Jerusalem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
@Phabio 'nun dediği gibi, ne tür bi' şey istendiği bir kaç cümleylede olsa belirtilmeli, en azından bi' çıkış noktası.
:wassat::happy:Serbestsiniz çocuklar.
bagcivan kardeşim ortamın reklenmesi derken benim yaptığım son çalışmayı çok gördün herhaldebence buradaki çalışmaların çoğu belki hepsi, ödül için yapılmadı kanımca.zaten benim(bizim) amacımızda ortamın renklenmesi ve düşüncelerimizi yansıtabilmek amaçlıydı.buda oldu sanırım konunun hitine ve gönderilen resimlere bakınca.aslında Phabio dogru söylüyor yöneticiler belki bazı direktifler belirterek yada görmek istediklerini bizlerle paylaşsalardı daha farklı çalışmalar çıkardı Elbruz46nın da dedigi gibi o zaman da konusu aynı ama yapım teknikleri farklı olan çalışmalar çıkardı.ben şu ana kadar yapılan çalışmalardan çok hoşnut kaldım çok farklı çalışmalar çıktı görüldüğü gibi.kazanan her kim olursa olsun kimsenin bir şeye itiraz yada haksızlık yapıldı diye düşünecegini tahmin etmiyorum.genel olarak ben şahsım adına konusayım benim için eğlenceliydi umarım sizin içinde öyle olmuştur![]()
7 mart'a kadar katılım devam edecek. katılım bittiğinde, özel bir sayfada anket eşliğinde tüm katılımcı arkadaşlarımızın çalışmalarını oylamaya sunacağız. en çok oy alan ilk 3 tasarıma da ödülünü teslim ediyoruz.
Yoksa Vista uyumlu wallpapermı yapcanvista kullanıcılarına bir süprizim olacka Yakında
vista kullanıcılarına bir süprizim olacka Yakında
Şuan Saat 03:30:stuart: Benim Sabah 6 da kalkıp okula gitmem gerekior ama yatarken aklıma geldi uyuyamadım ve yaptım:icon_::icon_:
Boyut:1600*1200
![]()
dreamscene için video yapsak olmazmı? hazır 3d max öğreniyorken pratik olur vistacılar güzel güzel kullanır @yunus özcanın da süprizi belki budur
Aslinda bu wallpaper yarismasi surekli bir galeri calismasina cevirilse ve katilimin surekli olmasi saglansa.
Yani surekli guncellenen bir SDN galerisi takip etmek hos olacaktir. :turned: