SDN' ye dilekçe...

Spor bölümünde moderatör arttırılsınmı ? Evet - Hayır.

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erol heryerde Fb lilğini belli etme ya bir sensin burda konuyu dağıtan farkındasın değilmi.Linkin açıkmalama yapacağını sanmıyorum klasik bir politika bu sus ve bekle ;) ortalık nasıl olsa yatışır.o değilde diğerleride susuyor çok garip :S okadar insanın düşüncesi var konu 3. gününe girdi ;) bir karara varılmalı olumlu yada olumsuz diye düşünüyorum ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost dedi ki:
erol heryerde Fb lilğini belli etme ya bir sensin burda konuyu dağıtan farkındasın değilmi.Linkin açıkmalama yapacağını sanmıyorum klasik bir politika bu sus ve bekle ;) ortalık nasıl olsa yatışır.o değilde diğerleride susuyor çok garip :S okadar insanın düşüncesi var konu 3. gününe girdi ;) bir karara varılmalı olumlu yada olumsuz diye düşünüyorum ;)

Sölediğinle yazdığın çelişiyor. Farkındamısın?

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erol_1982 dedi ki:
dead_ghost dedi ki:

Sölediğinle yazdığın çelişiyor. Farkındamısın?

ne çelişiyor arkadaşım konu başlığı belli Ben bir şikayette bulundum bununla ilgili yorum yapacaksan yap.arttırılmalı yada böyle kalmalı de.üyelerin ismini yazarak ortalığı karıştırma konumuda dağıtma !!!

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Şimdi herkes sanıyor ki biz Galatasaray'lı olduğumuz için Fenerbahçe'li moda saldırıp, onu haksız yere suçluyoruz.. Ya garezimiz mi var ki bunu yapalım. Ben Link'i şahsen tanımam ve aramızda bir olay olmadı. Ama benim durduk yere bir şekilde onun mod oldugu bölgede mesajım silinirse (dikkatini cekerim haksız yere silinmek) bende ne oluyor derim. Yani bunu Galatasaray-Fenerbahçe çatışması olarak algılamayın.

Dip Not: Erol sana ana yazımda yer vermedim anca senle ilgili dipnot yazabilirim. Alttan alınca tepeye cıkmaya gayret etme, yukarıda yerler kaygan, kayıp düşersin ona göre canım kardesim ;)

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne tepesi ya? sen kimsin ki?

(konu benle alakalı değil ama böyle bir saçma bir yorumda görmedim)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
resident dedi ki:
Ne tepesi ya? sen kimsin ki?

resident yerinde kal önceki mesajlara bak ondan sonra bana laf at.. Alttan alıyoruz adama hala laf atarak tepeye cıkıyor ;)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Laf atmayalım lütfen yaa herkes git gide çirkinleşecek yoksa lütfen herkes Atılmalı mı atılmamalı mı desin...

Bence Başka mod olmalı onun yerine ... bu Kadar birbirinze sataşmayın çok kötü duruyor lütfen ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
konu modluk üyelik globallik değil erol ;) heryerde aynı şeyi yapıyorsun konuyu dağıtmakta üstüne yok yani.tartıştığın herkes Gsli haklı yada haksız konu dışında alakasız şeyler yazzıyorsun.ben Link ten bahsediyorum sen rıdvanı frei yazıyorsun nmss de doğal olarak sen hepsine yetersin demiş.etki tepki algıladınmı sonrasına gerek yok uzatmayalım ok ;)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bu konuya yönetim el atmazsa cok kalp kırılır burada..

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Be5tE dedi ki:
Ben o bölümle çok içli dışlı değilim ancak arada sırada takip ediyorum Link Adlı üyenin taraflı olduğu gözümden kaçmıyor . Sdn de bir çok global mod , mod var hepsinden çok memnunum ilgi alanım olmadığı için Link Kalsın ancak İşini bence Profesyonelce (Chi, Amesfa , Şirine , Red-bird ... ) Gibi yapamadığı için bencede atılmalı.

