Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Abi keşif kuyruğu, steam kartları ve level nasıl kasıyoruz? Bunun hakkında bilgi verin bunu bilmiyorum abi 

Her gün keşuf kuyruğunu bitir. Sana kart verecek. 10 tane biriktirmelisin. Rozetler kısmından takip et. 10 tanesini toplayınca birleştir. Exp verecek. Bu kadar.Abi keşif kuyruğu, steam kartları ve level nasıl kasıyoruz? Bunun hakkında bilgi verin bunu bilmiyorum abi![]()
Teşekkürler abi bakayım bugünHer gün keşuf kuyruğunu bitir. Sana kart verecek. 10 tane biriktirmelisin. Rozetler kısmından takip et. 10 tanesini toplayınca birleştir. Exp verecek. Bu kadar.![]()
Gece indirmeyi başlat. Kalkınca oynarsin.293 kb indirme hızı nedir ya?! O oyun ne zaman inecek, ne zaman oynanacak?..
herhangi bir oyundan hiç kart düşürmedin mi? ben cs de düşen ucuz kasaları, itemleri satıp pazardan kart alıyorum o kartları işleyip rozet yapıyorum bak mesela global sentinel rozetine sahibim sen de öyle yap...Teşekkürler abi bakayım bugün![]()
Kart var ets 2 cs falan ama sadece var yani. Neyse bir araştırayım ben Teşekkürler.herhangi bir oyundan hiç kart düşürmedin mi? ben cs de düşen ucuz kasaları, itemleri satıp pazardan kart alıyorum o kartları işleyip rozet yapıyorum bak mesela global sentinel rozetine sahibim sen de öyle yap...
293 kb indirme hızı nedir ya?! O oyun ne zaman inecek, ne zaman oynanacak?..
Gta 5'i indirmek için pc 1 hafta açık kalmıştı293 kb indirme hızı nedir ya?! O oyun ne zaman inecek, ne zaman oynanacak?..
Oooo ayıpsınGta 5 Online'de soygun için yardımsever arkadaşlar aranıyor.
Özellikle Kuruma'ya sahipse iyi olur. Hemen halledebiliriz.
Tm umudu kesmiştim.Oooo ayıpsın
Splitercell 1?Uplay splitercell veriyor bu fırsatı kaçırmayın...
Steam de mevcut mu?Istrolid oynayan var mı ?
Kendi gemilerini yap savaş mantıklı bir strateji oyunu.
60-70 saat oynadıysan önerirsin heralde.@Meridian
Yaklaşık 60-70 saat oynadım, herhangi bir kasma veya donma sorunu ile karşılaşmadım. Optimizasyonu gayet iyiydi.
Önermesine öneririm de, işlemcinin modeli ne?
i7-4720HQ