- Konuyu başlatan
lazuri
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
daha ne yapsın çocuk içindeki futbol oynama heyecanını sahaya da yansıttı. yetenekli bir uşak
biraz zor görünüyor prof bir işe yeni başladım izin alabilir miyim bilemiyorum. yarın biletler zaten satışta yarın almam zor. en son ihtimal fener tribünde maçı izlemek
Türkiye de en çok maç izlemek istediğim stad. Bu senede nasip olamayacak anlaşılan. evet gerçekten zor bir durum rakip takım taraftarları arasında kendi takımının maçını izlemek. bu arada senin fb taraftarı olduğunu yeni öğrendik.
fenerbahçeye karşı bir fanatikliğim yok. sadece galatasaray maçlarını izlerim. kadıköyde de maça denk gelirsem gider stadta izlerim o kadar. futbolcularını bile bilmiyorum şu an.
ama sor trabzonu sor![]()
hiç izleme bence daha iyi karşı takımın tribünlerinden izleyeceksen
ben bir trabzona hayran fenerbahçe taraftarı olaraktan trabzondaki trabzon fener maçlarını trabzon tribünlerinden izlerken epey zorlanıyorum
Onur duymasın
Valla lazuri al benden de o kadar. Ben de zannediyorum ki finduk hanım benden daha fanatik bir Trabzonspor taraftarı. Öyle gözüküyordu yani. Hem de Trabzonsporlular arasında ismin var. Aslında sen de içten içe Trabzonsporu tutuyorsun da haberin yok.FB senin için birşey ifade etmiyor
![]()
valla inan fenerbahçe hiç bir şey ifade etmiyor şu an benim için. böyle embesil bir takım olabilr mi ya.
trabzonsporu da sonuna kadar destekliyorum. çifte kupayı kaldırmanın sokaklarda hoptek oynamanın hayalini kuruyorum açıkçasıhem trabzonspor maçları kadar izlemesi keyif veren maç yok.
bu arada bilin bakim ben hangisiyim
![]()
şu arka masadaki bir bey ile oturan sen misin yoksa Finduk![]()
bir sarı bir siyah bir kızıl saçlının arasından saç rengi en güzel olanım![]()
en güzel saç rengi kızıl saçtır
zaten içlerinde en güzeli de o
Ama fotoğraftaki diğer kızların beden dili onu dışlamış...
hani o iksii foto çekiyor muşta kızıl onlara yanaşmaya çalışıyormuş gibi olmuş...
tabi bu izlenimi veren ortadaki vatandaş
Ortadaki vatandaş fotoya dik baksa böyle bir şey söz konusu olmazdı...
Bilinçaltındakiler fotoya yansımış ortadaki ve sarışın daha yakın arkadaşlar...
daha doğrusu ortadaki vatandaş kendini sarışına daha yakın hissediyor...
teşekkür ederimkızıl olan benim
aslında 3 ümüz de iyiyizdir. diğer ikisi daha yakın arkadaş ama ben verilen pozla bunun alakası olduğunu düşünmüyorum. spontan gelişen bişey galiba. yoksa çok sıcakkanlı insanlardır. hatta demin şimdi bu kızları markete yoğurt almaya gönderdim![]()
sinirlenmeye gerek yok ortaya konulan futboldan memnunum. her maçı kazanacağız diye de birşey yok. şansızlık elbette olacak ama hedefe ulaşacağızhe ya 1-1 bitti. sinir oldum. iyiki gitmemişm maça. yoksa çok sinirlenirdim.