- Reaksiyon puanı
- 557
tek rakibi DotA 2Bu Payday 2 ne kadar da çılgınca güncelleme alıyor.
tek rakibi DotA 2Bu Payday 2 ne kadar da çılgınca güncelleme alıyor.
Hee farkettim. Ama oynar mıyım hayır. Sadece bayrak asarım.zula steam'e gelmiş.
Rocket oynamak isteyen varsa beni eklesin ama çok feci oynarım sölemedi demeyin
her oyunda olduğu gibi bu oyunda da noob'um bu zamana kadar 1 maç yaptım, 2 gol attım. ne zaman oyuna girip ortalığı dağıtmak istesem oyun arama süresi şevk'imi kırıyor ben de çıkıyorum oyundan taşıyacak olan varsa oyun yüklü durumda
Yok artık.Bilgisayarım kasar bu oyunu
MinimumYok artık.
Dün oyun alınca bana geldi bir tane ister misin?Arkadaşlar koleksiyon kartlarında ve steam seviyesi'nde gözünüz yoksa koleksiyon kartlarınızı bana trade atabilirsiniz.
Kesif kuyruğunu bitirerek 3 taneye daha ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsin. Evet.Dün oyun alınca bana geldi bir tane ister misin?
Öğlen bilgisayara geçince atarım mobilden atmıyor insafsız. Arkadaşa item atmaya çalıştım başka bir cihazdan girdiğiniz için 1 hafta beklemelisiniz dedi.Kesif kuyruğunu bitirerek 3 taneye daha ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsin. Evet.
Arkadaşlar steam bazen oyunları geç açıyor bende sizde böle birşey varmı ? bazı günler 2 saniyede acılırken bazen 45 saniye sürüyor yeni çıktı bu sorun deli etti.
Bende her zaman ortalama 3-4 saniyede açıyor oyun farketmeksizin. Oyunları yedekle steam i kaldır tekrar yükle bakalım düzelecekmi
Herşeyi denedim düzelmiyor steami temiz kurdum yok birgün basıyorum 2 saniyede giriyor ertesi gün 30/40 saniye anlamadım gitti sistemdemi terslik var diye tek tek parçaları teste soktum sıkıntı yok kafası esiyor bozuluyor vatandaş
Şimdi yaz indirimi oldu steam'de genel bir yoğunluktan dolayıda kaynaklanabilir bi fikrim yok valla :S
293 kb indirme hızı nedir ya?! O oyun ne zaman inecek, ne zaman oynanacak?..
Tomb raider.Ne indiriyorsun?