SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msozen

Asistan
Katılım
7 Mart 2013
Mesajlar
317
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Lafı eğip bükmeden konuya gireyim.

Arkadaşlar 10 yıldır iktidardasınız. Her biriniz iktidarın bir ucundan tutmuşsunuz. Kiminiz bu sayede TRT’ye belgesel yapıyorsunuz, kiminiz bir gazetede köşe kapmışsınız, kiminiz de verdiğiniz karşılıksız desteğin sonucu her toplantıda fikrine başvurulan kanaat önderi muamelesi görüyorsunuz.

Aldığınız maaşta gözümüz yok. Allah daha çok versin. Bir eliniz yağda bir eliniz balda bunu hepimiz biliyoruz.

İktidarla kurduğunuz yakın ilişki sayesinde piyasada ekstradan adam yerine koyulduğunuzun da farkındasınız.

Ne çıkardığınız gazeteler okunuyor, ne TV’leriniz izleniyor, ne de toplumda sözünüzün bir ağırlığı var.

Böyle giderse toplumun içine çıkacak yüzünüz kalmayacak. O küçük gettolarınızda kazandığınız paralarla evcilik oynayacaksınız.

Ama maşallah dediğim gibi sizler zenginliğinize zenginlik katarken yönettiğiniz kurumlar birer birer değersizleşiyor.

Sadece kurumlar değil, bu zekanızla destek verdiğiniz Tayyip Erdoğan’ı da gözden düşürüyorsunuz.

Haftalardır insanlar sokaklarda bir ‘bir şey söylüyor.’ Bu tabloya karşı yaptığınız en önemli iş “seni yedirtmeyeceğiz” diyerek Tayyip Erdoğan’ı hedef haline getirmek oldu.

Sizin bu zekadan ve samimiyetten yoksun itaatkar tutumunuz sayesinde Tayyip Erdoğan ‘yüzde 50’nin başbakanı’ imajına hapsoldu.

Ne zekice yandaşlık yapabiliyorsunuz, ne de adam gibi uyarı işi görecek bir cümle edebiliyorsunuz.

Yani diyeceğim o ki iktidarı peşin bir itaatle desteklediğiniz için makam da sizde para da.

Fakat buna rağmen meselelere biraz eleştirel yaklaşan birkaç kişiye de çamur atmaktan geri durmuyorsunuz.

Ne istiyorsunuz bizden söyler misiniz Allah aşkına?

“Yapmayın etmeyin haksızlık yapıyorsunuz, adam kayırıyorsunuz, başkasının yaşam tarzına saygısızlık ediyorsunuz, insanlar ötekileştiriyorsunuz, aldığınız tutum ve kullandığınız üslupla ülkenin bütünlüğüne zarar veriyorsunuz.

Siz de uyarmadığınız için iktidar kendi gücünün sarhoşu haline geldi. Sizin döneminizde yazarlar işinden oluyor. Hukuk katledildi. Kabalık bir yaşam stili haline geldi.

Daha efendi , daha nazik, daha özgürlükçü ve başkasının hakkına saygılı olun. İnsanlara hakaret ederek değil nezaketle derdinizi anlatın.

Dindar olmakla, kaba, tahammülsüz, despot olmanın aynı şey olmadığını bu topluma gösterin.

İnsanlar sizden korktukları için değil hayran oldukları için saygı duysunlar. Dini siyasetin malzemesi yaparak hem topluma hem de bu dine zarar veriyorsunuz. Lütfen davranışlarınızı, sözlerinizi gözden geçirin ki hep birlikte bu ülkede huzur içinde yaşayalım.

Sokağa çıkan bu insanlar sizin komşularınız, bu ülkeyi en az sizin kadar seven ama onurunu kırdığınız insanlar. Bunlara kulak verin.

Kısacası adaletten, haktan, nezaketten, özgürlükten ve başkasına saygıdan yana olalım diyoruz.


Dediğimiz bu.

Bunu dediğimiz için bize “filana yaranmak için yapıyor,” “falan gazetede köşe kapmak için böyle davranıyor,” “ne kadar çabalasa da filan gibi olamaz,” “Bu tavırlarıyla ‘düşman’ın ekmeğine yağ sürüyor” gibi ipe sapa gelmez ithamlarda bulunuyorsunuz

Siz ne istiyorsunuz Allah aşkına?

