SDN Programlama Kafe

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] son dediğimi de unutma sonuc'a başlangıç olarak 0 ver yoksa rasgele değer alır saçma sonuçlar çıkar :)

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
float seri(float x, int n) fonksiyonunu iki kere tanımlamışsın, baştaki boş olanı sil

yapmaaa !
silme abiii :D

o fonksiyonun prototipiii. :D

alttaki deklerasyonu...

üstteki olmadan C++ derleyicisi alttakinin ne olduğunu anlamaz o satıra gelene kadar...

Fonksiyon deklerasyonu ve prototip kullanımını biraz araştır cobra11 yada bunada standart de geç. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
yapmaaa !
silme abiii :D

o fonksiyonun prototipiii. :D

alttaki deklerasyonu...

üstteki olmadan C++ derleyicisi alttakinin ne olduğunu anlamaz o satıra gelene kadar...

Fonksiyon deklerasyonu ve prototip kullanımını biraz araştır cobra11 yada bunada standart de geç. :D

tamam la unutmuşuz o kadarını c gördüğümüz mü var yıllardır :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
e çözdün tabi, ama okunabilirlik düştü. :D

"Eee, ne işi var fonksiyon tanımının kod listesinin en başında ?" demezler mi adama ? :D

Ya sen pasla bana, gör beni. :D

okunabilirlik niye düşsün baştan yazmadım ki bi ";" kaldırttım bi de "=0" eklettim o kadar adam yapmış zaten gerisini :D

ya ben seni böyle basit şeylerle rahatsız etmiyim diye paslamıyorum :D

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
okunabilirlik niye düşsün baştan yazmadım ki bi ";" kaldırttım bi de "=0" eklettim o kadar adam yapmış zaten gerisini :D

ya ben seni böyle basit şeylerle rahatsız etmiyim diye paslamıyorum :D

estafurullah, o nasıl söz ya.

yolla sen bana, sen geç dizi izle, bak spartaküs neler yapıyo, big bang teo.'da neler oluyo, how i met y'm'a geç biraz gül falan. :D
bırak sen bana, rahatla sen. :D

Be cool yaa. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] çok yorucam hocam seni CSS bilgin vardı dimi ? olmaması mucize gibi geliyo bana kaynak dosyalar lazım :P 2 senedir unutmuşum orta seviyedeydim.ne yalan atayım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] o mucize dediğin gerçek :D temadan dolayı css bilgim var gibi gözükebilir ama aslında yok hiç site tasarlamadım hiç baştan tema yapmadım, true story :D

Kaynak olarak bi tek okulda ders sırasında masaüstünü kaydettiğim videolar var başka da bişeyim yok :D onlar da okul seviyesi büyük birşey değil üni 3. sınıf web tasarımı dersi :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
netten devam o zaman napalım unutmuşum baya :)

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
css/html den anlıyan bi kaç abimiz var mı buralarda, ocaklarına düştüm. :D

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
int istanbul=15000;
if(ankara<istanbul)
{
messegebox.show("Merhaba SDN Dostları ");
}
Else
{
label1.text="Yazı yazma duvara Koyarlar Foruma ";
}

Hehehe
C# nerde bakalım:D:D

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sen konuyu aç cevapsız kalmaz merak etme

Ya kocaa bi aile'nin üyesi gibi hissetmeye başlıyorum kendimi, olmadık yerlerim havalanıyor ama pazartesi aldığım not ile inicek gibi. :D

Çok gerekmedikçe ben çeknirim böyle yardım istemeye bir konuda, fakat pazartesi vermem gereken bir ödevim var.
Php/html/css kodlamam iyi olmasına rağmen tasarım sıfır, göz zevki denen bişey yok, Allah böyle yaratmış napiyim... :(

Neyseki bir çıkar yol buldum, çözüme kavuşturamamam dahilinde burda arz edicem fakat bütün umudum bu. :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Ya kocaa bi aile'nin üyesi gibi hissetmeye başlıyorum kendimi, olmadık yerlerim havalanıyor ama pazartesi aldığım not ile inicek gibi. :D

Çok gerekmedikçe ben çeknirim böyle yardım istemeye bir konuda, fakat pazartesi vermem gereken bir ödevim var.
Php/html/css kodlamam iyi olmasına rağmen tasarım sıfır, göz zevki denen bişey yok, Allah böyle yaratmış napiyim... :(

Neyseki bir çıkar yol buldum, çözüme kavuşturamamam dahilinde burda arz edicem fakat bütün umudum bu. :)

valla bende aynı durumdayım programlamada sorun yok ama tasarımda sıfır :)

themeforest.com dan ilham yada tasarım almanı öneririm

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
valla bende aynı durumdayım programlamada sorun yok ama tasarımda sıfır :)

themeforest.com dan ilham yada tasarım almanı öneririm

ilham tasarım yeteneği olanlar için, benim o siteden ne alıcağımı tahmin etmek güç değil... :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ilham tasarım yeteneği olanlar için, benim o siteden ne alıcağımı tahmin etmek güç değil... :D
zaten benimde ilhamdan kastımda beğenilen tasarımın ekran görüntüsü alınıp photoshopda aynısının biraz değişiğinin çizilmesi yönünde :D. programcının alacağı ilham anca bu kadar olur.

fakat yinede satın almak daha doğru ben bu siteden birkaç tasarım aldım gerçekten iyi çalışıyorlar. paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar.

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
zaten benimde ilhamdan kastımda beğenilen tasarımın ekran görüntüsü alınıp photoshopda aynısının biraz değişiğinin çizilmesi yönünde :D. programcının alacağı ilham anca bu kadar olur.

fakat yinede satın almak daha doğru ben bu siteden birkaç tasarım aldım gerçekten iyi çalışıyorlar. paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar.

sizin orda fakirlik var mı fakirlik ? :D

Web Programcılığı bölümünde okuyorum fakat nedense tasarım beklentisi içinde öğretmenim, ben dedim "ya ben web programcısı olmak istiyorum, okuduğum bölümde web programcılığı, web tasarımı dersi niye var !?" aldığım cevap daha şahane;
- tamam işte web tasarımı dersi. :D

eğitim sistemini yargilicak kadar bilgim yok ama bişey diyim mi, bu nimetin harbi hiç bi ...'dan anladığı yok usta. :D

yıl olmuş 2012 hala Access görüyoruz be veri tabanı dersinde. :D

Reaksiyon puanı
189
Arkadaşlar aramızda Ext JS frameworkünü kullanan var mı? Rahatlğı nasıldır?

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Allah'ını seven üzerime Assembly kitabı atsın beyler...

asm öğrenmek istiyorum, takıldığım yerler var...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
c de bir değere +sonsuz yada -sonsuz değeri verebilirmiyiz? yani o değeri her zaman en küçük yada en büyük yapmak için ne atanması gerekir? Yada böyle birşey varmı? :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
yok sanırım böyle bişey :)

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hayır hayır, amaç derken, hedef nedir, tam anlayamadım da.
yardımcı olmak isterim nacizane. :D