D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Steam üzerinden oynadigini sanmiyorum?
Steam üzerinden oynadigini sanmiyorum?
Crack diyorum tabi oynanmıyorpff mecbur yurtta kalan arkadaşa verecem
Yanlis anlama, sadece emin olmak icin sordum. Kürekli oyun ile steam üzerinden oynanan oyunlari karistirma.
Steam üzerinden demo indirsende kacarin yok
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bir kere indirdigin zaman oyunun dosyalarini yedekleyebiliyorsun. Böylece oyunu tekrar indirmene gerek kalmiyor.
O da ayri bir dert zaten![]()
Nasıl?
indirme olayini diyorum.
Steam direk indirmiyor mu neresi sıkıntı?
indirme hizindan bahsediyorum.
Yaz indiriminde payday 2 aldım ama oynamak nasip olmadı yaYatıyor pc de.
Kaça aldın? Ben yaz değilde kışın almıştım 9.80'e![]()
![]()
Kaça aldın? Ben yaz değilde kışın almıştım 9.80'e![]()
![]()
Para vermedim ben. Oyun modu yaparak puan kazanmıştım. O puanlarla aldım.
Cs:Go oynayarak?
Cs:Go oynayarak?
Ets2 için yaptığım modları sharemods.com'a yüklüyorum. İndirildikçe puan kazanıyorum. Bi arkadaşla ortak hesabımız var puan kasıp oyun alıyoruz ordan. Senin kullandığın modların çoğu bizim elimizden çıkıyor yani![]()
Abov, bende hızlı exp artma ve dorse fiyatlarını arttırma modu varben de mi mod işine girsem
![]()
Çok zor bir işi yok ama mod yapan çok fazla kişi var. Farklı işler çıkarırım dersen skin modu yap. He yok bana gelmez dersen diğer modları yapanlar çok fazla. Özellikle motor gücü modları![]()
Skin pack yaparım diğerleriyle uğraşmam da güncel sürüme yapmam muhtemelen. Bende 1.18.1 var. Bir de nasıl yaparım özelden anlatır mısın?
Hii. Tüh be yarın ptt açık olmaz ki.Rehberler çok. 1.19 la birlikte mod manager olayı geldi. Modun özellikleri yapımcısı ve resmi felan görünüyor onları ayarlaması felan var. Yakın zamanda steam atölye desteği gelecek. O yüzden herşeyden önce sana orijinal oyun öneriyorumLinkleri özelden atarım.
Birde ets2 3 ağustosa kadar indirimde. 13 tl sanırım.
Ca 1.6 da ücretli normalde. İnsanların hakkına girip ücretsiz oynuyorsunuz sadece bilmeden de o olsa. Cs için 24 tl veremiyorsanız hiç oynamayın zaten.beyler cs go neden ücretli ya 1.6 oynaya oynaya sıkıldım cs go oynayamıyorum
12 TL'ye sürekli düşüyor yani 12 TL'ye para diyorsanız...ne diyeyim.beyler cs go neden ücretli ya 1.6 oynaya oynaya sıkıldım cs go oynayamıyorum
İstiyorsanız ben yapayım[MENTION=312196]edox[/MENTION] ne zamandır çekiliş yok bir tane yapsanıza![]()
İstiyorsanız ben yapayımKatılım olacağını pek sanmıyorum.
Oyuna göre değişirİstiyorsanız ben yapayımKatılım olacağını pek sanmıyorum.