Ve Sdn Yöneticileri
Evet arttırılsın - 28 (63.6%)
Hayır arttırılmasın - 16 (36.4%)

Buna bence birşey demeli :)

Teşekkürler
konunun içinde olup link in haksızlıklarını görmek bir yana,dışarıdan bakan birisinin yorumuda oldukça önemli.bence Be5tE nin yorumu çok güzel...

bir yeri yönetebilecek özellikler yok linkte.olaylara kapılıp gidiyo.bencede alınmalı görevinden...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bilmem farkındamısınız ama konu başka yerlere gidiyor. Spor bölümünde moderatör arttırılsınmı konusu yerine kendi aranızda tartışıyorsunuz. Sadece evet yada hayır diyerek tartışmasız bir şekilde bu işi çözebilirsiniz.

Konuya gelelim. Bölüme mod ataması gereksiz. Bölümlere 1 tane mod yeterli diye düşünüyorum. Gerekli görülünce global mod arkadaşlarımız zaten olaya müdahale edebiliyor.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mila12 dedi ki:
Bilmem farkındamısınız ama konu başka yerlere gidiyor. Spor bölümünde moderatör arttırılsınmı konusu yerine kendi aranızda tartışıyorsunuz. Sadece evet yada hayır diyerek tartışmasız bir şekilde bu işi çözebilirsiniz.

Konuya gelelim. Bölüme mod ataması gereksiz. Bölümlere 1 tane mod yeterli diye düşünüyorum. Gerekli görülünce global mod arkadaşlarımız zaten olaya müdahale edebiliyor.

mila ben hiç görmedim spor bölümünde global mod etkisini ;) istediğin konudan başlayabilirsin araştırmaya :)

tartışma dozu yüksek ve sonunda kilitlenen hiçbir konuda global mod müdahelesi yok

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
dead_ghost dedi ki:
mila12 dedi ki:

mila ben hiç görmedim spor bölümünde global mod etkisini ;) istediğin konudan başlayabilirsin araştırmaya :)

tartışma dozu yüksek ve sonunda kilitlenen hiçbir konuda global mod müdahelesi yok

Gerekli gördükleri olaylara müdahale ediyorlar. Gereksiz ve doğru bir şekilde müdahale edilmiş ise konunuzun kiliti tekrar açılmıyor.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence Spor bölümü tartışmalara,editlemelere konu kitlemelerine en çok gebe olan bölüm.tehlikeli bir bölüm yani.buraya kadar hemfikiriz sanırım ;)

bizde diyoruzki kontrol ve hakimiyet açısından mod arttırılmalı.bence bir konunun gerekliliği yada gereksizliği bir kişinin ( ve bu taraf tutan biri ise ) insiyatifine bırakılmasın.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Yönetici ile konuşun burada konuşmayın...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Talha Sarı Ertunç dedi ki:
Yönetici ile konuşun burada konuşmayın...

burda niye konuşulmuyor onu anlamadım :S ayrıca yöneticiyle konuştum cevabını bekliyorum ;)

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
bazı kötü cevaplar çıktığı için yanlış anlama sana demedim :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya bişe söylücem aslında attırılmalı çok hoş bir kelime değil yaaa :] Seni atıyoruz işten ....

bence Attırılmalı kelimesi kaldırılmalı zaten herkes birbirini kırıyor ..

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Be5tE dedi ki:
Ya bişe söylücem aslında attırılmalı çok hoş bir kelime değil yaaa :] Seni atıyoruz işten ....

beste o arttırılmalı ya :) ben atılsın demiyorumki zaten mod arttırılsın diyorum ;)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
dead_ghost dedi ki:
Be5tE dedi ki:

beste o arttırılmalı ya :) ben atılsın demiyorumki zaten mod arttırılsın diyorum ;)

