• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Xenforo Koyu Tema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arsenik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her konunun kendine özel rengi mivar ki ne:p gökkuşağı gibi olurdu :D

Yok öyle değil tabi dediğin gibi orada data-defaultbackground="#f0f7fc" yazıyor ama değiştirmek istediğim arkaplan rengi ffffc8, değiştirmek istediğim renk f0f7fc değil ki orayı değiştireyim o kafamı karıştırdı :D Öğeyi buldum display:none; yaptım test ettim ama arkaplan rengini değiştiremedim bi türlü kabul etmiyor.

ol.Unread.secondaryContent bi uğraş sen de.

Beğenideneyiciyi beğenirsek beğenideneyici de bizi beğeniyor mu? Beğeni kasalım hadi. o_O

Şu anki kullandığımız tema mobilde harika görünürken PC'de hiç çekici görünmüyor sizde öyle hissediyor musunuz? :)

Dosya güncellendi.

version 1.0.3
1- Profil sayfası düzenlendi.
2- Sayfa genişliği yükseltildi.

Teşekkürler beyler! Emeğinize sağlık. Makbule geçti valla.:)

Yönetimin birşey yapacağı yok, emeği gecen arkadaşlara teşekkürler.

Yönetim bence Xenforo'ya geçmekle bile büyük bir iş yaptı. Xenforo olduğundan beri daha çok giriyorum.

__kadıköyRAP__ dosyayı güncelledim hocam. Reklamdan dolayı gözükmeyen alanlar yüzünden 980px'e çektim.

İsteyen oradan oynayabilir.

version 1.0.4
1- pagewidth classına sahip değer 980px'e düşürüldü.
2- Sorunlu görülen yerlerde düzenlemeler yapıldı.

@arseniz , ellerine sağlık, güzel çalışma. Ama cidden nedense sarı+siyah kırması benim gözümü beyaza oranla fazlasıyla yordu. Yazı fontunu da buradaki ile aynı tutmalısın bence. Niyetim kötü değil yanlış anlama :D

arsenik anket soruları ve sonuçları görüntüle kısmı
Kod:
  /**** anket ****/
.pollBlock .pollOption label {color:#ffffff ;}
.pollBlock .pollOption label:hover {background:#ffdf00; color:#000000;}
.pollBlock .question .questionText {color:#ffdf00;}
.secondaryContent {background-color:#333333; color:#ffffff}
  /***************/

Sarı öyle çok yok yahu.

tema kendini otomatik güncelliyor mu?

site sayfanın tam ortasında, biraz dar durmuyor mu?

/xo/ teşekkürler.

Yazı fontu değişikliği için yüklediğiniz dosyada

Kod:
font-family: Consolas,monospace;

satırına karşılık gelen tüm satırları

Kod:
font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif;

üst satırdaki haliyle değiştirerek kullanabilirsiniz.Ya da font-family geçen tüm satırları sildiğinizde muhtemelen problemsiz olarak varsayılan fontlarla çalışacaktır.

Ben bu fontu beğendiğimden kaldırılmayacak. :)

__kadıköyRAP__ hocam ilk güncellemede ekleyeceğim. :)

Yükledim baktım hemen anladım fontun Consolas olduğunu. Bence de sadece kodlama için kullanılması gereken bir font bu. Düzelttim sayende arsenik

Düzenleme: Fontu değiştirdikten sonra çalışmıyor nedense aldığım tek hata bu konsoldan
/deep/ combinator is deprecated.

arsenik , sarı rengi gri koyu gri yapmak istesem nasıl bir yok izlemeliyim peki?