- Reaksiyon puanı
- 493
İftara
7 saat 2 dakika
kaldı
7 saat 2 dakika
kaldı
abi o iftara yakın olduğundandır1 saat 10 dakika kaldı iftara.Bu halimle Sabaha kadar durabilirim.Ne açlık ne susuzluk var şu anda.
Belkide öyledir Kardeşim.Lakin ben normaldede çok sık yemek yemem.Bulursam yerim.Bulamazsam sabırlıyımdır.Ama benim gibi çok su içen biri için 17 saat çok uzin bir süre ama,RABBİM Sabrınıda veriyor işte.abi o iftara yakın olduğundandır
Bende su arıyorum abi Ağzım kurudu. Elh az kaldı.Belkide öyledir Kardeşim.Lakin ben normaldede çok sık yemek yemem.Bulursam yerim.Bulamazsam sabırlıyımdır.Ama benim gibi çok su içen biri için 17 saat çok uzin bir süre ama,RABBİM Sabrınıda veriyor işte.
Çok Güzel ama Be Mübarek.İnsan normalde değerini bilmediği nimetin ne kadar güzel olduğunu,Kul olduğunu bir o kadarda aciz olduğunu bu Mübarek RAMAZANDA Daha iyi anlıyor.Bende su arıyorum abi Ağzım kurudu. Elh az kaldı.
ne oldu şeker kardeşim...neden hey6heyleniyorsun... teşekküer et anneneKladırmamış değil kaldırmadı olmayacak mı o ?
Abi tatlıyı çok yedim içim yanıyor ya :S Sen neden şekerparesi ile birlikte kadayıf koyarsın ki sofraya anne! ?