SDN Trabzonspor Kulübü

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
16_12_2010-4K1V.jpg

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
karabük de gitti. şimdi sıradaki gelsin bakalım. allahım uzun sokakta gene maç öncesi avni akere yürümek ne eğlenceli ve tabi dönüşü de

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şok şok şok,

findukfaresi tribünde görüntülendi:tongue:
SDN Forumun ünlü üyelerinden findukfaresi hanımefendi Karabükspor maçında tribünlerde böyle görüntülendi. Trabzonsporumuzun yakışıklı kalecisi Onur'a olan ilgisi herkes tarafından bilinen finduk hanımın maç boyunca "Onur, Onur" diye çığlık attığı gözlenirken, Onur'a yakın olabilmek için kale arkası tribününe girmesi gözlerden kaçmadı. Maç sonuna kadar Onur'un ilgisini çekmeyi başaramayan findukhanım'ın durumunu farkeden "Psikopat" lakaplı Engin Baytar, maç sonrası çekilen üçlünün ardından diğer futbolcuları soyunma odasına göndererek stadda tek başına üçlü çektirdi. Baytarın bu sırada finduk hanımın bulunduğu tribünün önünde olması dikkat çekerken kulislerde Engin'in bunları finduk hanımın ilgisini çekmek için yapmış olabileceği konuşuluyor :P:mrgreen::dil:

6097-0B7M9W0Y.jpg

trabzon_3_karabuk_df66b_800.jpg

İlk yarının lideri, Teşekkürler...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ah onurcum ah.senin iiçin nelere katlanıyorum bak.neyse bugün senin takıldığın yerlerde takılayım az belki gene rastlaşırız

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
güzel haber prof ama finduk un şansızlığu tabi

Darkroques61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamün Aleyküm Karadeniz'in Asi çocukları..

Foruma bi bakalım dedik memnun kalırsak devam ederiz.. :)

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Aleykümselam Hoşgeldin arkadaşım :)

6110-9S6W9Y6N.jpg

Sadri başkan resmi olarak da kazandı kongreyi.

HEDEF: 7 KALAN: 17

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bir fenerli olarak bende maçtaydım, futbolu sevdiğimdenmidir ondan ordaydım :) arkadaşımla gitti, arkadaşım trabzonspor şapkası ve eldiveni giyiyordu, bende Ç.RİZESPOR atkısı vardı, ortama renk katayım dedim :D sağ sağlim maçtanda çıktım :)

Darkroques61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaliteli iki yönlü orta saha, sol açık, forvet = Şampiyonluk.. :closedeyes:

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Colman ın şuan takımda alternatifi yok. sol açık zaten bizim olduğu kadar her takım içinde problem olmuş bir mevki. Cale hep problem oldu. Teo nun geri dönme ihtimali varmış. bu sene gerçekten şampiyonluk istiyorsak zengin bir kadroya sahip olmalıyız.

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Karadeniz'li dostların bu şovu çok süper olmuş. Bu birlikteliğin olması tüm Karadeniz takımlarının daha başarılı olmasını sağlar kesinlikle.

Takıma şöyle bakınca en çok göze çarpan kısım gol yolları. Girilen o kadar pozisyona rağmen çok saç baş yoluyoruz. Şu anda alınacak bir oyuncunun ne zaman uyum sağlayacağı da bir soru işareti. Bunlar aklıma gelince Teo'nun ağzını burnunu kırasım geliyor :laugh:

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
salı günü oynanan maça gidemedim üstelik evde de izlemedim. iyiki de izlememişim yoksa çok saç baş yolacakmışım

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu akşam ki hazırlık maçını dsmart mı veriyormuş arkadaş ya

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Aynen öyle lazuri...

Bu arada son kaçak Jaja da geldi...

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya abi aslında adamlara da hak veriyorum biraz neredeyse uçak la bile adamlar 1 gün de gidiyor memleketlerine kolay iş değil. ceza tabiki verilecek. jaja gibi kaliteli bir futbolcuyu da kaçırmamak soğutmamak gerekiyor futboldan. umarım performansında bir düşüklük olmaz. kadro artık baya bir genişledi.

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet Jaja kampa katılıp antrenmanlara başladı.

Oyuncuyu kaybetmeme konusunda sana katılıyorum ben de. Jaja gibi futbolcular bırak Trabzonspor'u Türkiye'ye ender geliyor. Bir ceza verilmesi taraftarıyım ben de ama abartılacak bir olay da değil. Doğaldır insanın memleketini ailesini özlemesi.
Kadro gerçekten de epey alternatifli bir hale geldi. İnşallah takım içindeki ahenk, arkadaşlık ortamı bozulmaz ve daha ileri bir seviyeye ulaşır.

Çocuklar Duymasın'dan Trabzonspor'la alakalı bir sahne:

[SDNTV]http%3A%2F%2Fvideo.ak.fbcdn.net%2Fcfs-ak-snc6%2F79112%2F349%2F168451886533481_33211.mp4[/SDNTV]

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
evet bu görüntüyü izledim. jestlerinin amacı geçen ki bölümlerde kullanılan formalar lisanslı değillerdi. ikincisi artık tepkimizi daha sert ortaya koyabiliyoruz

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Jajaya beşiktaş ve fener maçlarında çok ihtiyaç olacak. Şenol güneş inşallah hazır değiller veya ceza maksadıyla oynatmamazlık yapmaz.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hoca bu saatten sonra bence ne yapacağını çok iyi biliyordur. artık yapacak her hamle önemli. son 17 maç. son virajda hazır olmamak diye bir bahane artık kabıl edilemez ceza olayına gelince en fazla bu haftasonu manisa maçında da oynamazlar diye düşünüyorum daha sonra herkes hakettiği pozisyonda yerini alır.