Siz niçin burada değilsiniz önce bunu bir izah edin.

Bu dönemde iktidarı eleştirdiği için paye kapan tek bir Allah’ın kulunu gördünüz mü?

İktidarı eleştiriyor diye insanların köşesini kaybettiği bir dönemde hangi gazete eleştirel birine kapısını açabilir?

Bir şey olmak, bir pay kapmak, bir yerlere gelmek, adam sayılmak, birine yaranmak , zenginliğine zenginlik katmak için yapılacak tek bir iş var o da iktidar yandaşlığı yapmaktır. Bunu da en güzel şekilde yapıyor karşılığını da alıyorsunuz. Üstelik ‘yandaş’ olduğunuzu da iftiharla söylüyorsunuz.

Diyeceğim odur ki kapıldığınız kibrinizle, iktidar sarhoşluğuyla hem ülkeye hem de iktidara zarar veriyorsunuz.

Hayatınızda tek bir kere meselelere iktidar, makam ve ideolojilerden bağımsız olarak insan gözüyle bakın.

Bu kadar zor mu Allah aşkına.

Levent Gültekin

Empoze edilmiş inancı,
Empoze edilmiş vatanseverliği,
Emppze edilmiş kimliği,
Empoze edilmiş yaşam tarzını,
Empoze edilmiş giyim kuşamı,
Empoze edilmiş isimleri,
Empoze edilmiş fikirleri,
Empoze edilmiş evlilikleri,
Empoze edilmiş çocuk sayısını,
Empoze edilmiş tarihi,
Empoze edilmiş bir dünyayı yaşayanlardan

Kendi özgün fikrini ve duruşunu sergilemesi göstermesini beklemek pek doğru olmaz, nasıl yapacakları yada ne olduğu hakkıda fikirleri yoktur muhtemelen.

Bu Levent Gültekin o kadar kitap okumuş ama sizin burda yaptığınızın onda birini yapamamış. Bu kadar cümle tek bir kelime ile çürütülebilir, çünkü açıklayıcı değil kulaktan dolma bilgiler.

İFTİRA

Buyrun o kadar yazıcı boşa gitti. Halbuki ikna yöntemini kullanabilirdi. Oysa ne kadarda kitap okumuştu, o kitaplarda medenilere üstün gelmenin ikna ile olacağı yazmıyor muydu? Çıkıp iktidarın yaptıklarının vatan için olmadığını anlatabilirdi mesela. Başbakanın tüm dünya mazlumlarını şakadan kucakladığını söyleyebilirdi. Somali'ye gittiğinde aslında şov yapmak için gittiğini savunabilirdi. Suriye'den kaçıp ülkemizin her mazluma kucak açan topraklarına sığınanların terörist olduğunu kanıtlayabilirdi. Bunu yaparken anneliğin dili, dini, ırkı olmadığınıda hesaba katabilirdi. Polise senin maaşını ben veriyorum diyerek verdiği üç kuruşluk vergiyi her fırsatta dile getirenleri mantıklı bir şekilde savunup, onların gece geç saatlere kadar tencere tava ile hep aynı havayı çalarak milleti uykusundan ettiğini açıklayıcı bir dille savunabilirdi. Çocuklara yazık arkadaş hiç mi düşünce yok. Montaj videoları kullanmadan Erdoğanın bop başkanı olduğunu kanıtlayabilirdi. Bunu kanıtlarken ülkenin doğusunu güya büyük İsraile verecek olan Erdoğanın neden Türk askerine yerli silahlar üreten fabrikalar açtırdığını, Türk askerinin Çanakkale'de yokluk içinde neler başardığını gördüğü halde en gelişmiş silahları, uçakları, helikopterleri, tankları, uyduları vs. askerin emrine vererek Kahraman orduyu nasıl israile uşak yapacağınıda açıklayabilirdi.

Empozelere gelince bu 134. sayfaya kadar ki bütün savunduklarını bir anda yıktın, parçaladın. Bu kadar dar düşündüğüne gerçekten inanamadım. Halka zorla baskı ile bişeyler verildiğine nerden kanaat getirdin acaba?
 

cngzkyz

Profesör
Katılım
28 Temmuz 2012
Mesajlar
2,856
Reaksiyon puanı
276
Puanları
83
Arkadaşlar her mesajımda it, köpek sürüsü diye yazdım.Bazıları silindi.Bazıları tepki çekti.Ancak bildiğim birşey varda söyledim bunu.