:D :D ben onu attırılmalı diye okudum :D hııııı e o zaman link ile ilgili birşey yokkkiii burdaaa arttırılmazsa o kalacak demek arttırılsa yine o var + 1 daha gelicek :D ayhh inanmıyorum kendime bende link gitmeli mod olmamalı diyorum :D :D :D Allah beni :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
görevinden alınmalı diyende oldu senin gibi üzülme :) benim garezim yok kimseye olsaydı atılmalı atılmamalı gibi bir konu açardım.Link bir Fb li konulardaki kanaatide bu yönde daima bunu görüyoruz çoğu konuda ;) tek kişiye bırakılmasın diye arttırılmalı dedim bende ;)
yönetim kararını verecek elbet kimbilir belkide daha adil birini getirirler mod olarak

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Asıl sen olayı büyütmesen normal olarak işleyecek düzen Allah Allah ya

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
resident dedi ki:
Asıl sen olayı büyütmesen normal olarak işleyecek düzen Allah Allah ya

resident olay büyütülmesi gereken bir hal almışsa büyütürüm ;) sana normal gelen düzen bana ve ankete katılan % 64.6 lık bölüme göre anormal.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
dead_ghost dedi ki:
görevinden alınmalı diyende oldu senin gibi üzülme :) benim garezim yok kimseye olsaydı atılmalı atılmamalı gibi bir konu açardım.Link bir Fb li konulardaki kanaatide bu yönde daima bunu görüyoruz çoğu konuda ;) tek kişiye bırakılmasın diye arttırılmalı dedim bende ;)
yönetim kararını verecek elbet kimbilir belkide daha adil birini getirirler mod olarak

yaff bende lafı işime geldiği gibi anlıom :D hayır herkes öle yazınca bi gariplik sezmedim ne bilim ben :D neyseee saol beni uyandırdığın için :)

Ama ben tam dikat etmesende bi kaç konu da (yok bi kaç değil daha fazla konuda ) taraf tuttuğunu gördüm. Evet bizde Takımımızın sonuna kadar arkasındayız ancak bir takımı yürekten tutuyorsan eğer onu her yerde her zaman savunmakla olmaz yeri geldiinde hatalarını da kabul ediceksiniz yeri gelecek başka takımı kutlayabileceksin. Zaten asıl Büyüklük bu değil mi ??? Öle ulu orta yerde ağzına gelen lafı sölemekle olmaz bu işler . Ne güzel modlarımız var İşini çok düzgün yapan . Hatta o gün hangi global moddu hatırlamıyorum konusu kilitlenmişti hiçte olay çıkmadı işte asıl büyüklük budur. ama kanatimce Linkin bunu yaptığını düşünmüyorum. BU yüzden işini daha profesyonel yapan biri spor bölümüne mod olmalı diye düşünüyorum. Teşekkürler :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yorum yapan yukardaki gibi yapsın olumlu yada olumsuz kabulümüzdür ;) boş yere atıp tutmayalım yok düşüncen normal değil yok büyütüyorsun yok falan yok filan geçin bunları ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost dedi ki:
yorum yapan yukardaki gibi yapsın olumlu yada olumsuz kabulümüzdür ;) boş yere atıp tutmayalım yok düşüncen normal değil yok büyütüyorsun yok falan yok filan geçin bunları ;)

Senin keyfine isteiğine göre kimse yorum yapmaz.İsteyen istediği şekilde yazar düşüncesini.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erol_1982 dedi ki:
dead_ghost dedi ki:

Senin keyfine isteiğine göre kimse yorum yapmaz.İsteyen istediği şekilde yazar düşüncesini.

konuyla alakalıysa olumlu yada olumsuz kabulümüz errol ;) yukarda belirttim sırf muhalefet olmak için cevap yazıyorsun daha akıllıca hareketler bekliyorum senden ^^

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost dedi ki:
erol_1982 dedi ki:
dead_ghost dedi ki:

konuyla alakalıysa olumlu yada olumsuz kabulümüz errol ;) yukarda belirttim sırf muhalefet olmak için cevap yazıyorsun daha akıllıca hareketler bekliyorum senden ^^

Linkin yaptıklarını eleştiriyorsun,birde kendi yaptıklarınıda eleştirsene?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...