SDN Tasarımlarım:)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Shiftdelete amatör çalışmalarım:)
n6qbsj.jpg

2m2xetk.jpg

21l4k1l.jpg

erfpub.jpg

30aff2e.jpg

16k9i4y.jpg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Daha kaliteli görseller üzerinde çalışırsan daha güzel olur dur bide ben deneyeyim bakalım güzel şeyler çıkacakmı :)

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
tişörtün yakalari olmamış gibi, boş kalsalar daha iyi olurdu sanki, bide kollarına sponsor reklamlari koyabilirsin :D intelin felan :D
ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@alp ARS eline sağlık şaka yaptım :) yönetimde bedavaya vermez sanırım :D şöyle bir şey yapılabilir aslında böyle yeteneği olan arkadaşlar tasarımlarını sergilesin forum ailesi olarak bizler oylama yapalım 1. çıkanı [MENTION=2]Troy[/MENTION] yaptırsın maliyetinden az bir karla almak isteyenlere gönderilsin ;)
hatıra olur isteyenlere :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@alp ARS eline sağlık şaka yaptım :) yönetimde bedavaya vermez sanırım :D şöyle bir şey yapılabilir aslında böyle yeteneği olan arkadaşlar tasarımlarını sergilesin forum ailesi olarak bizler oylama yapalım 1. çıkanı @Troy yaptırsın maliyetinden az bir karla almak isteyenlere gönderilsin ;)
hatıra olur isteyenlere :)
Şaka yaptığını biliyorum:D
Benim şöyle bir fikrim var forumda yanılmıyorsam yarışmalar oluyor.Dereceye girenlere bu tür tişörtler hediye edilebilir.Zaten bi tişört yaptırması 30 TL civarında.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bir yastığın üzerine SDN'nin logosunu koymuşsun, üstüne de SHIFTDELETE.NET yazmışsın. Bu mu tasarım? Tişört de aynı şekilde. Bir yaratıcılık yok, herhangi değişik bir tasarım yok.

Bu yaptığın şeyin değeri sıfır. Belki üç boyutlu objeleri oluşturma da kullandığın program hakkında tecrübe kazanmışsındır. Ona say işte.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir yastığın üzerine SDN'nin logosunu koymuşsun, üstüne de SHIFTDELETE.NET yazmışsın. Bu mu tasarım? Tişört de aynı şekilde. Bir yaratıcılık yok, herhangi değişik bir tasarım yok.

Bu yaptığın şeyin değeri sıfır. Belki üç boyutlu objeleri oluşturma da kullandığın program hakkında tecrübe kazanmışsındır. Ona say işte.

ne veya nasıl bi şey yapmamı bekliyordun.
O kadar yazmışsın insan bi söyler.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar :)