SDN Online Sertifika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden shiftdelete.Com Da SERTİFİKA vermesin Online.
Bunun Yöneticilerimiz Bir Düşünsün Gerçekten Çok Güzel Olur.
Evet Arkadaşlar Sizin de Bu Konuda Bilgileriniz Nelerdir Bu Konu Başlığı Altında Paylaşalım..:glare:

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Sertifika derken?

Reaksiyon puanı
189
bence gereksiz olur. MEB'e ait ECDL sertifikası veren bir yer var zaten. shiftdelete'in vereceği sertifikanın meslek hayatına ne gibi bir katkısının olacağını düşünüyorsun ki. (eğer sertifikadan kastın bu ise)

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar Sertifikası..Neden Gereksiz Olsunki Ark Bence Çok Güzel Olur..

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısın sertifika iyidir ama resmi bir kurum ile bir sitenin verdiği arasında dünya kadar fark var emin ol...

Bu Konuda Haklısın Sonuçta Maddi Olsun Manevi Olsun Bir Zarar Yok Benim Bildiğim Ama En Azından o Sertifikayı Aldığımda Çerçeve Halinde B.sayar Dükanına Asarım Hemde Site İçin Hitler Artmış Olur..

Reaksiyon puanı
189
amacın sırf hit arttırmak ise kendin bir sertifika tasarlayabilirsin çok zor birşey değil. nette bir sürü hazır şablon var.

emin ol site yönetiminin uğraşacak daha önemli işleri vardır...

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımız Resmi Olmadığıdan Dolayı Ne İşe Yarar Diyor..
Örnek Veriyim Firefox Sertifikası Resmi Değil Ben o Sertifikayı Dükkana Astığımda Bir Sürü İnsan Firefox Olduklarından Bile Haberi Yoktu..
Yani Arkadaşlar Burda Demek İstediğim Herşeyi Boş Verip Geçmemek Lazım Herşeyde Bir Hayır Vardır.....

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amacın sırf hit arttırmak ise kendin bir sertifika tasarlayabilirsin çok zor birşey değil. nette bir sürü hazır şablon var.

emin ol site yönetiminin uğraşacak daha önemli işleri vardır...

:) Arkadaş Ben Burda SDN Hitinden Bahsediyorum Ben Kalkarım Binn Sertifika Hazırlarım Ben Grafikerim Her İstediğimide Yaparım Mesele o Değil Mesele Kendi Hakınla Onu Almaktır..

Reaksiyon puanı
189
:) Arkadaş Ben Burda SDN Hitinden Bahsediyorum Ben Kalkarım Binn Sertifika Hazırlarım Ben Grafikerim Her İstediğimide Yaparım Mesele o Değil Mesele Kendi Hakınla Onu Almaktır..
olayı tartışmaya dönüştürmek istemiyorum ama saçma bir fikir bence. bu da benim görüşüm kusura bakma...

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olayı tartışmaya dönüştürmek istemiyorum ama saçma bir fikir bence. bu da benim görüşüm kusura bakma...

Yok Kesinlikle AMacım Ortamı Karıştırmak Değil Sadece Üyelerinde Fikrini Almak İçin Söylüyorum Bunları. Herkes Herkesin Kararına Saygı Duymak Lazım kararınada Saygı Duyarım..

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çok ama çok zor!
Çünkü sdn ilk önce meb'e gidecek resmi ve yasal olarak eğitim ve dershane işletmesi belgesi alacak sonra ona özel alt site (sub domain) açacak daha sonra paralı bir şekilde üyelik açacak ama ders verilmesi ve sınav olayı işte bunlar çok zor çünkü ne malum sen sınavdayken google'yi açıp kopya çekmediğin :) yani zor bu işler kolaymı sanıyorsun hem bu kadar masrafı karşılayacakmı sdn?

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Sertifikanın bir amacı olmalı amaç nedir sertifika vermekte bu kişi bunları biliyor buda belgesi.(Basitce)SDN sertifika verdi bu biliyor dedi peki bunu kim kabul edecek? eğer iyi bir eğitim programı ve sertifikasının geçerliliğini artırırsa(Bazı kurumlarla anlaşarak.)gerçekten güzel olur.

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallah Bazı Arkadaşlar Çok Karşı Çıktı Ama Buda Ola Bilir Resmiyete Dökülürse Sınvalar Paraylanda olsa Gene Şahsen Ben Razıyım..Veririm..

Hem SDN Döner Sermayeside Olur..

Reaksiyon puanı
189
şöyle bir durum var. insanların buradan sertifika alması için bir geçerli sebepleri olmalı. Microsoft, NIIT, Cisco gibi tüm dünyaca kabul görmüş yerlerden serfifika almak varken neden burayı tercih edeyim. bir de bu yanından bak olaya istersen.

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle bir durum var. insanların buradan sertifika alması için bir geçerli sebepleri olmalı. Microsoft, NIIT, Cisco gibi tüm dünyaca kabul görmüş yerlerden serfifika almak varken neden burayı tercih edeyim. bir de bu yanından bak olaya istersen.

O Sertifikaları Almak İçin Bir Sürü SEBEB Var Örnek Veriyim Benim Madi Durumum iyi ÇOK Şükür Microsoft Bide Cisco Sertifikası Aldım Ben var Benim Belki Diğer Arkadaşların Maddiolsun Manevi Olsun Belki Güçleri Yetmiyordur..

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım sen bırak sertifikayıda önce türkçemizi doğru kullan ben sırf o nedenle SDN ile konuşur sana "türkçeyi en güzel kullanan user" sertifikası verdirtirim söz veriyorum....

