SDN' ye dilekçe...

Spor bölümünde moderatör arttırılsınmı ? Evet - Hayır.

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konu Spor bölümüyle alakalı fakat oraya yazmam belkide garip olurdu yada bazılarının egosuna yenik düşüp rahatça kilitlenebilirdi ;)

Daha önce Troy'ada yazdım Amesfa ile de görüştüm sonuç alamadım.Ben ve eminim çoğu SDN üyesi Spor bölümünün yönetilme şeklinden hoşnut değil.Tuttuğu takımın lehine konulara daha çok ağırlık veren ve söz konusu rakip takımların konusu olduğunda konuyu kilitlemeyi kendine görev edinmiş Link arkadaşımızın bu görev için yeterli olduğunu düşünmüyorum.Spor bölümünün moderatör sayısının arttırılmasını öneriyorum adaletin tecelli etmesini herkesten çok istiyorum.

Moderatörlere olan eleştiri ve önerileriniz konularında SPOR bölümü kadar sayfası cevabı ve görüntülenen başka bir konu olmamaktadır.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir atasözü vardır.

http://forum.shiftdelete.net/index.php/topic,38243.msg328828.html#new

Link arkadaşımızın bu konuyu neden kilitlediğini de ayrıca açıklamasını bekliyoruz.

Siz değerli yöneticilerimize sunar iyi çalışmalar dilerim.

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Link arkadaşımız tarafından ben bile bu tip kısıtlamalarda mağdur edildim, açmış olduğun anket konusu önemli değil, yönetimin genel olarak bazı çalışmaları var bu konuda biliyorum, ama karşılaştığım olayı bu konu başlığı altında söyleyip rahatlama gereği hissettim ..

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Link arkadaşımız tarafından ben bile bu tip kısıtlamalarda mağdur edildim, açmış olduğun anket konusu önemli değil, yönetimin genel olarak bazı çalışmaları var bu konuda biliyorum, ama karşılaştığım olayı bu konu başlığı altında söyleyip rahatlama gereği hissettim ..

teşekkürler :) birinin yüksek sesle bağırması gerekiyordu artık ;)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bencede yeni moderatörler gerekli. Link zaten ayda yılda bir giriyor. Spor bölümü yetim kaldı. :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar anket sonucu okadarda önemli değil yorumlar daha etkili olacaktır.lütfen yorum yapınız

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir üye bir yetkiliye bu kadar bulaşamaz bence. dead_ghost denen şahıs banlansın ondan sonra şikayetler aynen devam ederse gereken yapılır.

Bende "Warkortali" denen şahsiyetten mennun değilim ama sesimi de çıkaracak değilim. SDN Yönetimine karışmak "çok gerekli" olmadıkça biz üyelere düşmez.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
resident dedi ki:
Bir üye bir yetkiliye bu kadar bulaşamaz bence. dead_ghost denen şahıs banlansın ondan sonra şikayetler aynen devam ederse gereken yapılır.

Bende "Warkortali" denen şahsiyetten mennun değilim ama sesimi de çıkaracak değilim. SDN Yönetimine karışmak "çok gerekli" olmadıkça biz üyelere düşmez.

susmayın şikayetinizi dile getirin arkadaşım ne demek sesimi çıkaracak değilim senin düşünce tarzın birşeyleri değiştirmeye yönelik değil olduğu gibi kabul etmektir ;) başarılı olmazsın böyle ;)

haksız görülürsem banlanmadan çeker giderim sizimi üzecem :)

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim sana zaten bir düşmanlığım yada bi garezim yok ama dışarıya karşı çizdiğin profil bu. Düşüncem senin Link'e bir düşmanlığın var ve insanları bu yönde etkilemeye çalışıyorsun. Ama tabiki şikayetler'de çoğalırsa onu SDN bilir

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
resident dedi ki:
Benim sana zaten bir düşmanlığım yada bi garezim yok ama dışarıya karşı çizdiğin profil bu. Düşüncem senin Link'e bir düşmanlığın var ve insanları bu yönde etkilemeye çalışıyorsun. Ama tabiki şikayetler'de çoğalırsa onu SDN bilir

spor bölümündeki şikayetler konusuna bakarsan bir ben değilim resident ayrıca düşmanlığım olsaydı mod luktan alırmısınız diye bir yazı yazardım ;) ama ben mod arttırılmalı diyorum :)

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Link gayet güzel yapıyor zaten artırılmasına gerek yok bence.

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir şöyle bir şey var, Spor bölümü konu dışı kadar büyük değil, günlük açılan konular ve atılan mesajlar göz önüne alınırsa iki moderatör yada daha fazlası kesinlikle fazla kaçar

salvador_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bencede spor bölümüne daha ii ve halkın bilmediği bi bakkalın, kasabın bildiği yani klasik şeylerden daha üst seviyede yorumlar fotolar ne bilim güncel şeyler lazım onun içinde değişim şart yetkililer umarım dikkate alır özelliklede yorumlara çok dikkat edilsin ok saygılarımla salvador_01

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bencede bu konu üzerinde düşünülmeli.taraflı birisi olduğuna ve kendi kafasına göre yorumları silip,konuşarı kilitlediğine katılıyorum.birdefasında bende fenerbahçe nin transfer listesi için bir yorum yapmıştım.