[video=facebook;381619868625808]http://www.facebook.com/photo.php?v=381619868625808[/video]

Video gözükmediyse şurdan izleyin.

http://www.facebook.com/photo.php?v=381619868625808

Bilmek ile anlamak arasında çok fark var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2nwQ24d.jpg
 

goki

Asistan
Katılım
15 Eylül 2007
Mesajlar
235
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bazıları jargondan felan bahsetmişte bu ülkenin tarihini biliyorlarmı acaba bugün olan olayların çoğu birzamanlar da yapıldı sonunda ya zorla hükümet istifa ettirildi yada darbe yapıldı bence 27 mayıs darbesini 28 şubat post modern darbesini hatta 27 nisan 2007 muhturasını ve bunların belgesellerini izleyin hatta ve hatta birad ın demokrasi yokuşu adlı belgeselini izleyin bakın bugünkü resmin aynısının ozamanlardada olduğunu göreceksiniz şu yazarın analizini okumanız bile yeter aslında http://banuiric.wordpress.com/tag/cumhuriyet-mitingleri/
 

tambjk

Profesör
Katılım
10 Mayıs 2011
Mesajlar
3,263
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Empozelere gelince bu 134. sayfaya kadar ki bütün savunduklarını bir anda yıktın, parçaladın. Bu kadar dar düşündüğüne gerçekten inanamadım. Halka zorla baskı ile bişeyler verildiğine nerden kanaat getirdin acaba?

Öncelikle sözüm herkes için değildi. Sadece burada gördüğüm kadarıyla bu protestoları eleştirenlerin büyük kısmı kendi ürettiği fikirleri söylemleri değil, birilerinin onlara konuşmaları ve savunmaları için verdiği, servis fikir ve söylemleri hiç analiz etmeden, noktasını girgülüne dokunmadan savunmaları. Meydanları basalım diyenler, başbakan demokrasi bla bla diyince demokrasi savunucusu, yiğit bulut lobiler diyince ekonomist, başbakan vatan millet sakarya diyince millyetçi, herkes susmuşken bir arkadaşları bir yorum yapınca sanki 40yıldır o fikirdeymiş gibi oraya kanalize olmaları sonucu bu kanaate vardım. Kendi fikirlerini söyleyenler vardı elbette ama azınlıktaydı. Bunu eleştirmek amacıyla değil üzüldüğüm için yazdıydım.
 

tambjk

Profesör
Katılım
10 Mayıs 2011
Mesajlar
3,263
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Kendi adıma söylemek gerekirse ben bu olayları yaşarken Yiğit Bulu'denen şahsın adı bile yoktu ortalıkta. O sonradan çıktı biz sıkıntımızı çekerken ortalıkta yoktu. Ergenekon-darbe jargonundan çıkamamız belki öğrencilik boyunca bize dayatmaya çalıştıkları şeyleri kabul etmediğimizde yaptıklarından olabilir. Bilinç altımıza kadar işlemiş olabilirler çünkü küçük büyük ayırmadılar. Ben 20 yaşındaydım telefonum dinlemeye alındığında kızkardeşim imam hatip ortaokuldaydı başörtüsü yüzünden okula alınmayıp ağlaya ağlaya eve geldiğinde. Bizim bunları unutup haydi kafayı sıfırlayıp yeniden başlamamız zor olabilir heleki eylemler süresince camilerin cam çerçeve indirip,başörtülülere küfrettiğini görünce. O yüzden bu kalabalıkların önce bizi ikna etmeleri lazım önce bidaha bunlar yaşanmayacak diye desteği ondan sonra belesinler bizden.

Hocam istanbulda yaşıyosan taksim gezi pakına gitmenizi ve gözlemlemenizi rica edeceğim sadece. Birçok konuda yanıldığınızı anlayacaksınız. Türkiyenin geri kalanındaki eylemler ile gezi pakı çok faklı. Oradaki insanlar daha çok ulusalcı refleks ile sokağa dökülmüş ve protesto yapıyorken taksimde her kesimden insanın özgürlük ve demokrasi altında kenetlendiğini göreceksiniz.
Eğer olaya cami cam çerçeve noktasından bakarsak gözümüzden çok ama çok şey kaçırırız.
 

