- Reaksiyon puanı
- 557
deme öyle günah svy :1@yucesezar Daha olamadın mı 3. seviye?
toplamda bugün'e kadar 21 saat oynadım normal olmalı. unutma pc 1ay servisteydi.Harbiden yuh @yucesezar gel beraber rekabetçi atalım gümüş 2 yim ama fena oynarım
ekliyiz ya zatenBeyler ekleyin ben hepinizi kasarım
Hooop sakin! şaka yapıyorum canııım bende 80 saat var level 13 üstçavuş oldum normaldir heralde.toplamda bugün'e kadar 21 saat oynadım normal olmalı. unutma pc 1ay servisteydi.
Hocam 5 kişilik söyle rekabetçi team yapalım girelim efsane olur bir de sdn takım etiketi oh misBeyler ekleyin ben hepinizi kasarım
deme öyle günah svy :1
Level kasmak zor. O değilde 2 tl ye StatTrak P90 modül aldım 2 tl ye ucuz diye suan satsam kar ederim değil miŞaka yapıyorum yanlış anlama. Zaten 3. seviye yapmak kolay değil.
Level kasmak zor. O değilde 2 tl ye StatTrak P90 modül aldım 2 tl ye ucuz diye suan satsam kar ederim değil mi
Aynen öyle düşünüyorum ama 270 kill yazdım üzerine üzülüyorum o da varSürekli takip et. Fiyat arttığı an sat.
StatTrak™ Onaylı Leşler: 8Aynen öyle düşünüyorum ama 270 kill yazdım üzerine üzülüyorum o da var
Steam id: NevermoreTRHooop sakin! şaka yapıyorum canııım bende 80 saat var level 13 üstçavuş oldum normaldir heralde.
Hocam 5 kişilik söyle rekabetçi team yapalım girelim efsane olur bir de sdn takım etiketi oh mis
Bak bi daha affetmem rawkid haberin olsunhttp://steamcommunity.com/id/rawkidd/
CS:GO için ekleyebilirsiniz süper trollerim
Şaka şaka standart düzeyde oynarım ekleyin takılırız.
İşte ondan satmıyorumStatTrak™ Onaylı Leşler: 8
*Bu eşyanın istatistikleri Steam Takas ya da Topluluk Pazarı'nda kullanıldığında sıfırlanacaktır
Bi' Stat Trak Asimov P90 değil. Sat gitsin.[emoji14]İşte ondan satmıyorum
abi skin önemli değil de onun üzerindeki kill 270 kişi ondan dolayi acı var içimde ^^Bi' Stat Trak Asimov P90 değil. Sat gitsin.[emoji14]
Of of3.755 lik case hardened sattım. 270 nedir ki
Oyun parça parça yayımlanacak.HİTMAN in 11mart'da çıkacak olan oyunu na 40lira fiyat verilmiş mağaza sayfasına girince 170 küsür liralık bir paket daha var ve 173liralık fiyat bana daha gerçekçi geldi aslı nedir oyun kaç para?
HİTMAN absolutions'da kazandığım başarımlar steam de yok! mesela ''gizlilik içinde'' başarımı için bir ceset saklamak gerekiyor en az 10 adamı öldürüp dolaba sakladım ve bunun gibi yaptığım birkaç başarım'ı kazanmamışım.
zorluk derecesi normal.Hangi bölümde yapmaya calistin bu basarimlari? Bazi basarimlari kolay zorluk derecesinde acamiyorsun haberin olsun.
zorluk derecesi normal.
heeeeaaaaaaa tamam ozaman ben o diana'yı öldürdüm kızı alıp çıktım sağolasın.Peki bu dedigin basarimi oyunun hangi bölümünde acmaya calistin? Oyunun giris bölümünde acilmiyor bu basarim bildigim kadariyla.
heeeeaaaaaaa tamam ozaman ben o diana'yı öldürdüm kızı alıp çıktım sağolasın.