zekiklnc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Aradaslar merhaba. Bu konu daha evvel acildimi bilmiyorum aradim goremedim. Profil resmimizi nasil degistiricez?
Profilinize tıklayın, sol menüden profil resmini değiştir, avatarını değiştir bölümlerinden yapabilirsiniz.
profil resmi değilHeryere baktim profilinde resmini degistir diye bir secenek yok.. acaba yetkim falan mi yok, yoksa mallik bende de gormuyomuyum
profil resmi değil
sağ üstten üye kontrol panaline tıklayıp avatarı değiştire tıklayın
gerisi malum zaten
yaş kaç
estağfurullah zamanla alışırsınız foruma da kurallarını da üyelerine de@AliA Uye kontrol panelinden giriyomus, ben de profil diyince yine sag ustten profilim de ariyorum tesekkurler arkadaslar yardiminiz icin, forumda yeni olmayi birakin ilk kez bi foruma katilip takip ediyorum k. bakmayin
neden sordun?
estağfurullah zamanla alışırsınız foruma da kurallarını da üyelerine de
yalnız beyaz s3 olmamış çakıl mavisi koyalımInsallah
yalnız beyaz s3 olmamış çakıl mavisi koyalım
sorunlu oluşu vardı evet ama zaten onları fabrikadan dışarıya çıkartmadı adamlar zaten satmazlarda şirket kendini küçük düşürtürmü? apple htc ye kendisi ile dalga geçtirir miBen beyaz aldim maalesef aslinda mavi istiyodum da haftalarca arastirma yaparken bircok yerde maviler sorunlu diye yazi gordum, cogu kisi inanmayin dedi ama 2bin tl ye o riski goze alamadim
sorunlu oluşu vardı evet ama zaten onları fabrikadan dışarıya çıkartmadı adamlar zaten satmazlarda şirket kendini küçük düşürtürmü? apple htc ye kendisi ile dalga geçtirir mi
saygı duyuyoruminan hepsini dusundum, koca samsung boyle bir riski alabilir mi falan, almaya kara verdikten 3-4 hafta sonra alabildim artik nekadar arastirip dusundugumu tahmin et ama iste almaya gidip el cuzdana gidince, o parayi vercegin gercegiyle yuzlesince korkudan alamadim maviyi
saygı duyuyorum
bana ters geliyor
onlarda farkında sonuçta adam turkıyede kı fıyatını blıyor satarmı bile bile kendi bozuk urununu..
bin tanesi bozuk çıksın samsunga koyarmı? adam zaten kazanıyor onu her halukarda telafı eder
o zaman devam edeyim dahahevesimi kirip beyazdan sogutmak uzeresin beni
o zaman devam edeyim daha
bu arada arızalı olan arka kapaktı diye biliyorum adam arka kapağını atar yenısını takar yani
şaka şaka güle güle kullanınız iki ürününde kendine has bi duruşu ve ağırlığı var
22 25 arası vardır tahminimceyaş kaç
22 25 arası vardır tahminimce