azen63

Profesör
Katılım
22 Temmuz 2009
Mesajlar
1,992
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
Öncelikle sözüm herkes için değildi. Sadece burada gördüğüm kadarıyla bu protestoları eleştirenlerin büyük kısmı kendi ürettiği fikirleri söylemleri değil, birilerinin onlara konuşmaları ve savunmaları için verdiği, servis fikir ve söylemleri hiç analiz etmeden, noktasını girgülüne dokunmadan savunmaları. Meydanları basalım diyenler, başbakan demokrasi bla bla diyince demokrasi savunucusu, yiğit bulut lobiler diyince ekonomist, başbakan vatan millet sakarya diyince millyetçi, herkes susmuşken bir arkadaşları bir yorum yapınca sanki 40yıldır o fikirdeymiş gibi oraya kanalize olmaları sonucu bu kanaate vardım. Kendi fikirlerini söyleyenler vardı elbette ama azınlıktaydı. Bunu eleştirmek amacıyla değil üzüldüğüm için yazdıydım.
kardeş biz başkalarının fikirlerini savunuyoruz senin savunduğun fikirlerde senin değil.
 

Hafiye

Profesör
Katılım
30 Nisan 2009
Mesajlar
2,092
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Bu Levent Gültekin o kadar kitap okumuş ama sizin burda yaptığınızın onda birini yapamamış. Bu kadar cümle tek bir kelime ile çürütülebilir, çünkü açıklayıcı değil kulaktan dolma bilgiler.

İFTİRA

Buyrun o kadar yazıcı boşa gitti. Halbuki ikna yöntemini kullanabilirdi. Oysa ne kadarda kitap okumuştu, o kitaplarda medenilere üstün gelmenin ikna ile olacağı yazmıyor muydu? Çıkıp iktidarın yaptıklarının vatan için olmadığını anlatabilirdi mesela. Başbakanın tüm dünya mazlumlarını şakadan kucakladığını söyleyebilirdi. Somali'ye gittiğinde aslında şov yapmak için gittiğini savunabilirdi. Suriye'den kaçıp ülkemizin her mazluma kucak açan topraklarına sığınanların terörist olduğunu kanıtlayabilirdi. Bunu yaparken anneliğin dili, dini, ırkı olmadığınıda hesaba katabilirdi. Polise senin maaşını ben veriyorum diyerek verdiği üç kuruşluk vergiyi her fırsatta dile getirenleri mantıklı bir şekilde savunup, onların gece geç saatlere kadar tencere tava ile hep aynı havayı çalarak milleti uykusundan ettiğini açıklayıcı bir dille savunabilirdi. Çocuklara yazık arkadaş hiç mi düşünce yok. Montaj videoları kullanmadan Erdoğanın bop başkanı olduğunu kanıtlayabilirdi. Bunu kanıtlarken ülkenin doğusunu güya büyük İsraile verecek olan Erdoğanın neden Türk askerine yerli silahlar üreten fabrikalar açtırdığını, Türk askerinin Çanakkale'de yokluk içinde neler başardığını gördüğü halde en gelişmiş silahları, uçakları, helikopterleri, tankları, uyduları vs. askerin emrine vererek Kahraman orduyu nasıl israile uşak yapacağınıda açıklayabilirdi.

Empozelere gelince bu 134. sayfaya kadar ki bütün savunduklarını bir anda yıktın, parçaladın. Bu kadar dar düşündüğüne gerçekten inanamadım. Halka zorla baskı ile bişeyler verildiğine nerden kanaat getirdin acaba?

