SDN Online Sertifika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Neden aöf'ü bu kadar yadırgıyorsunuz anlamıyorum? Bende aöf işletme 1.sınıf okuyorum başkada okul okumuyorum ne var bunda şimdi? Kötü birşeymi? İnsanlar ne zorluklarla okuyorlar devlet okuluna harç verecek parası olamayan insan veya ailesine bakmak zorunda olup o yüzden hem aöf okuyup hemde bir iş'te çalışan insan çok var. Lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim. Teşekkürler

konuyu başka mecralara çekmeye uğraşmana gerek yok... önce konunun özünü kavra sonra yorum yap istersen... şunuda belirteyim aldığın diploma iş hayatında bir anlam ifade etmiyor...

*** birde bu gibi konuyu okumadan anlamadan alıngan tipler vardır forumda

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
konuyu başka mecralara çekmeye uğraşmana gerek yok... önce konunun özünü kavra sonra yorum yap istersen... şunuda belirteyim aldığın diploma iş hayatında bir anlam ifade etmiyor...

Konunun özünü senden daha iyi anladığım kesin :wink: lakin ben senin okuduğun okulun'a laf söylesem veya hakkında kötü şeyler ifade etsem hoşuna gitmez değilmi? Bunun konuyla alakası yok amacım başka yerlere çekmek filanda değil zaten yeteri kadar yazımı okusaydın çoktan anlamış konuyu kapamış olurdun neyse ben çekiliyim aranızdan siz muhabbetinize devam edin :wink:

Edit : Yıllar önce bir fıkra vardı bilen bilir
Adamın biri oğluna senden adam olmaz demiş oda okumuş vali olmuş sonra babasını ayağına çağırmış ve demiş ki bak baba ben vali oldum babası oğlum ben sana okuyamazsın demedim ki adam olamazsın dedim vali oldun ama hala babanı ayağına çağırıyorsun demiş (Diploma ifade etmiyor yazmışsın ya o bakımdan dedim önemli olan karakter kendini yetiştirme)

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Siz Ortalığı Karıştırmasın¨da Başka Hiç Bir İşe Yaramıyorsunuz Bunu Belirtiyım Açtığımı Konuya Bak Hep BOŞ Cümle Kürmaktan Başka Hiçbir Şey Yazmamısın..?!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Aslında güzel olur ama..:)

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Siz Ortalığı Karıştırmasın¨da Başka Hiç Bir İşe Yaramıyorsunuz Bunu Belirtiyım Açtığımı Konuya Bak Hep BOŞ Cümle Kürmaktan Başka Hiçbir Şey Yazmamısın..?!

işte güzel türkçemize en güzel örnekten bir tane daha.... üniversiteyi boşa okumamışsın helal olsun

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Değerli arkadaşlarım;

Konumuz,konu dışına çıkılıp kişisel tartışmaya dönüştüğü için,daha fazla birbirimizi kırmamak için kilitlemek hepimizin hayrına olacaktır.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...