- Reaksiyon puanı
- 181
He kalacaklarsa da uslu uslu kalsınlar
İşte bütün yazımın çıkış noktası. "Uslu durun, bize itaat edin sorun yok. Yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız, gerekirse kellenizi alırız."
He kalacaklarsa da uslu uslu kalsınlar
Eylemcileri savunan beyler bana bu resmin açıklamasını yapın sonra savunmaya deva medin bakalım!! ?? !! ?
,Kimseyi etiketlemiyorum onlar kendisini zaten biliyorlar =
![]()
İşte bütün yazımın çıkış noktası. "Uslu durun, bize itaat edin sorun yok. Yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız, gerekirse kellenizi alırız."
Alevilerin inanç sistemi acayip enterasan kendinizi bu kadar dışlanmış hissediyorsanız gidin İran'a tutan yok sizi
Sizlerin bu düşünce tarzınız sizlere bir şey kazandırmıyor.Aksine kaybettiriyor.Kimse Sizden Kul köle olmanızı istemiyor.Bu yüzdende kelle ve baş alırım diyende yok.Lakin Alevi diyede bir Diktatör ve Katili nasıl savunursunuz bunuda anlamıyorum.Ehli Beyt denince Kerbela denince bizinde yüreğimiz yanıyor.Keşke O Hadiseler hiç olmasa idi de,bugün bir ayrılıklar olmasa idi aramızda.Esedin Din ile alakası olsa Halkına zulmedermiydi sence.Onca İnsan şu an bizlere Misafir olmuş.Oralarda olsa idiler ne olacaktı bu İnsanlara.Bunlar Yeni Kerbelaların yaşanmasına neden olmazmıydı.Şu an Esat denen katilinde Yezidden bir farkı yok.Körü körüne destek olup Vebal almayın.İşte bütün yazımın çıkış noktası. "Uslu durun, bize itaat edin sorun yok. Yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız, gerekirse kellenizi alırız."
sen tarafını secmişssin güzel kimse buna laf edemez ama benim sectiğim tarafada sen laf edemezsin. sen niye onları tutuyorsun deme hakkını vermiyor sana ...Senin yüreğin yanıyor olabilir kardeşim, fakat "biz Yezid'in tarafındayız" diye açıkça söyleyen adamların tarafındasın ve sözünün başka olması amelini açıklığa kavuşturmuyor. Burada artık ne Gezi Parkı var, ne Suriye var, ne Kerbela var. Konuyu buraya getirecek olsam mutlaka sayfalarca yazabilirim. Halbuki konu bunların hiçbiri değil; bu bir "hak-batıl" meselesi. Bütün yazışmamızı belki de nasıl anlayacağınızı bilmediğiniz bir cümleye sıkıştırıyorsunuz bu gerçekten üzücü.
Ve "yanlış anladın, başka bir yerinden anladın" dediğiniz konuyu sayfalar dolusu sözleriniz, tavrınız, üslubunuz gösterirken, hala bir ispat arıyor musunuz? Meydandaki eli sopalıların yaptıklarından razı iseniz, onlarla berabersiniz. O yüzden Yezid-Hüseyin arasındaki savaşta ben Yezid'in tarafındayım diyenin yanındaysanız, Yezid'in yanındasınız.
@evowinds, keşke teşbih olsaydı ve ben yanılsaydım. Alıntıladığım cümle AKP tarafından söylenen bir cümleydi. Yani o cümleyi ben kurmadım; "Yezid ile Hüseyin bugün savaşırsa biz Yezid'in tarafında oluruz" cümlesinden bahsediyorum.
Sonra @PöH19 kardeşim bana diyor ki bu toprağın bir de altı var. Ben de diyorum ki evet, tecavüzcü ve katil Amerikan askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için rabbimize dua ettiğini söyleyen bir adam için toprağın altı şedid olur diyorum; buna cevap vermiyor, konuyu değiştiriyor ve diyor ki "tamam da eylemde sağa sola zarar verenlere bir şey demeyecek misin". Güzel kardeşim, ben olay üzerine yorum yapmıyorum; ben kişilik ve inanç ve düşünce tarzı üzerine yorum yapıyorum. Çünkü bu tıynette olan birisi, yani müslümanı öldüren, ırzına ve malına göz koyan, işgalci askerlerin sağ salim dönmesi için dua etmek, bir hata ile yapılmaz; bir düşünce ile yapılır, kişiliğinde veya inancında olmalı bunu yapabilmesi için. Dolayısıyla da bu tehlikeli ve pis düşünceye sahip bir kimsenin daha neler düşünebileceğini ve neler yapabileceğini kimse sorgulamıyor. Peki etrafı dağıtan eylemcilerle beni neden özdeşleştiriyor kardeşim? Neden onlara destek vereyim? Çünkü aynı tehlikeli düşünceye sahip bir adam, insanları böldüğü için "illa ki sen karşı taraftasın" düşüncesiyle "biz istediğimizi yaparız kime ne" diyebiliyor ve dedirtebiliyor. Ama üzgünüm, sert kayaya çarpıyorsunuz, çünkü benim gibi oy vermişler var.
Mavi Marmara pazarlığında, Hatay patlamasında, istihbaratın kasten gizlenmesinde, bombacıların önceden bilindiği ortaya çıktığında, bu ortaya çıkmasına rağmen hala da "bunu Esad yaptı" diyerek suçu başkasına yüklemeye çalışan bir insan, makam için ve kim bilir daha neler için apaçık yalan söylüyorsa, o kişi Allah'tan korkmuyor demektir. Bütün bunlar olurken forumdaki "sağ eğilimli" arkadaşlardan hiç yorum gelmedi, benim gibi "sivri"lerin dışında.
yezid'i anladık diyelim. hüseyin kim bu teşbihte?@evowinds, keşke teşbih olsaydı ve ben yanılsaydım. Alıntıladığım cümle AKP tarafından söylenen bir cümleydi. Yani o cümleyi ben kurmadım; "Yezid ile Hüseyin bugün savaşırsa biz Yezid'in tarafında oluruz" cümlesinden bahsediyorum.
@evowinds, keşke teşbih olsaydı ve ben yanılsaydım. Alıntıladığım cümle AKP tarafından söylenen bir cümleydi. Yani o cümleyi ben kurmadım; "Yezid ile Hüseyin bugün savaşırsa biz Yezid'in tarafında oluruz" cümlesinden bahsediyorum.
Son Dakika!
Dış mihraklardan samimi itiraf: ''10 yıl boyunca yeterli derecede güçlü bir sebep bulamadığımız için ağaçların kesilmesini bekledik...''
Zaytung![]()
[video=youtube;jfeqUSTAjRE]http://www.youtube.com/watch?v=jfeqUSTAjRE[/video]
Alevilerin inanç sistemi acayip enterasan kendinizi bu kadar dışlanmış hissediyorsanız gidin İran'a tutan yok sizi
@IThelp, eğer iç dünyan da yazdıkların gibiyse durumun kötü be arkadaşım.
Yazdıklarını okurken zorlanıyorum, kaldı ki sağlıklı anlayayım.
Yaşın 33 yazıyor ama yazdıkların edebi olarak bunu yansıtmıyor be hocam. İmlaya özen göstersen biraz?
Yoksa KPSS sınavında anlatım bozukluğu sorularını direk senden alacaklar![]()