Yandaş medyadan kafanı çıkarıp biraz etrafına bakarsan hepsinin cevabını fazlasıyla bulursun. Senin kulaktan dolma dediğin ve ardına kadar kulaklarını tıkadığın şeyler bu ülkenin gerçekleri. Bu ülke içinde oluşturduğunuz muz cumhuriyeti, en az sözde kürdistan kadar tehlikeli ve zararlıdır. Zira bugüne kadar, gelinen noktada ülke içinde ülke varmışcasına bir kutuplaşma körüklenip durdu. Kim yaptı bunu? Hedefleri ve çıkarları neydi? Bugün hangi noktaya gelindi? Aklını kendine çalıştırabilen, olaylara biraz yukarıdan bakabilen herkes bunu çok rahat bir şekilde kavrayabilir. Mazlumluk, onu siyasete alet edene kadardı. Çıkarı için hak ve değerleri gözünü kırpmadan harcarken düşüneceklerdi. Takke düştü kel göründü. Bu saatten sonra kimse samimiyetlerine inanmaz. Kendi masum halkına en ufak bir eylemde bile her türlü şiddeti uygularken, bomba patlatarak, onlarca vatandaşını katledenleri desteklersen, gerçek mazlumları da kanlı siyasetine alet edip zor durumda bırakırsın. Üç kuruşluk vergi diyorsun ama senin cebinin de hesabı yok anlaşılan. Halk, haraç mezat satışlara rağmen üstüne bu kadar vergiyi toplayan bir düzeni sorgulamayacak mı? Millet uykusundan uyandı ama dediğin gibi maalesef halen uyuyanlar var. Bop'un bir amerikan projesi olduğunu ve bunun eşbaşkanlığını her yerde söyledikten sonra bu projenin aslında ne olduğu ortaya çıktıktan sonra 180 derece dönmesini garip karşılamıyorum. Zira her konudaki 180 derece dönüşlerini gördük ve görmeye de sayenizde devam ediyoruz. Neyin montajından bahsediyorsun? Amerikanın ve dolayısıyla israilin ortadoğuyu şekillendirme planlarına eş başkanlıkları Suriye, Lübnan, Fas, Tunus gibi ülkelerde henüz en ufak bir kıpırdanma yokken kendi ağızlarından çıktı. Medyada bunlar yeterince irdelenmedi diye varlıkları ortadan kalkmıyor.
 

azen63

Profesör
Katılım
22 Temmuz 2009
Mesajlar
1,992
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
Demokasiyi ve özgürlüğü ben icat etmedim tabikide :)
tabiide başkalarını yargılarken kendine maşallah toz kondurtmuyorsun....:)
bak ben yutrdısındayım ve nelerin olduğunu buradan rahatlıkla görebiliyoruz... belkide heyacanıundan vs sebeplerden dolayı olayı tam olarak görmeyebilirsin. onun ben derim ki 10 düşünüp 1 söylemek gerekir...
 

tambjk

Profesör
Katılım
10 Mayıs 2011
Mesajlar
3,263
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Başbakanı havaalanında karşılayan grup içerisinde "Taksim şaşırma, sabrımızı taşırma" sözünü yanlış anlayıp, sorgulamadan, düşünmeden "tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma" diye bağarınları gözünüzün önüne getirin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tabiide başkalarını yargılarken kendine maşallah toz kondurtmuyorsun....:)
bak ben yutrdısındayım ve nelerin olduğunu buradan rahatlıkla görebiliyoruz... belkide heyacanıundan vs sebeplerden dolayı olayı tam olarak görmeyebilirsin. onun ben derim ki 10 düşünüp 1 söylemek gerekir...

Yurtdışında olayların çok farklı, tahrir gibi lanse edildiğini biliyorum. Biz bizzat içerisindeyiz, alakası yok tahrirle :)
 

azen63

Profesör
Katılım
22 Temmuz 2009
Mesajlar
1,992
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
Başbakanı havaalanında karşılayan grup içerisinde "Taksim şaşırma, sabrımızı taşırma" sözünü yanlış anlayıp, sorgulamadan, düşünmeden "tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma" diye bağarınları gözünüzün önüne getirin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -



Yurtdışında olayların çok farklı, tahrir gibi lanse edildiğini biliyorum. Biz bizzat içerisindeyiz, alakası yok tahrirle :)
Ben Sadece Şunu Söylerim sana '' OYUNA GETİRİLDİNİZ''
 

CyberShot

Doçent
Katılım
15 Ocak 2013
Mesajlar
698
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18




[h=1]Başbakan Erdoğan’a hakaret eden eylemcilere ödül![/h]

[h=2]Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden eylemcilere para verdi.[/h]
81743526_VEKIL.jpg




İzmir ’in Alsancak semti 1. Kordon ve Gündoğdu Meydanı ’nda kalan Gezi Parkı eylemcilerini ziyaret ederek sohbet eden AlaattinYüksel, 1. Kordon’da oturan bir grubun yanına geldi.


Gruptakiler, topluca 'Param yok, pulum yok, sen Tayyip'e .... ziyanı yok' diyerek vekile tabak uzattı. Grubu alkışlayan CHP Milletvekili Yüksel, daha sonra cebinden çıkardığı parayı Başbakan’a hakaret eden eylemcilere uzattı. Yüksel’le birlikte dolaşan bir kişi de aynı eylemcilere para verdi. Gruptakiler, parayı aldıktan sonra da hakaret içerikli slogana devam etti.


