Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
findukfaresi tribünde görüntülendi:tongue:
SDN Forumun ünlü üyelerinden findukfaresi hanımefendi Karabükspor maçında tribünlerde böyle görüntülendi. Trabzonsporumuzun yakışıklı kalecisi Onur'a olan ilgisi herkes tarafından bilinen finduk hanımın maç boyunca "Onur, Onur" diye çığlık attığı gözlenirken, Onur'a yakın olabilmek için kale arkası tribününe girmesi gözlerden kaçmadı. Maç sonuna kadar Onur'un ilgisini çekmeyi başaramayan findukhanım'ın durumunu farkeden "Psikopat" lakaplı Engin Baytar, maç sonrası çekilen üçlünün ardından diğer futbolcuları soyunma odasına göndererek stadda tek başına üçlü çektirdi. Baytarın bu sırada finduk hanımın bulunduğu tribünün önünde olması dikkat çekerken kulislerde Engin'in bunları finduk hanımın ilgisini çekmek için yapmış olabileceği konuşuluyor :mrgreen::dil:
bir fenerli olarak bende maçtaydım, futbolu sevdiğimdenmidir ondan ordaydım arkadaşımla gitti, arkadaşım trabzonspor şapkası ve eldiveni giyiyordu, bende Ç.RİZESPOR atkısı vardı, ortama renk katayım dedim sağ sağlim maçtanda çıktım
Colman ın şuan takımda alternatifi yok. sol açık zaten bizim olduğu kadar her takım içinde problem olmuş bir mevki. Cale hep problem oldu. Teo nun geri dönme ihtimali varmış. bu sene gerçekten şampiyonluk istiyorsak zengin bir kadroya sahip olmalıyız.
Karadeniz'li dostların bu şovu çok süper olmuş. Bu birlikteliğin olması tüm Karadeniz takımlarının daha başarılı olmasını sağlar kesinlikle.
Takıma şöyle bakınca en çok göze çarpan kısım gol yolları. Girilen o kadar pozisyona rağmen çok saç baş yoluyoruz. Şu anda alınacak bir oyuncunun ne zaman uyum sağlayacağı da bir soru işareti. Bunlar aklıma gelince Teo'nun ağzını burnunu kırasım geliyor :laugh:
ya abi aslında adamlara da hak veriyorum biraz neredeyse uçak la bile adamlar 1 gün de gidiyor memleketlerine kolay iş değil. ceza tabiki verilecek. jaja gibi kaliteli bir futbolcuyu da kaçırmamak soğutmamak gerekiyor futboldan. umarım performansında bir düşüklük olmaz. kadro artık baya bir genişledi.
Oyuncuyu kaybetmeme konusunda sana katılıyorum ben de. Jaja gibi futbolcular bırak Trabzonspor'u Türkiye'ye ender geliyor. Bir ceza verilmesi taraftarıyım ben de ama abartılacak bir olay da değil. Doğaldır insanın memleketini ailesini özlemesi.
Kadro gerçekten de epey alternatifli bir hale geldi. İnşallah takım içindeki ahenk, arkadaşlık ortamı bozulmaz ve daha ileri bir seviyeye ulaşır.
Çocuklar Duymasın'dan Trabzonspor'la alakalı bir sahne:
evet bu görüntüyü izledim. jestlerinin amacı geçen ki bölümlerde kullanılan formalar lisanslı değillerdi. ikincisi artık tepkimizi daha sert ortaya koyabiliyoruz
Hoca bu saatten sonra bence ne yapacağını çok iyi biliyordur. artık yapacak her hamle önemli. son 17 maç. son virajda hazır olmamak diye bir bahane artık kabıl edilemez ceza olayına gelince en fazla bu haftasonu manisa maçında da oynamazlar diye düşünüyorum daha sonra herkes hakettiği pozisyonda yerini alır.