Reaksiyon puanı
189
aldığın serfifikanın değerini e geçerliliğini biliyorsundur o zaman SDN'in vereceği ile karşılaştırınca aynı değerde olması imkansız. Aynı değerde olması için bir çok yatırım yapılmalı o zaman da sertifikayı almak diğerleri ile aynı bütçeyi gerektirecektir. Amaç olayı maddiyata bağlamak ise Meb'e bağlı ucretsiz ECDL sertifikası veren yerler var isteyen değerlendirebilir. hatta geçenlerde bununla ilgili bir konu vardı. Ama söyle bir şey var ki ECDL sertifikası bir işe yaramaz. Temel bilgisyar bilgisini gösterir. daha ileri seviye birşey için daha profesyonel eğitim kurumlar ve firmaları tercih ederim hatta ediyorum da...

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sen bırak sertifikayıda önce türkçemizi doğru kullan ben sırf o nedenle SDN ile konuşur sana "türkçeyi en güzel kullanan user" sertifikası verdirtirim söz veriyorum....

:) Oda Olsa Hiç Fena Olmaz :) Ben Senin Yaşın Kadar 2 Unv Bitirdim :)

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aldığın serfifikanın değerini e geçerliliğini biliyorsundur o zaman SDN'in vereceği ile karşılaştırınca aynı değerde olması imkansız. Aynı değerde olması için bir çok yatırım yapılmalı o zaman da sertifikayı almak diğerleri ile aynı bütçeyi gerektirecektir. Amaç olayı maddiyata bağlamak ise Meb'e bağlı ucretsiz ECDL sertifikası veren yerler var isteyen değerlendirebilir. hatta geçenlerde bununla ilgili bir konu vardı. Ama söyle bir şey var ki ECDL sertifikası bir işe yaramaz. Temel bilgisyar bilgisini gösterir. daha ileri seviye birşey için daha profesyonel eğitim kurumlar ve firmaları tercih ederim hatta ediyorum da...

Bu Sitede Beliki Kimse Bir İşe Yanaşmıyor..
BİR KONU GÖRDÜMDE SDN DERGİSİ DİYE BENCE O DERGİ HAYATA ÇIKMAZ BEN BU SİTEDE BUNU ANLADIM ETKİNLİK YOK BURDA..

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
:) Oda Olsa Hiç Fena Olmaz :) Ben Senin Yaşın Kadar 2 Unv Bitirdim :)

bitirdiğin için burda saçma sapan ipe sapa gelmeyen ve türkçeyi rezil ederek konu açıyorsun herhalde... AÖF diplomasıyla övüneceğine azcık akıllı ol ciddiye alınırsın belki:lol:

çağrıya yazık sana burda laf anlatmaya çalışıyor:clap:

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitirdiğin için burda saçma sapan ipe sapa gelmeyen ve türkçeyi rezil ederek konu açıyorsun herhalde... AÖF diplomasıyla övüneceğine azcık akıllı ol ciddiye alınırsın belki:lol:

Bende Burda Senin Gibilerine Sosyal Etkinlikleri Öğretmeye Çalışıyorum :) AÖF :turned:

Reaksiyon puanı
189
Bu Sitede Beliki Kimse Bir İşe Yanaşmıyor..
BİR KONU GÖRDÜMDE SDN DERGİSİ DİYE BENCE O DERGİ HAYATA ÇIKMAZ BEN BU SİTEDE BUNU ANLADIM ETKİNLİK YOK BURDA..
Mantılı olan her işe yanaşırım (windows 7 için türkçe paket bile yapmaya giriştiysem ve sırf çevirilerde işi hızlandırmak için özel yazılım bile geliştirdiysem gerisini sen düşün)
Bahsettiğin şey çok zor bir şey farkındasın değil mi?

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende Burda Senin Gibilerine Sosyal Etkinlikleri Öğretmeye Çalışıyorum :) AÖF :turned:

bize sosyallik öğretene bak evladım yaşım 30 senin gibi sertifikalarımı, diplomamı ve eğitimimimi pc başında almadım örgün eğitimlerle aldım... önce sosyal etkinliklerin pc başında olmayacağını öğren ondan sonra gel burda benimle sidik yarışına gir :lol:

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Neden aöf'ü bu kadar yadırgıyorsunuz anlamıyorum? Bende aöf işletme 1.sınıf okuyorum başkada okul okumuyorum ne var bunda şimdi? Kötü birşeymi? İnsanlar ne zorluklarla okuyorlar devlet okuluna harç verecek parası olamayan insan veya ailesine bakmak zorunda olup o yüzden hem aöf okuyup hemde bir iş'te çalışan insan çok var. Lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim. Teşekkürler

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
benim gözümde bilgisayar sertifikası almış bir adamın birde ekmek yeme havayı içine çekme sertifikasıda alması lazım :D bu devirde çok saçma bişey bilgisayar sertifikası

DRaCuLa47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bize sosyallik öğretene bak evladım yaşım 30 senin gibi sertifikalarımı, diplomamı ve eğitimimimi pc başında almadım örgün eğitimlerle aldım... önce sosyal etkinliklerin pc başında olmayacağını öğren ondan sonra gel burda benimle sidik yarışına gir :lol:

:) Yaşın 30 Çok Büyükmüsün Be Abe :) Profilimdeki Yaşıma Bakma :) Torun Ben 33 Yaşındayım :) Ben Ozaman Demeki 3 Yaşındayken Sen Yoktun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...