- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 242
Her taraf beyaz bir değişiklik olsun dedim.
Olmazsa beyaza döndürürüz geri.
Olmazsa beyaza döndürürüz geri.
Hallederiz abi .
.messageUserInfo {
width: 155px;
}
.pairsJustified dt, .pairsJustified dd {
color:white;
font-size:11px;
}
font-family:'Trebuchet MS',Helvetica,Arial,sans-serif;
font-size:10px;
}
.messageUserBlock .postbit-pm-button {
color: #FFF;
font-size: 12px;
text-decoration: underline;
}
.messageUserBlock .postbit-pm-button {
color: #FFF;
font-size: 12px;
text-decoration: none;
}
Öyle de onu da arttırınca yamuk yumuk durdu farketmedin mi.Abi mesajuserinfo'daki width çok düşük be. 124px nedir
Asıl dosyayı arsenik güncelliyor, eğer güncellerse size de otomatik gelir.Sevgili Ali, bu konulardaki cehaletimi mazur görün ama sormak istediğim bişey vardı.
Yeni yaptığınız değişmeler, iyileştirmeler vs. bizim temalara otomatik gelmiyor sanırım.
Yeniden yüklememiz mi gerekiyor, yeni versiyonları, güncellemeleri nasıl alabileceğiz?
@__kadıköyRAP__
Asıl dosyayı arsenik güncelliyor, eğer güncellerse size de otomatik gelir.
Beklemek istemezseniz kendiniz stili düzenle diyerek bahsettiğim değişiklikleri yapabilirsiniz.
Stylish simgesine tıklayıp yüklü siteleri yönet kısmından güncellemeleri denetleyebilir ve yükleyebilirsin abi.Sevgili Ali, bu konulardaki cehaletimi mazur görün ama sormak istediğim bişey vardı.
Yeni yaptığınız değişmeler, iyileştirmeler vs. bizim temalara otomatik gelmiyor sanırım.
Yeniden yüklememiz mi gerekiyor, yeni versiyonları, güncellemeleri nasıl alabileceğiz?
@__kadıköyRAP__
Şansın yok çünkü orada normalde reklamlar var. Adblocker kullandığın için gözükmüyor.Şu sağdaki soldaki boşlukları tamamen doldurma gibi bir şansımız var mı acaba?
1366x768 ekran.
Bu arada @I_Silencer_I sen bayağıdır dosyayı güncellememişsin. O alıntıdaki italiklik olayını düzeltmiştim.
Aaa yine bozulmuş bu italik olayı.
____
Dosya güncellendi.
version 1.0.13
1- Alıntı italik yazı stili kapatıldı.
.discussionListItem .stats .minor,.discussionListItem .stats .major {
padding-left: 2%;
padding-right: 2%;
}
/* __kadıköyRAP__ */
font-size:11px;
/* __kadıköyRAP__ */
}
.messageUserInfo {
width: 150px;
}
.message .messageInfo {
margin-left: 150px;
}
Hangi kısım hocam şu arsenik yazısının solundakini mi diyorsun? Eğer onu diyorsan çözebileceğim bir tek şu geliyor aklıma o alana sadece renk kodu değil de ona tıpatıp benzeyen background eklemek.
Başka bir çözüm ne olabilir? Ya da direk kaldıradabiliriz ama çok sade kalır gibi geliyor bana.
Mesleğim bilişim öğretmenliği de ne yazılım ne tasarım ne donanımda bi uzmanlığım yok. Hepsinden ucundan azıcık.@__kadıköyRAP__ merak ediyorum acaba sen ne isle urasiyorsun nelere ilgin var bilgisayar denince tasarimdan tutta yazilima kadar bilgin var gibi sen kimsin[emoji5] bi bana kisaca kendini tanitirmisin[emoji5]