- Reaksiyon puanı
- 557
kendimi ambulans gibi hissetdimyok anlıyorum seni, benim de 2.20 var, bana da iyi bişe densin diye şeyettim
kendimi ambulans gibi hissetdimyok anlıyorum seni, benim de 2.20 var, bana da iyi bişe densin diye şeyettim
Ahahakendimi ambulans gibi hissetdim
2 kuruş'um yok
Hocam günde 2saat bilgisayar başında bulunuyorum bunun la uğraşamam yarın bi 5 lira atıp satın alacağım.Her gün keşif kuyruğundan 3 kart düşürüyorsun incele kazan sat basit
Hocam günde 2saat bilgisayar başında bulunuyorum bunun la uğraşamam yarın bi 5 lira atıp satın alacağım.
5 dakikanı almıyor ki , satıyorum ben anında satılıyor.
Satın alıyorsun veya seviye atladıkça düşüyor.CS'de modifiye edilmiş silahlar var! Bunları nasıl yapıyorlar?
Dün elime çok hoş bir ak47 ve tabanca geldi ama öldüm ve gitdiler ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi. Steam envanterimde bir silah var! Ben modifiye edebilir miyim?Satın alıyorsun veya seviye atladıkça düşüyor.
Modifiye etme diye bir şey yok. Dediğim gibi ya satın alıyorsun ya da düşüyor seviye atladıkça.Dün elime çok hoş bir ak47 ve tabanca geldi ama öldüm ve gitdiler ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi. Steam envanterimde bir silah var! Ben modifiye edebilir miyim?
Bıçağı falan da mı vermiyorlar ücretsizBu arada [MENTION=460876]yucesezar[/MENTION] Kasadan da çıkıyor silah skinlerin. Ama anhtarlar biraz pahalı
Hele ki bıçak hayır. O bıçaklar ne kadar pahalı biliyor musun? [emoji14]Bıçağı falan da mı vermiyorlar ücretsiz
😢😢😢😢 hayallerimi yıktın...Hele ki bıçak hayır. O bıçaklar ne kadar pahalı biliyor musun? [emoji14]
Biz o bıçaklara sadece bakarız. Bakarız,bakarız.😢😢😢😢 hayallerimi yıktın...
Ya geçen öldüm oynayanları izliyordum adam da kelebek vardı ya.Biz o bıçaklara sadece bakarız. Bakarız,bakarız.
Al sana kelebek.Ya geçen öldüm oynayanları izliyordum adam da kelebek vardı ya.
Al sana kelebek.
vay be crossfire çok iyiydi ama zamanı doldu.Birde çok hileci var oyunda.Warface başlamıştım çokta güzeldi ama her güncellemesi 5 gb.Böyle şey mi olur ?! CS:GO da paralı o yüzden fps oyunları oynayamıyorum.Şu MMOFPS oyunlar çok para istiyor be. Ben bi ara Crossfire oynuyordum adamlar varını yoğunu oyuna yayırmışlardı.
emin misin ? İki şekilde oynanıyor sanırım, birisinde kendi üyeliğin oluyor silver vs. şeyler oluyor.Birde sadece oyun oynanan serverler vardı sanki.İlaçlı cs: go multi oynama şansın yok.
Ben 5-6 kez tamamladım şu ana kadar 1 tane kart gelmedi
bende yaklaşık 8 kart düştü ordan.
vay be crossfire çok iyiydi ama zamanı doldu.Birde çok hileci var oyunda.Warface başlamıştım çokta güzeldi ama her güncellemesi 5 gb.Böyle şey mi olur ?! CS:GO da paralı o yüzden fps oyunları oynayamıyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
CS:GO serverlerinde oynasak ta olur mu acaba ? İlaçlı olarak oynasak bari olmaz mı ? Oynanabilir mi ?
Şöyle kelepir birşeyler yok mu? Az kullanılmış'ından 😒😞😩Al sana kelebek.
Yoktur.Şöyle kelepir birşeyler yok mu? Az kullanılmış'ından 😒😞😩
Kasa dedin de bu kasanın ederi var mı?Yoktur.
Sana şöyle söyleyeyim. En iyi ihtimalle kasa açıp bıçak düşürürsün. O da şans meselesi. 50 kasa açarsın 1 bıçak düşer. Veya düşmez. Kimisi 5 kasa açıyor bıçak düşüyor.
Kasanın fiyatı orada bir yerde yazar. Eğer açacaksan da o sondaki 6 silahtan biri çıkması lazım ki verdiğin parayı kurtarasın.Bu arada anahtarlar yaklaşık 8 TL.Kasa dedin de bu kasanın ederi var mı?