SDN Windows Kafe

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
29e5e2h.jpg

Sizde Windows sürümlerinden birini kullananlardansanız Buyrun içeri geçin.. (:

Katkılarınızla burayı seviyeli sohbetlerin yapıldığı,sorunlara çözüm üretildiği, Windows hakkında çekinmeden görüş paylaşabildiğimiz bir yer yapalım.. Haydi El Ele =))

ev14si.jpg

Saygılar..​

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Ben değil ama Spybot hala kullanıyor. :D

x3uqm4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XPyi niye bırakayım ki =)
Windows 7 kullandım fakat görsellik dışında pek birşey göremedim. Şişmede olmadı fakat arada format iyidir. Oyunlarım ve Visual Basic olmasaydı Ubuntu kullanırdım.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
XP'mi XP ne la.XP ne arar bazarda :D

Boşverin XP'yi.Çağdaş olun eccük :)

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Wİn 7 hala hatalarla dolu Xp benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Özellikle başlangıçtaki gereksiz programları kaldırıp, tema ve görselliği tatamem kapatınca performansı en üst seviyeye çıkarıyorum.

bilgisayarımda sadece internete giriyor ve film falan izliyorum. Sanal makinada ise .NET ve Sql server 2005 kurulu. Onun üzerinde çalışıyorum çok rahat bişekilde. Bu yüzden xp den başkası kurtarmıyor beni.

Makinamın özellikleri ise:
HP 530 laptop
Core2 duo T7200 2.0 ghz 4 MB cache işlemci
2 GB ram
80 harddisk + 1TB seagate portable

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mecburiyetten dolayı XP kullanıyorum.Ama daha Win 7 kullanamadım.Eğer kötüyse mecburiyetten olmaz :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
XP bana yetiyor herşeyi tam şuan adam akıllı çalışıyor he windows 7 ye evet der miyim derim ama sistem özelliklerini yükselttikten sonra.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Evet gerçektende XP işletim sistemi günlük kullanım için ideal.Hele ki sağlam bir makinaya sahip olmayanlar için..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bu başlık pek tutmadı mı ne? :D

Bu başlığı windows kafe olarak değiştirsek, daha güzel olmaz mı? Hem daha çok yazışacak şey çıkar ortaya?

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aslında başlığı illa ki popüler olması için açmadım.. Amacım hala üstadı kullananlar ile fikir paylaşımı.. Sohbetti (: Ama siz değerli forum yöneticileri öyle uygun görürseniz.. Saygı Duyarım..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Aslında başlığı illa ki popüler olması için açmadım.. Amacım hala üstadı kullananlar ile fikir paylaşımı.. Sohbetti (: Ama siz değerli forum yöneticileri öyle uygun görürseniz.. Saygı Duyarım..

Yok uygun görmekten değil, daha çok sohbet edilsin diye dedim. Başlığı yine kullanacak olan sizlersiniz, karar da sizlerin. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ben sistemim iyi olmadığından xp kullanıyorum yeni laptop aldığım an seVen

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
bir şey söylicem.
hackerler kulandıkları işletim sisteminin temalarına bakmıyorlar. onlar için sade ve hızlı çalışması yeterli. galiba çoğu hacker XP kullanıyor:)bu bir gerçek.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Windows 7'ye çamur atmayın sisteminiz kötüyse Microsoft ne yapsın :)

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bir şey söylicem.
hackerler kulandıkları işletim sisteminin temalarına bakmıyorlar. onlar için sade ve hızlı çalışması yeterli. galiba çoğu hacker XP kullanıyor:)bu bir gerçek.

Değişik ve mantıklı bir yaklaşım (: Yeni bir bilgi daha edinmiş oldum.. Teşekkürler :turned:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bir şey söylicem.

Hacker derken lamerleri kastediyorsun sanırım. :D

Ya da şöyle sorayım, hacker diyinc ne anlıyorsun? Yaa daa kaç tane hacker tanıdığın var?

Sade sistem kullandıkları doğru da o sistem xp değil. :wink:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kafe tabelası SDN Windows Kafe olarak değiştirilmiştir.

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hacker derken lamerleri kastediyorsun sanırım. :D

Ya da şöyle sorayım, hacker diyinc ne anlıyorsun? Yaa daa kaç tane hacker tanıdığın var?

Sade sistem kullandıkları doğru da o sistem xp değil. :wink:
böyle cevap verdiğine göre bu işlerden anlıyor olmalısın.
şimdi sorularını cevaplıyayım:)
hacker deyince aklıma sanal alemde siyah ve beyaz şapkalılar olmak üzere iki hacker türü geliyor. siyah şapkalı hackerler genelde internet kullanıcılarına zarar verirler. beyaz şapkalılar ise daha çok sanal alemi siyah şapkalılardan kurumak ve internet kulanıcılarına daha uygun bir ortam hazırlamak için çalısırlar. siyah ve beyazlar çatışma içindedir:D... fazla uzatmayacam. tanıdığım hiç hacker yok. ama bunu bir yerden okumuştum mantıklı geldi:) xp değil demişin merak ettim hangi işletim sistemiymiş o XP den daha sade:D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
linux olmasın,hızlı ve donmaz nerdeyse hiç

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Şahsi olarak gerek LİNUX tabanlı,gerekse Windows XP tarzı sistemlerin bu işlerde kullanıldığını biliyorum.. Fakat tabi ki üstadlar kadar bilgiye sahip değilim.. Hatam varsa affola..!

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Burayı işgal mi etsek ne?

Gerçekten komiksin ya... hahahah