SDN Profil Resmi Yüklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradaslar merhaba. Bu konu daha evvel acildimi bilmiyorum aradim goremedim. Profil resmimizi nasil degistiricez?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Profilinize tıklayın, sol menüden profil resmini değiştir, avatarını değiştir bölümlerinden yapabilirsiniz.

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Profilinize tıklayın, sol menüden profil resmini değiştir, avatarını değiştir bölümlerinden yapabilirsiniz.

Heryere baktim profilinde resmini degistir diye bir secenek yok.. acaba yetkim falan mi yok, yoksa mallik bende de gormuyomuyum :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Heryere baktim profilinde resmini degistir diye bir secenek yok.. acaba yetkim falan mi yok, yoksa mallik bende de gormuyomuyum :D
profil resmi değil
sağ üstten üye kontrol panaline tıklayıp avatarı değiştire tıklayın
gerisi malum zaten

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Profilinize girdiğiniz zaman sol menüde mutlaka görmeniz lazım bunları. :)

2VfIN.png

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
profil resmi değil
sağ üstten üye kontrol panaline tıklayıp avatarı değiştire tıklayın
gerisi malum zaten

@AliA Uye kontrol panelinden giriyomus, ben de profil diyince yine sag ustten profilim de ariyorum :D tesekkurler arkadaslar yardiminiz icin, forumda yeni olmayi birakin ilk kez bi foruma katilip takip ediyorum k. bakmayin :)

neden sordun?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@AliA Uye kontrol panelinden giriyomus, ben de profil diyince yine sag ustten profilim de ariyorum :D tesekkurler arkadaslar yardiminiz icin, forumda yeni olmayi birakin ilk kez bi foruma katilip takip ediyorum k. bakmayin :)

neden sordun?
estağfurullah zamanla alışırsınız foruma da kurallarını da üyelerine de :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben beyaz aldim maalesef :D aslinda mavi istiyodum da haftalarca arastirma yaparken bircok yerde maviler sorunlu diye yazi gordum, cogu kisi inanmayin dedi ama 2bin tl ye o riski goze alamadim :D
sorunlu oluşu vardı evet ama zaten onları fabrikadan dışarıya çıkartmadı adamlar zaten satmazlarda şirket kendini küçük düşürtürmü? apple htc ye kendisi ile dalga geçtirir mi

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunlu oluşu vardı evet ama zaten onları fabrikadan dışarıya çıkartmadı adamlar zaten satmazlarda şirket kendini küçük düşürtürmü? apple htc ye kendisi ile dalga geçtirir mi

inan hepsini dusundum, koca samsung boyle bir riski alabilir mi falan, almaya kara verdikten 3-4 hafta sonra alabildim artik nekadar arastirip dusundugumu tahmin et :D ama iste almaya gidip el cuzdana gidince, o parayi vercegin gercegiyle yuzlesince korkudan alamadim maviyi :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
inan hepsini dusundum, koca samsung boyle bir riski alabilir mi falan, almaya kara verdikten 3-4 hafta sonra alabildim artik nekadar arastirip dusundugumu tahmin et :D ama iste almaya gidip el cuzdana gidince, o parayi vercegin gercegiyle yuzlesince korkudan alamadim maviyi :D
saygı duyuyorum :)
bana ters geliyor
onlarda farkında sonuçta adam turkıyede kı fıyatını blıyor satarmı bile bile kendi bozuk urununu..
bin tanesi bozuk çıksın samsunga koyarmı? adam zaten kazanıyor onu her halukarda telafı eder

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saygı duyuyorum :)
bana ters geliyor
onlarda farkında sonuçta adam turkıyede kı fıyatını blıyor satarmı bile bile kendi bozuk urununu..
bin tanesi bozuk çıksın samsunga koyarmı? adam zaten kazanıyor onu her halukarda telafı eder

hevesimi kirip beyazdan sogutmak uzeresin beni :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hevesimi kirip beyazdan sogutmak uzeresin beni :D
o zaman devam edeyim daha :D
bu arada arızalı olan arka kapaktı diye biliyorum adam arka kapağını atar yenısını takar yani :D :D
şaka şaka güle güle kullanınız iki ürününde kendine has bi duruşu ve ağırlığı var ;)

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman devam edeyim daha :D
bu arada arızalı olan arka kapaktı diye biliyorum adam arka kapağını atar yenısını takar yani :D :D
şaka şaka güle güle kullanınız iki ürününde kendine has bi duruşu ve ağırlığı var ;)

Beyaz daha guzel ben biliyorum :D:D tesekkur ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...