CİHAN



 

Senisma34

Profesör
Katılım
22 Nisan 2009
Mesajlar
1,076
Reaksiyon puanı
34
Puanları
0
[video=youtube;5K9IM6SNJ9g]http://www.youtube.com/watch?v=5K9IM6SNJ9g[/video]

Bu videoyu görünce, Türkiye Cumhuriyetinin kendilerine topraklarında yaşama hakkı verdiği kişilerin nasıl böyle delalet ve ihanet içine düştükleri sorusu beynimde yıldırım gibi çarptığı için bu kadar saldırgan olabildim. Ve bide senin mesajı görünce... neyse ne olan oldu işte. Bunlar çapulcu değil vatan hainidir, ermenilerin sokaklarımızda Türk devleti hesap verecek diye slogan atmasından daha kötü ne olabilir? Bunları gördükleri halde, vatan hainlerine meşru bir zemin oluşturduklarını gördükleri halde halen bu eyleme devam etme ısrarında olanların amacı nedir? Daha fazla bu ülkeye ne kadar zarar verebilecekler ki. Ülkemizin itibarını, ayak takımının ayakları altında ezdiğini görmek hangi akıl sahibi Türkiye vatandaşını kahretmez? Yetmez mi? Beni anlıyormusun bilmiyorum.

Teyzelere gelince ikisi arasında dağ gibi fark olduğu ortada, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Tamam bunuda karıştırmayalım işinize gelmeyen her ne varsa karıştırmayalım kardeşim.

Seçime gelince, şimdi seçim olsa Ak %53 ve üzeri alır. Bu olaylar Ak partinin ekmeğine yağ sürer. Çünkü evlerinde oturanlar (%50+%14+%7) neler yapıldığını çok iyi analiz etti. Ki buraya hiç girmeyelim, bişey ispat edemeyiz. Burada kullanılacak en iyi söz; seçime ne kaldı ki sandıkta hesaplaşırız.


Bu kadar hainin olduğu ve bu kadar hainin halâ ikâmet ettirildiği başka bir ülke yoktur! Bu videodaki .......... evlatları resmen hain. Bu konuşmayı duymamıştım, sinirden tüylerim dikildi!!!
 

dgarkn

Doçent
Katılım
19 Mayıs 2013
Mesajlar
680
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İşte bütün yazımın çıkış noktası. "Uslu durun, bize itaat edin sorun yok. Yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız, gerekirse kellenizi alırız."
öyle diyoruz zaten hak hürriyet eşitlik adalet var ama sadece sünnilere ve türklere aklında bulunsun
 

efka_vasi

Asistan
Katılım
27 Haziran 2011
Mesajlar
355
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Bir Fenerbahçeli olarak UA grubunu aşağıdaki alıntıladığım düşünceleri için tebrik ediyorum.

UltrAslan neden yoktu?


Taraftar grupları, Gezi Parkı eylemlerine destek vermeye devam ediyor... Beşiktaş Çarşı grubu ve Fenerbahçelilerin toplu halde Taksim Meydanı'na gitmesi dikkat çekerken, Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'dan da konu hakkında bir açıklama geldi.


Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;


"Bilindiği üzere geçtiğimiz cuma günü Taksim Gezi Parkı’ndaki ağaçların kesilmemesi için yeşile ve doğaya duyarlı insanlar tarafından bir direniş sergilendi, kendi semtimizdeki bir Park olan Taksim Gezi Parkı’ndaki bu direnişe ultrAslan olarak destek olmak için bir yürüyüş düzenledik, diğer taraftarların da yer aldığı bu yürüyüşe ultrAslan binlerce taraftarıyla öncülük etmiştir. Cuma ve cumadan sonraki günlerde de doğayı koruma adına gösterilen bu sivil direnişe münferit olarak katılan binlerce taraftarımız desteğini sürdürmüştür. Sonraki günlerde Gezi Parkı’nda doğa adına eylemini sürdürenlerin yanı sıra maalesef "parkın sınırları dışına çıktığınızda" siyasi eylemlerin de oluşturulmaya başlandığını herkes gibi bizlerde üzüntüyle izledik. Olayların siyasi bir noktaya taşınmak istenmesini ve bazı kesimlerin sahiplenmeye çalışmasını kabul etmemiz mümkün değildir.