"iyiki Zidane futbolu bıraktı.yoksa onun adı da bu listede kirlenirdi."

diye bir cümle de içeriyodu yorumum.yorumu silmiş arkadaş.ona neyse artık.özel msj atarak nedenini sordum.cevap vermedi.yetki verilince kendisini bişey sananlardan birisi sanıyorum...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende tek bir kişinin diktatörlüğüne bırakılmamalı diyorum. SPOR bölümü tehlikeli bir bölüm tartışmalar bir kıvılcıma bakıyor.bu ağırlığın kaldırılması için dengeyi kurmak lazım diye düşünüyorum.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
dead_ghost dedi ki:
bende tek bir kişinin diktatörlüğüne bırakılmamalı diyorum. SPOR bölümü tehlikeli bir bölüm tartışmalar bir kıvılcıma bakıyor.bu ağırlığın kaldırılması için dengeyi kurmak lazım diye düşünüyorum.

diktatörlük demiyelim ona , biraz ağır kaçıyor o değerlendirme ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Davranışları onu gösteriyor max bende ona göre asiyim şu an :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Aslında moderatör arkadaşımız görevini kötü yapmıyor. Sadece belli zamanlarda yaptığı yanlışlar yüzünden bu sekilde bir suçlama yapılması yanlış. Sadece uyarılır tarafsız olması konusunda ve çözüm bu şekilde çözülür. Bir bölüme iki moderatör fazla bence.

Birde bazı arkadaşlar şikayet eden arkadaşa laf söylemiş. Düşüncelerini, eleştirilerini gayet güzel açıklamış. Siz bir şekilde dökemiyorsanız buralara söyleyin o sizin yerinize de cümle kursun madem ;)

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Link'i savunduğum düşünülmesin ama "Frei" bir yerde Christiano Ronaldo'ya küfür etti bende arkasından ediyim dedim ettim hatta ;D sonra mesajlarımızı editledi doğal olarak. Bir yerde'de Galatasaray yerine "6alata5aray" yazdım uyardı ve editledi. umarım diğer edit yiyen mesajlar'da bunlar gibidir. Onada hak vermek lazım biz o bölümü %100 masum kullanmıyoruz ki :)

salvador_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bence şuan en özel bölüm ülkeyi bırakın dünyanın en hit olan bi branşıı futbol ve bi tane yada iki tane moderatörle olmaz artıı burası çok önemli ''sabrı ii ufku geniş ve tarafsız biri lazım'' yöneticilere duyrulur saygılar salvador_01 :)))

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
GS - FB Çatışmasına döner bu Konu...
Normal olarak GS'li biri FB'li birinin yorumlarını ve tutumlarını beğenmez,isterse admin olsun.Aynı şey FB'li biri için de geçerli,Link GS'li olsa fb'liler dilekçe konusu açarlardı..

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şahsi kararlar aldığını çoğu üye biliyor resident ;) sen biraz yeni kalıyorsun bu olaylara :)
yazdığın şekillerin edtlenmesi gayet doğal bunu yapmalı zaten.
ben açtığı konulardan sonra yorum yapanların tuttuğu takıma alaycı yazı yazdığını çok gördüm.mod luk bu değildir ;) sen alaycı yazı yazanları uyarmalısın.insanları kışkırtmamalısın.sonra yazılanlara üslup sorunu yazmak zorunda kalırsın ;)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
DoktorTR dedi ki:
GS - FB Çatışmasına döner bu Konu...
Normal olarak GS'li biri FB'li birinin yorumlarını ve tutumlarını beğenmez,isterse admin olsun.Aynı şey FB'li biri için de geçerli,Link GS'li olsa fb'liler dilekçe konusu açarlardı..

ben Fenerbahçeliyim ama 1 mod daha olmasını istiyorum spor bölümünde. Link arkadaşımızın taraflı davrandığına da inanmıyorum , bence elinden geleni yapıyor ama 1 arkadaş daha olursa daha sağlıklı ve düzenli olur spor bölümü ;)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
dead_ghost dedi ki:
http://forum.shiftdelete.net/index.php/topic,38243.msg328828.html#new

son olarak bu konuyu hangi gerekçeyle kilitlemiştir.kendisinden bir açıklama bekliyorum ???

üslup sorunu yazıp editlediği nokta şudur

ben gerçeklerden bahsediyorum cevap veremeyeceksen susmalısın :) yazıyordu orda neden silinmiş sizce varmı bir hakaret bir alay bir küfür ?

Evet bu cok haksız bir kilitleme ve resmen cekilmezlik. Uyarı yapılan mesaj silinir konu kilitlenmesi iyi değil. Burada da Link'in taraf tuttuğu gayet açık ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ister taraflı bakın ister objektif.burda link arkadaşımızın taraflı rolünü göreceksiniz ;)

nmss teşekkür ediyorum ;)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
evet bu konuda bi çelişkiler var..

SDN için söylemiyorum.. genel olarak Spor bölümlerinde taraftar tartışmaları çok olur.. yönetim tarafsız olup ortalığı yatıştırmaktır.. burada Link ne kadar taraflı ne kadar tarafsız ben bilmem.. takip etmedim..
benimde BJK resmimi silmişti.. sebebini sordum mantıklı bi cavap aldım.. sonra resmi editleyerek tekrar koydum..

sizinde bildiğiniz gibi SDN'e her geçen gün büyümekte.. üyeleri çoğalmakta.. Bir kategoriye 2 moderatör veriebilir.. ama bu değildir ki Link'i yetersiz buluyorum.. sadece Spor bölümü tartışmalara çok hassaz bi bölüm olduğu için.. saygılar.. :)

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
mümkünse 3 büyüklerin her birine ayit bi moderatör olsun cunku bole olmuyor

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
troyun bu konu hakkındaki görüşü herkes için önemli ve sdn gibi büyük bir siteyi bunun gibi küçük işlerle uğraştırmayın gerekli olanı yapcaklarına eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...