ile ilgili konuları bi gs li de gs ile ilgili konuları takip etmeli böyle nereye kadar gider bu bölüm belirsiz...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Dead Ghost, Frei, Ridvan1452 Ortalığı karıştıran süper 3 lü daha fazla söz gerek var mı?

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Diğer mesajları hiç okumadım. Direk ilk mesaja ve arkadaşın kilitleme sebebini sormasına cevap yazacağım.

Arkadaş demiş ki, tahrik yok, gerçeklerden bahsediyorum.

Ben de diyorum ki, her dediğin doğru olsun; ama her doğruyu her yerde söylemeye hakkın yoktur. Bu tip şeylerin insanın işine geldiği yerlerde olmasına çok sinir olurum. Ayrıca üslup çok çok önemlidir. Yani söyleyiş tarzı, olayı gerçeklikten çok saldırı konumuna getirir.

Kimsenin kimseyi rencide etmeye hakkı yoktur. Konuşma özgürlüğü mü? Birileri birilierinin akrabaları hakkında özgürce konuşsun bakalım ne oluyor ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erol_1982 dedi ki:
Dead Ghost, Frei, Ridvan1452 Ortalığı karıştıran süper 3 lü daha fazla söz gerek var mı?

erol sana cevap verip seviyeyi düşürmek istemiyorum aslında ama düşünce tarzınız insanı çığrından çıkartıyor inan bana ;)

yazdığın 3 isimde Gs taraftarı nedense sen Fb lisin yani biz durduk yere tartışıyoruz işimiz gücümüz yok size laf yetiştiriyoruz Zzz

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
erol_1982 dedi ki:

Sen de bu mesajla süten çıkmış ak kaşık olduğunu gösteriyorsun. Daha fazlasını konu dağılmasın diye yazmıyorum.

Asıl konuya gelirsek Link'in taraflı olması gayet doğal. Adam Fb'li. Takımını savunuyor. Benim Link'le ilgili tek şikayetim bu savunmayı yaparken moderatörlüğün avantajını hep bu yönde kullanması. Mesaj düzenleme, silme, kilitleme anlamında. Tabi ki bunların çoğunda haklı olabilir. Ama bu haklı olmadıklarını görmezden gelmemizi gerektirmez. Ben çok daha önce de defalarca bu konuya değindim. Ama sonuç alamayınca madem öyle, böyle devam ederiz dedim. Çünkü biliyorum ki yeni mod gelse, örneğin bir GS'li mod ortalık daha da kızışacak. Link gitsin tarafsız mod gelsin desem, bu noktada o da yanlış anlaşılacak.

Özetle bu konunun tek çözümü linkin kendine çeki düzen vermesi. Ama ben buna ihtimal vermiyorum. Dolayısıyla bu çözümsüz bir konu ve böyle devam edecek diye düşünüyorum.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
bu anket hala devam mı ediyor ? :S

bana arttırılacak gibi gelmiyor ama neyse...

not : Link'in uygun bir zamanda açıklama yapacağından eminim (A)

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence arttırılmamalı her bölüme 1 mod.yeterli aslında... zaten global arkadaşlar da görevlerini yerine getiriyorlar... Link'in yaptığı bir yanlış olursa onlar devreye zaten gireceklerdir ...
tabi bu benim düşüncem...

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
erol_1982 dedi ki:

Sen tek basına yetersin bence erol ;)

centigarde

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm sdn de spor bölümü de varmış demek.ne güzel ne güzel:)
hatta millet birbirini bile yiyo:D
valla şu başlık olmasa dikkat bile etmemiştim.
spor a bak.guya dostluk kardeşlik vs. diyerek başlanır spordan bahsedince
ne kadar lüzumsuz bir konu olduğunu bu kısır çekişmeden sonra bir kez daha idrak ettim.size kolay gelsin.
bence bir moderator daha atanacağına var olanı da alsınlar bölece herkes rahatça yazar.
küfüre kadar gitmez herhalde...
giderse görevliye bildir butonu var.sıkıntızı en kısa zamanda çözmeniz dileği ile...(ki bu Türkiye şartlarında epey zor)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ben o bölümle çok içli dışlı değilim ancak arada sırada takip ediyorum Link Adlı üyenin taraflı olduğu gözümden kaçmıyor . Sdn de bir çok global mod , mod var hepsinden çok memnunum ilgi alanım olmadığı için Link Kalsın ancak İşini bence Profesyonelce (Chi, Amesfa , Şirine , Red-bird ... ) Gibi yapamadığı için bencede atılmalı.

Ve Sdn Yöneticileri
Evet arttırılsın - 28 (63.6%)
Hayır arttırılmasın - 16 (36.4%)

Buna bence birşey demeli :)

Teşekkürler

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ben bizim spor bölümünün aziz yıldırım tarafından kiralanmış olduğunu düşünüyorum onun için daha fazla moderatör konulması zor bence :P :D :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bunlar Link sürekli üstüne gidiyorlar. Fb olduğu için link savunmuyorum Link'i.Ama sürekli spor bölümünde olduğum için bu gs arkadaşlar özellikle ortaya laf atıp sonrada msj silinince ağlıyorlar böyle.

Gerektiğinde bişi gördüğümde mod olsada söylerim ne olursa olsun, örneğin nemesis sanada yeterim.Sen merak etme

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
erol_1982 dedi ki:
Bunlar Link sürekli üstüne gidiyorlar. Fb olduğu için]

Şiiişştt şiiiiişşttttt Ağzın lafla dolu belliii ama sataşma yok lütfen !!!! Biz böyle düşünüyoruz sana doğruysa sadece orasını söyle başklarına laf atma ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Be5tE dedi ki:
erol_1982 dedi ki:

Şiiişştt şiiiiişşttttt Ağzın lafla dolu belliii ama sataşma yok lütfen !!!! Biz böyle düşünüyoruz sana doğruysa sadece orasını söyle başklarına laf atma ;)

İlk lafı atan o görmedin mi?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
erol_1982 dedi ki:
Be5tE dedi ki:
erol_1982 dedi ki:

İlk lafı atan o görmedin mi?

Bak Şimdide ortalığı karıştırıyorsun konu neydi ne oluyor. senin söylemiş olduğun 'nemesis sanada yeterim' hiç hoş bir laf değil. Bence uzatmayalım ha ne dersin ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...