"SİYASİ BİR TARAF OLARAK GÖRÜP..."
Günlerce hiçbir koşul gözetmeksizin Taksim Gezi Parkı adına hassasiyetlerini gösterenlere saygımız sonsuzdur. Şunu bir defa daha ifade etmekte fayda görüyoruz. ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu olarak Gezi Parkına destek verirken kimseden icazet almadığımız gibi bugün orada olmamak içinde kimseden telkin almadık, almayız! Herkesin siyasî düşünce ve görüşüne saygı duymakla beraber, ultrAslan olarak hiçbir siyasî görüşle ilgili bir duruş sergilemediğimiz gibi hiçbir siyasî hareketle bir bağlantımız, bir yakınlığımız olmamıştır ve hiçbir zamanda olmayacaktır, unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz. Son olarak hiç kimse ultrAslan’ı siyasi bir taraf olarak görüp sınamaya ve kullanmaya kalkmaması gerektiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz."



Kaynak
 

ozersworld

Profesör
Katılım
24 Şubat 2009
Mesajlar
3,294
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Yaş
37
936360_402809096504092_2019748271_n.jpg


601021_402782396506762_1880044507_n.jpg


[video=youtube;8gU4g9o4LzM]https://www.youtube.com/watch?v=8gU4g9o4LzM[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

993079_402791713172497_506359833_n.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

419119_402770379841297_2068793695_n.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

972265_402695899848745_887270578_n.jpg


Hayatında namaz kılmamış adamlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

988513_402692939849041_317782752_n.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

996051_402691189849216_840303444_n.jpg


936136_402688003182868_968802516_n.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

10169_402677976517204_1351589056_n.jpg


602321_402673206517681_479061537_n.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

971886_402667919851543_179096982_n.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

8499_402666679851667_1135572564_n.jpg
 

i.am.kira

Asistan
Katılım
12 Ağustos 2009
Mesajlar
169
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Bir Fenerbahçeli olarak UA grubunu aşağıdaki alıntıladığım düşünceleri için tebrik ediyorum.

UltrAslan neden yoktu?


Taraftar grupları, Gezi Parkı eylemlerine destek vermeye devam ediyor... Beşiktaş Çarşı grubu ve Fenerbahçelilerin toplu halde Taksim Meydanı'na gitmesi dikkat çekerken, Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'dan da konu hakkında bir açıklama geldi.


Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;


"Bilindiği üzere geçtiğimiz cuma günü Taksim Gezi Parkı’ndaki ağaçların kesilmemesi için yeşile ve doğaya duyarlı insanlar tarafından bir direniş sergilendi, kendi semtimizdeki bir Park olan Taksim Gezi Parkı’ndaki bu direnişe ultrAslan olarak destek olmak için bir yürüyüş düzenledik, diğer taraftarların da yer aldığı bu yürüyüşe ultrAslan binlerce taraftarıyla öncülük etmiştir. Cuma ve cumadan sonraki günlerde de doğayı koruma adına gösterilen bu sivil direnişe münferit olarak katılan binlerce taraftarımız desteğini sürdürmüştür. Sonraki günlerde Gezi Parkı’nda doğa adına eylemini sürdürenlerin yanı sıra maalesef "parkın sınırları dışına çıktığınızda" siyasi eylemlerin de oluşturulmaya başlandığını herkes gibi bizlerde üzüntüyle izledik. Olayların siyasi bir noktaya taşınmak istenmesini ve bazı kesimlerin sahiplenmeye çalışmasını kabul etmemiz mümkün değildir.

"SİYASİ BİR TARAF OLARAK GÖRÜP..."
Günlerce hiçbir koşul gözetmeksizin Taksim Gezi Parkı adına hassasiyetlerini gösterenlere saygımız sonsuzdur. Şunu bir defa daha ifade etmekte fayda görüyoruz. ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu olarak Gezi Parkına destek verirken kimseden icazet almadığımız gibi bugün orada olmamak içinde kimseden telkin almadık, almayız! Herkesin siyasî düşünce ve görüşüne saygı duymakla beraber, ultrAslan olarak hiçbir siyasî görüşle ilgili bir duruş sergilemediğimiz gibi hiçbir siyasî hareketle bir bağlantımız, bir yakınlığımız olmamıştır ve hiçbir zamanda olmayacaktır, unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz. Son olarak hiç kimse ultrAslan’ı siyasi bir taraf olarak görüp sınamaya ve kullanmaya kalkmaması gerektiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz."



