SDN Windows Kafe

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kafemize Hoşgeldiniz,
İşgal derken :D :D :devil2:

Efenim şimdi şöyle oluyor. Biliyorsunuz ki biz bedava CD dağıtarak millete küp çevirttiriyoruz. E bu kadar Windows'çuyu bulmuşken biraz misyonerlik yapalım dedik. :devil: :D

Jea İnan ki gözlerim seni arar olmuştu. SDN'de yeni olmama rağmen aşina oldum artık sana =)

Not : Yanlış anlaşılmaya mahal vermemişimdir umarım :turned:

Hayrola aşık mı oldun? :D

jea biz hiç linux'a uğruyormuyuz:D:D

Uğrayın, geldiğiniz gibi geri dönersiniz. :dirol:

:D

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
"Bulsun" mu? "Bozsun" diyecektin herhalde. :D "Bulsun" deyince "Kaderimde varsa olsun." gibi bir anlam çıkıyor da. :D

Bu arada niye XP kullanıyorsun hala? Seni Ubuntu'ya alalım. :dirol:

Şuan sistemimden memnunum,ileride bir değişimin eşiğine geldiğimde sözlerin hatrımda kalır umarım (: Bu arada bulsun kasten yazılmıştır :turned: Şahsi olarak sürekli didişebileceğim ama karakterli,durması gereken yeri bilen kişileri severim (: Karşımda benim gibi kişiler olsun isterim :P

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
tabi işgal edicez bizim konunun windows versiyonu :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
böyle cevap verdiğine göre bu işlerden anlıyor olmalısın.
şimdi sorularını cevaplıyayım:)
hacker deyince aklıma sanal alemde siyah ve beyaz şapkalılar olmak üzere iki hacker türü geliyor. siyah şapkalı hackerler genelde internet kullanıcılarına zarar verirler. beyaz şapkalılar ise daha çok sanal alemi siyah şapkalılardan kurumak ve internet kulanıcılarına daha uygun bir ortam hazırlamak için çalısırlar. siyah ve beyazlar çatışma içindedir:D... fazla uzatmayacam. tanıdığım hiç hacker yok. ama bunu bir yerden okumuştum mantıklı geldi:) xp değil demişin merak ettim hangi işletim sistemiymiş o XP den daha sade:D

Az çok anlıyor sayılırım. Çokta birşey bildiğim söylenemez ama bilgisayar mühendisliği bölümü öğrencisiyim ve biraz sistemlerle ilgiliyim denebilir. :)

Genelde linux kullanırlar, çünkü sisteme tam olarak hakim olmaları gerekmektedir. :) Burada daha fazla linux muhabbeti çevirmemek için, linux hakkında sorun olursa linux kafe'ye bekleriz. :)

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
işte ezikliğiniz besbelli. linuks denilmesine bile takılıyorsunuz

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ayrıca burada kod hatası gibi duruyor mesajlarınız lütfen, daha fazla karmaşa yaratmayın.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
vay efenim bizimde kafemiz olmuş....

linux kullanan arkadaşlar siz gidin kendi kafenizde küp çevirin :D:D:D bizde burada winzortumuzla mutlu mesut sevişelim :D:D:D

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
windowsla ne alıp veremediğiniz var. Hala ne ayak diriyorsunuz, gelin windowsa. linüks ne ya.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
vay efenim bizimde kafemiz olmuş....

linux kullanan arkadaşlar siz gidin kendi kafenizde küp çevirin :D ...
Sen misafirleri böyle mi karşılıyorsun ? :D
Ekmeğimizle oynadığının farkında mısın ? :devil:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sevişecekseniz biz çıkalım zaten. :scared: :D

ya windows bir sosyete kızı gibi uysal ne isten kolaylıkla yapabiliyorsun.

linux çingene kızı gibi kardeşim kırk dereden su getirtiyor adama .. eee biz türkler rahatımıza düşkünüz biraz :lol::lol: