SDN Trabzonspor Kulübü

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
daha ne yapsın çocuk içindeki futbol oynama heyecanını sahaya da yansıttı. yetenekli bir uşak

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Affettirdi kendini Jaja. Şenol Hocamız ne denli büyük bir insan olduğunu yine gösterdi.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sanki artık herşey çok daha yakın. içimizde ki kıpırdamalar o denli fazla. inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz.

Darkroques61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha affedilmedi Jaja Kadıköy'de affettirecek kendini.. :)

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kadıköy zaten belki de bu ligin kaderini belirleyecek stad

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Önemli bir maç olduğu doğru ama oynayacağımız rakip düşünsün derim ben. fb açısından daha sıkıntılı olacak maç. Biz kaybedersek 3 puan kaybederiz ama onlaar kaybederse şampiyonluk yarışına havlu atmış olurlar. O yüzden ben gayet rahatım, tabi bu rahatlığın en önemli sebebi takıma olan güvenim.

Maça gidecek misin lazuri?

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
biraz zor görünüyor prof bir işe yeni başladım izin alabilir miyim bilemiyorum. yarın biletler zaten satışta yarın almam zor. en son ihtimal fener tribünde maçı izlemek

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
biraz zor görünüyor prof bir işe yeni başladım izin alabilir miyim bilemiyorum. yarın biletler zaten satışta yarın almam zor. en son ihtimal fener tribünde maçı izlemek

hiç izleme bence daha iyi karşı takımın tribünlerinden izleyeceksen :)

ben bir trabzona hayran fenerbahçe taraftarı olaraktan trabzondaki trabzon fener maçlarını trabzon tribünlerinden izlerken epey zorlanıyorum

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Türkiye de en çok maç izlemek istediğim stad. Bu senede nasip olamayacak anlaşılan. evet gerçekten zor bir durum rakip takım taraftarları arasında kendi takımının maçını izlemek. bu arada senin fb taraftarı olduğunu yeni öğrendik.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Türkiye de en çok maç izlemek istediğim stad. Bu senede nasip olamayacak anlaşılan. evet gerçekten zor bir durum rakip takım taraftarları arasında kendi takımının maçını izlemek. bu arada senin fb taraftarı olduğunu yeni öğrendik.

fenerbahçeye karşı bir fanatikliğim yok. sadece galatasaray maçlarını izlerim. kadıköyde de maça denk gelirsem gider stadta izlerim o kadar. futbolcularını bile bilmiyorum şu an.

ama sor trabzonu sor :)

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
fenerbahçeye karşı bir fanatikliğim yok. sadece galatasaray maçlarını izlerim. kadıköyde de maça denk gelirsem gider stadta izlerim o kadar. futbolcularını bile bilmiyorum şu an.

ama sor trabzonu sor :)

sana Trabzonu sormak olmaz. Benden çok maçlarına gittin. Bu konuda sana saygısızlık olur. ;)

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:11 ----------

Evet son 17 e girdik artık. Çok basit bir düşünce olacak ama artık 1-0 olsun bizim olsun. Beni diğer takımlar ilgilendirmiyor. biz kendi maçlarımızı kazanalım yolumuza devam edelim kimse çomak sokmazsa.

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hiç izleme bence daha iyi karşı takımın tribünlerinden izleyeceksen :)

ben bir trabzona hayran fenerbahçe taraftarı olaraktan trabzondaki trabzon fener maçlarını trabzon tribünlerinden izlerken epey zorlanıyorum

Onur duymasın :P

Valla lazuri al benden de o kadar. Ben de zannediyorum ki finduk hanım benden daha fanatik bir Trabzonspor taraftarı. Öyle gözüküyordu yani. Hem de Trabzonsporlular arasında ismin var. Aslında sen de içten içe Trabzonsporu tutuyorsun da haberin yok. :P FB senin için birşey ifade etmiyor :D:D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Onur duymasın :P

Valla lazuri al benden de o kadar. Ben de zannediyorum ki finduk hanım benden daha fanatik bir Trabzonspor taraftarı. Öyle gözüküyordu yani. Hem de Trabzonsporlular arasında ismin var. Aslında sen de içten içe Trabzonsporu tutuyorsun da haberin yok. :P FB senin için birşey ifade etmiyor :D:D

valla inan fenerbahçe hiç bir şey ifade etmiyor şu an benim için. böyle embesil bir takım olabilr mi ya.

trabzonsporu da sonuna kadar destekliyorum. çifte kupayı kaldırmanın sokaklarda hoptek oynamanın hayalini kuruyorum açıkçası :) hem trabzonspor maçları kadar izlemesi keyif veren maç yok.

bu arada bilin bakim ben hangisiyim

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
anammm beşiktaşlılar sarmış sayfamızı :)

ama korkmuyoruz değil mi efendim.
kupa bu sene de yerini bulacak geçen seneki gibi

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
valla inan fenerbahçe hiç bir şey ifade etmiyor şu an benim için. böyle embesil bir takım olabilr mi ya.

trabzonsporu da sonuna kadar destekliyorum. çifte kupayı kaldırmanın sokaklarda hoptek oynamanın hayalini kuruyorum açıkçası :) hem trabzonspor maçları kadar izlemesi keyif veren maç yok.

bu arada bilin bakim ben hangisiyim

şu arka masadaki bir bey ile oturan sen misin yoksa Finduk :P

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
bir sarı bir siyah bir kızıl saçlının arasından saç rengi en güzel olanım :)

en güzel saç rengi kızıl saçtır :)

zaten içlerinde en güzeli de o :D

Ama fotoğraftaki diğer kızların beden dili onu dışlamış...

hani o iksii foto çekiyor muşta kızıl onlara yanaşmaya çalışıyormuş gibi olmuş...

tabi bu izlenimi veren ortadaki vatandaş :D

Ortadaki vatandaş fotoya dik baksa böyle bir şey söz konusu olmazdı...

Bilinçaltındakiler fotoya yansımış ortadaki ve sarışın daha yakın arkadaşlar...

daha doğrusu ortadaki vatandaş kendini sarışına daha yakın hissediyor...

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
forma da yakışmış yani he ;)

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:07 ----------

dakika 20 gol Jaja

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
en güzel saç rengi kızıl saçtır :)

zaten içlerinde en güzeli de o :D

Ama fotoğraftaki diğer kızların beden dili onu dışlamış...

hani o iksii foto çekiyor muşta kızıl onlara yanaşmaya çalışıyormuş gibi olmuş...

tabi bu izlenimi veren ortadaki vatandaş :D

Ortadaki vatandaş fotoya dik baksa böyle bir şey söz konusu olmazdı...

Bilinçaltındakiler fotoya yansımış ortadaki ve sarışın daha yakın arkadaşlar...

daha doğrusu ortadaki vatandaş kendini sarışına daha yakın hissediyor...

teşekkür ederim:) kızıl olan benim :)

aslında 3 ümüz de iyiyizdir. diğer ikisi daha yakın arkadaş ama ben verilen pozla bunun alakası olduğunu düşünmüyorum. spontan gelişen bişey galiba. yoksa çok sıcakkanlı insanlardır. hatta demin şimdi bu kızları markete yoğurt almaya gönderdim :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
teşekkür ederim:) kızıl olan benim :)

aslında 3 ümüz de iyiyizdir. diğer ikisi daha yakın arkadaş ama ben verilen pozla bunun alakası olduğunu düşünmüyorum. spontan gelişen bişey galiba. yoksa çok sıcakkanlı insanlardır. hatta demin şimdi bu kızları markete yoğurt almaya gönderdim :)

:) Deviantart taki hesabımda da favori fotoğraflarımdakilerin geneli kızıldır :) daha hoş oluyorlar :D
http://circassiann.deviantart.com/favourites/

arkadaşların ile aranı açmak istememiştim :mrgreen: ama sen yine de ortadaki vatandaşa dikkat et. Çekemiyor seni :P

Bu arada Trabzon'a da geçmiş olsun... :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
he ya 1-1 bitti. sinir oldum. iyiki gitmemişm maça. yoksa çok sinirlenirdim.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
he ya 1-1 bitti. sinir oldum. iyiki gitmemişm maça. yoksa çok sinirlenirdim.
sinirlenmeye gerek yok ortaya konulan futboldan memnunum. her maçı kazanacağız diye de birşey yok. şansızlık elbette olacak ama hedefe ulaşacağız

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çok zor bir hafta bizi bekliyor. kupa maçı o kadar önemli olmasa da pazar günü olan maç ligin kaderini belirlemede etkili olacak bir maç. Umarım hem lupa hemde lig maçından alnımızın akıyla çıkarız.

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Rahat ol dostum. Allah'ın izniyle "GÜZEL OLACAK HERŞEY"

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
güzel günler bizi bekliyor. umutluyuz.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hadi bakalım ya silkelenelim hep destek tam destek. bu sene o sene

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı reklam filmimiz yayında:

Bordosu Mavisi Bonusun Harbisi

[SDNTV2]http://www.trabzonspor.org.tr/upload/video/15_02_2011-6X3J5T6V.flv[/SDNTV2]

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Listeye eklendin Trezcan.

Lig şimdi yeni başlıyor.