SDN Sayfa Yenileme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Forumla ilk tanıştığımda SDN ana sayfası kendini belirli aralıklarla yeniliyordu.

Daha sonra bunu kaldırdılar.Sorduğumda bana:Kotalı kullanıcılar sayfa sık sık yenilenince çok kotalarının gittiğini söylediler biz de o yüzden sayfanın kendini yenilemesini durdurduk--------dediler.

Şimdi sayfa eskisi gibi kendini yenilemeye başlamış.Demek ki............................noktalı yerlei artık değerli SDN üyeleri doldursun:D

Demek ki....?

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
evet ben de forumla ilk tanıştığımda arada bir yeniliyordu kendini sonra yenilemeye başladı bu aralar tekrar eski haline dönmüş neden acaba?

bir de eskiden msj yazdık diyelim eğer birisi bizden önce msj yazmışsa uyarı geliyordu artık o yok neden kii?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bilmiyorum arada bir forumla ilgili yenilikler olacağı haberlerini veriyorlar hatta bazen anket yapıyorlar.Ancak hala bir numara göremedik:)

Rep olayı için yapılan ankete yönetimden bir açıklama geldi mi ne yapacaklar ne yapmayacaklar?

Benim istediğim bir şey var :Ana sayfadaki SDN haberlerine sağ tıkla yeni sekmede açabilmek.Bu çok mu zor?

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
sayfa yenilemenin bir zararı daha vardı
o da şuydu ana sayfadaki habere yorum yaparken elini çabuk tutmazsan yazdıkların boşa gidiyordu :(

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Demek ki... "değişmeyen tek şey değişimdir" :D

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Demek ki SDN sayfa ve reklam gösterimini arttırmak uğruna kullanıcılarını düşünmekten, önerilerini dikkate almaktan vazgeçmiştir! :hammer:

serdarmeydan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eh şükür benimle aynı konudan müzdarip birisi daha çıktı. Diline sağlık "Escaper". Ne amacla her dakika sayfa yenileniyor ben de anlıyor değilim. Böyle büyük bir siteye hiç yakışmıyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Özellikle video izlerken yapması çok sinir bozucu :(

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özellikle video izlerken yapması çok sinir bozucu :(
Valla birçok kez emaille söylememize ve defalarca forumda belirtmemize rağmen hala bizi dikkate alıp da otomatik sayfa yenilemesini kaldıran yok. Böyle giderse siteye girmeyeceğiz bir daha biz arkadaşlarla. Gerek duyup cevap verip açıklama yapan bile yok baksana. :hammer: