allahtan iddaa ya yazmadım. zorla yazdırıyolardı bu maçı![]()
ama biliyordum berabere biteceğini![]()
İnter maçına alınmayan pankartınız. İbretlik olmuş.
![]()
Trabzonspor'da bir türlü aradığı forma şansını bulamayan ve yaklaşık 5 aydır parasını da alamayan Sezer Badur, bordo-mavili kulüp ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzonspor-ile-sozlesmesini-feshettiSXHBQ260320SXQ
O Sakatlandığı Pozisyonu Görmüşsünüzdür.Allah Korusun Maçı İzlerken Pozisyonda Dedim Aha Ayak Kırıldı Kariyeri Bitti.Allah Nazardan Korusun,Trabzonspor'da Oynadığı İçin Değil Sadece Bir Futbolcu Olarak Seviyorum Kendisini.Bize Her Yer Tabuzan![]()
Burak Yılmaz'ın sağ ayak bileğinde kemik ödemi oluştuğu bildirildi.
Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, golcü oyuncunun Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde kemik ödemi oluştuğu ve Orduspor'a karşı oynayıp oynamayacağı daha sonra yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.
Kaynak
O Sakatlandığı Pozisyonu Görmüşsünüzdür.Allah Korusun Maçı İzlerken Pozisyonda Dedim Aha Ayak Kırıldı Kariyeri Bitti.Allah Nazardan Korusun,Trabzonspor'da Oynadığı İçin Değil Sadece Bir Futbolcu Olarak Seviyorum Kendisini.Bize Her Yer Tabuzan![]()