SDN Wallpaper Yarışması - Hediyeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@Phabio 'nun dediği gibi, ne tür bi' şey istendiği bir kaç cümleylede olsa belirtilmeli, en azından bi' çıkış noktası.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Öyle olursa kısıtlama gibi olur hep bir birine benzer çalışmalar çıkar ortaya yaratıcılığı kısıtlar... serbestiyet iyidir... herkes kendi fikirleri ölçüsünde çalışır...

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Herkes kendi fikirlerinde de, nereye kadar... Bu biraz şeye benzedi, alın çocuklar bunlar boya, bunlar kağıt, boyayın bakalım :mrgreen:

Hocam arada bir uğrayın, şöyledir böyledir, akıl verin yahu ;)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Çok güzel Çalışmalar çıkıyor gerçekten, Tebrik ediyorum arkadaşları :)

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bence buradaki çalışmaların çoğu belki hepsi, ödül için yapılmadı kanımca.zaten benim(bizim) amacımızda ortamın renklenmesi ve düşüncelerimizi yansıtabilmek amaçlıydı.buda oldu sanırım konunun hitine ve gönderilen resimlere bakınca.aslında Phabio dogru söylüyor yöneticiler belki bazı direktifler belirterek yada görmek istediklerini bizlerle paylaşsalardı daha farklı çalışmalar çıkardı Elbruz46nın da dedigi gibi o zaman da konusu aynı ama yapım teknikleri farklı olan çalışmalar çıkardı.ben şu ana kadar yapılan çalışmalardan çok hoşnut kaldım çok farklı çalışmalar çıktı görüldüğü gibi.kazanan her kim olursa olsun kimsenin bir şeye itiraz yada haksızlık yapıldı diye düşünecegini tahmin etmiyorum.genel olarak ben şahsım adına konusayım benim için eğlenceliydi umarım sizin içinde öyle olmuştur :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
bence buradaki çalışmaların çoğu belki hepsi, ödül için yapılmadı kanımca.zaten benim(bizim) amacımızda ortamın renklenmesi ve düşüncelerimizi yansıtabilmek amaçlıydı.buda oldu sanırım konunun hitine ve gönderilen resimlere bakınca.aslında Phabio dogru söylüyor yöneticiler belki bazı direktifler belirterek yada görmek istediklerini bizlerle paylaşsalardı daha farklı çalışmalar çıkardı Elbruz46nın da dedigi gibi o zaman da konusu aynı ama yapım teknikleri farklı olan çalışmalar çıkardı.ben şu ana kadar yapılan çalışmalardan çok hoşnut kaldım çok farklı çalışmalar çıktı görüldüğü gibi.kazanan her kim olursa olsun kimsenin bir şeye itiraz yada haksızlık yapıldı diye düşünecegini tahmin etmiyorum.genel olarak ben şahsım adına konusayım benim için eğlenceliydi umarım sizin içinde öyle olmuştur :)
bagcivan kardeşim ortamın reklenmesi derken benim yaptığım son çalışmayı çok gördün herhalde :D:D:D:D:D
yani sen saolasın bu kadar şeyi yaptım ama ben senden çok destek aldım
sen yaşa TEYFİK BAGCİVAN doğru yazdım demi :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
sdnw111yw1.jpg

2developed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyelik tarihim : Üyelik Tarihi: Feb 2007

Teşekkür ediyorum karşılama için :)

Fosil oldum burda aslında :) ama pek forumda boy göstermiyorum sürekli girip baktığım biryer nankörlük etmeyim teknoloji, haber olsun yenilik olsun bilgi alıyorum hergün. İşimde biraz grafik tasarım ve burasıda sevdiğim bir yer olunca dedim benimde çorbada tuzum olsun :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
7 mart'a kadar katılım devam edecek. katılım bittiğinde, özel bir sayfada anket eşliğinde tüm katılımcı arkadaşlarımızın çalışmalarını oylamaya sunacağız. en çok oy alan ilk 3 tasarıma da ödülünü teslim ediyoruz.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
7 mart'a kadar katılım devam edecek. katılım bittiğinde, özel bir sayfada anket eşliğinde tüm katılımcı arkadaşlarımızın çalışmalarını oylamaya sunacağız. en çok oy alan ilk 3 tasarıma da ödülünü teslim ediyoruz.

Birden fazla calisma ile katilanlar var,
ilk 3 e ayni kisinin calismalari secilirse ne olacak :)
ayrica tek calisma ile katilanlar bu durumda dezavantajli olacak bu konuda bir duzenleme olacakmi?
Yani yaptiklarimizindan birini secmek zorunda kalacakmiyiz?

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0

güneş daha gerçekçi olsa arka plan daha sert bir karanlıkta kalsa ve yıldızlar daha parlak olsa sdn gezegeni daha ön plandaki bir yörüngede olsa(örneğin satürnle yer değiştirebilir ve Burası Ayrı Bir Dünya sloganı gora vari bir yazı ile yazılsa(demek istediğim daha mekanik, teknoloji çağrıştıran metalik bir yazı stili ile) olurmuş...

en alttaki shiftdelete.net yazısı kaldırılabilir (zaten güneş sistemindeki farklı bir gezegen hemen göze çarpıyor... insanın google'layası geliyor) bunun yerine SDN gezegeninin adı azıcık daha büyük yazılabilir.

bir de bagcivan imzasıda azıcık fedakarlıkla silinse tam süper olurmuş.

nacizane görüşlerim...

eline sağlık

EK:

olası arka plan:
http://www.wintercomputersolutions.com/images/downloads/background/universe.jpg
http://cityyearrhodeisland.files.wordpress.com/2008/10/universe4.jpg

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu da fantazi...
Profesyonel bir çalışma değil...
:D :D :D

sdnaaaaur3.jpg

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Link hariç geri kalan herşey için 1 dakika. Böyle olmaz, zorunluluklar olmalı, bi' tema bi' format olmalı. "Ya aksiyon olsun diye yaptık, bu kadar kasma" dersen o başka.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ortaya çok güzel işler çıkıyor gerçekten. Çok zevkli bir yarışma olacak. ;)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
dreamscene için video yapsak olmazmı? hazır 3d max öğreniyorken pratik olur vistacılar güzel güzel kullanır @yunus özcanın da süprizi belki budur

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
dreamscene için video yapsak olmazmı? hazır 3d max öğreniyorken pratik olur vistacılar güzel güzel kullanır @yunus özcanın da süprizi belki budur

evet :icon_:
2 tane yaptım bile güzel oldu
önümüzdeki günlerde siteye atarım
avi olarak 10 saniyesi 0.98gb tutuyor wmv ye cevireceğim
görüşmek üzere

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aslinda bu wallpaper yarismasi surekli bir galeri calismasina cevirilse ve katilimin surekli olmasi saglansa.
Yani surekli guncellenen bir SDN galerisi takip etmek hos olacaktir. :turned:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...