Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
Elhamdülillah.....
4 kişilik mi oruç tuttuydun1 pide ile 3 tabak tepeleme dolu yemeği gömdum Allah affetsin 4 kişilik yedim ya
Selamun Aleykum.
Arkadaslar simdi Aydin'dan Gebze'ye gidiyorum ben bu gece. Hangi ile gore sahur yapacagim bilen var mi? HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.
Sahur Saatinde nerde isen oraya göre sahur yapacaksın. iftarıda varacagın yada yolda isen bulunduğun ilin iftarına göre yapacaksın.Selamun Aleykum.
Arkadaslar simdi Aydin'dan Gebze'ye gidiyorum ben bu gece. Hangi ile gore sahur yapacagim bilen var mi? HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.
Sahur Saatinde nerde isen oraya göre sahur yapacaksın. iftarıda varacagın yada yolda isen bulunduğun ilin iftarına göre yapacaksın.
hayırlı razmazanlar.
yanına beyaz tuzsuz peynir ve karpuz ekle... daha iyi oluyorİlk gün normal oruçsuz günlerden bile çok ferah geçti gerçekten.. Hiç sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. Sahurda sadece çorba yoğurt ve bol su... Sistem işe yaradı aynen devam inş.
yanına beyaz tuzsuz peynir ve karpuz ekle... daha iyi oluyor
Zaten akrpuzun %80 su .... birde karpuz insanın su içme ihtiyacını belli bir oranda düşürür. yardımcı olur... yazdıklarını bende biliyorum ayrıca . birkaç gün dene . iyi gelirse amenna gelmez sde yapacak bir şey yok..... Biz Kışın bile sahur için karpuz almışlığım vardır bundan dolayıAbi karpuzu yersem su içemem.. Bi de karpuz çok hızlı idrar söktürüyor.. Karpuzu daha ziyade iftar sonrası vakitlerde arada değerlendireyim tatlı niyetine miss gibi.
kendilerine pay alıyor mu yine bu operatörler ?Tüm GSM operatörlerinden IFTAR yazıp 3072'ye mesaj göndererek 5 TL'lik bağışta bulunabilirsiniz. İHH
Tüm GSM operatörlerinden 2068'e boş mesaj göndererek 5 TL'lik bağışta bulunabilirsiniz. Kızılay
Tüm GSM operatörlerinden BAGIS yazıp 5777'ye mesaj göndererek 5 TL'lik bağışta bulunabilirsiniz. Kimse Yok Mu