- Reaksiyon puanı
- 2,148
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] son dediğimi de unutma sonuc'a başlangıç olarak 0 ver yoksa rasgele değer alır saçma sonuçlar çıkar
float seri(float x, int n) fonksiyonunu iki kere tanımlamışsın, baştaki boş olanı sil
yapmaaa !
silme abiii
o fonksiyonun prototipiii.
alttaki deklerasyonu...
üstteki olmadan C++ derleyicisi alttakinin ne olduğunu anlamaz o satıra gelene kadar...
Fonksiyon deklerasyonu ve prototip kullanımını biraz araştır cobra11 yada bunada standart de geç.
tamam la unutmuşuz o kadarını c gördüğümüz mü var yıllardır
Ben sana dedim o kadar, pasla bana.
Bencil oynamayın abi, bu ne forvet zihniyeti.
çözdüm ama naber
e çözdün tabi, ama okunabilirlik düştü.
"Eee, ne işi var fonksiyon tanımının kod listesinin en başında ?" demezler mi adama ?
Ya sen pasla bana, gör beni.
okunabilirlik niye düşsün baştan yazmadım ki bi ";" kaldırttım bi de "=0" eklettim o kadar adam yapmış zaten gerisini
ya ben seni böyle basit şeylerle rahatsız etmiyim diye paslamıyorum
sen konuyu aç cevapsız kalmaz merak etmecss/html den anlıyan bi kaç abimiz var mı buralarda, ocaklarına düştüm.
sen konuyu aç cevapsız kalmaz merak etme
Ya kocaa bi aile'nin üyesi gibi hissetmeye başlıyorum kendimi, olmadık yerlerim havalanıyor ama pazartesi aldığım not ile inicek gibi.
Çok gerekmedikçe ben çeknirim böyle yardım istemeye bir konuda, fakat pazartesi vermem gereken bir ödevim var.
Php/html/css kodlamam iyi olmasına rağmen tasarım sıfır, göz zevki denen bişey yok, Allah böyle yaratmış napiyim...
Neyseki bir çıkar yol buldum, çözüme kavuşturamamam dahilinde burda arz edicem fakat bütün umudum bu.
valla bende aynı durumdayım programlamada sorun yok ama tasarımda sıfır
themeforest.com dan ilham yada tasarım almanı öneririm
zaten benimde ilhamdan kastımda beğenilen tasarımın ekran görüntüsü alınıp photoshopda aynısının biraz değişiğinin çizilmesi yönünde . programcının alacağı ilham anca bu kadar olur.ilham tasarım yeteneği olanlar için, benim o siteden ne alıcağımı tahmin etmek güç değil...
zaten benimde ilhamdan kastımda beğenilen tasarımın ekran görüntüsü alınıp photoshopda aynısının biraz değişiğinin çizilmesi yönünde . programcının alacağı ilham anca bu kadar olur.
fakat yinede satın almak daha doğru ben bu siteden birkaç tasarım aldım gerçekten iyi çalışıyorlar. paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar.
c de bir değere +sonsuz yada -sonsuz değeri verebilirmiyiz? yani o değeri her zaman en küçük yada en büyük yapmak için ne atanması gerekir? Yada böyle birşey varmı?
amaç ?