Kaynak

Ultraslanlara helal! Başında Ermeni Alen Markaryan in olduğu Çarşı grubu da ne olduğunu, Başbakanlık ofisine saldırmaya çalışarak göstermiştir.
 

efka_vasi

Asistan
Katılım
27 Haziran 2011
Mesajlar
355
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Harika espriler çıkıyor. Bazen bu konuya acaba bugün ne resimler, ne esprile çıkmışta biraz güleyim, keyfim yerine gelsin diye bakıyorum. Hiçte pişman olmuyorum. Yapanların ellerine sağlık...
 

ozersworld

Profesör
Katılım
24 Şubat 2009
Mesajlar
3,294
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Yaş
37
226758_402603033191365_1210902034_n.jpg




463729_402543493197319_2128521537_o.jpg

576631_402549539863381_1622133325_n.jpg

184485_402565256528476_994154664_n.jpg


969535_402602036524798_1231803412_n.jpg


969999_402603526524649_977459956_n.jpg

945035_402606519857683_1161233745_n.jpg


945511_402598236525178_120878460_n.jpg


971782_402587339859601_1843637096_n.jpg





931167_402529096532092_1274431516_n.jpg


943738_402525526532449_1092049038_n.jpg

Turkcell Taksim eylemcilerinin imdadına koşmuş. Ama resmin soluna bakınca pek de yaranamamış görünüyor..

983724_402511659867169_2072671491_n.png
 

tachyon

Doçent
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
598
Reaksiyon puanı
59
Puanları
28
Bir Galatasaraylı olarak UltrAslan'ın Provakasyon'a gelmediğini bilmek gurur verici. Tebrikler UltrAslan
 

dgarkn

Doçent
Katılım
19 Mayıs 2013
Mesajlar
680
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] sen ne fikir üretiyorsun çocuk nerde bağlantın var ne biliyorsun senin gibi klavye çapulcusunu mu dikkate alacağız yoksa başbakanın danışmanı yiğit bulut'u mu ? sen karar ver
 

ozersworld

Profesör
Katılım
24 Şubat 2009
Mesajlar
3,294
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Yaş
37
995988_402424106542591_550181460_n.jpg

936484_402438429874492_442479226_n.jpg

evet bu şarapcıyı adam sanmışdık birzamanlar çocukluğumuz bu pisliği izleyerek geçti herşeyde bir hayır vardır bu süreç bize medyadakilerin yüzünü gösterdi
994004_402421763209492_784880890_n.jpg

397467_402418166543185_1401539366_n.jpg

Sagopa Kajmer Gezi Parkı Olayları ile ilgili açıklaması ;

“İnsanlar bu direniş olaylarına katılmadığım için benden el ayak çekiyorlarmış, daha dinlemeyeceklermiş. Yıkıldım sahiden Gösterilere ve eylemlere sıcak bakmıyorum. Bana bölücülük ve anarşistlik geliyor. Ben bu fikirdeyim ve yanınızda asla değilim. Benden el çek. Bırakın herkes kendi hayatına baksın. Ben benim hayatıma herkes kendi hayatına. Fikirlerimi soruyorlar hala. İşte bunlardır benim fikrim. Ben de sizler gibi ülkemi seviyorum şüpheniz olmasın. Fakat onların düşünceleri bana uymuyor. Benim fikrim de onlara uymaz. Herkes hayatına..
10762_402418093209859_1433344449_n.png

580736_402417499876585_1087854265_n.jpg

942624_402412003210468_596499286_n.jpg

936259_402411483210520_821118292_n.jpg

942488_402408689877466_586190045_n.jpg

960093_402407253210943_840585867_n.jpg

970979_402404439877891_35416977_n.jpg


1332_402404093211259_699665965_n.jpg

942429_402404003211268_413820758_n.jpg

601679_402402866544715_1301799104_n.jpg

996891_402401423211526_1832711868_n.jpg



379613_402392849879050_752351523_n.jpg


996493_402372003214468_977524064_n.jpg




969523_402281026556899_1931117120_n.jpg

981386_402280436556958_904431009_o.jpg


971010_402279353223733_1618354139_n.jpg

Gerçek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst