- Reaksiyon puanı
- 213
ben sadece "aktif moderatör yok" dedim ve bununla alakalı düşüncemi söyledim.O zaman diğer forumlara gidin hadi yol alın
ben sadece "aktif moderatör yok" dedim ve bununla alakalı düşüncemi söyledim.O zaman diğer forumlara gidin hadi yol alın
Banlamıyorum. Mesajlaşmalarınızı bana açtırtmayın. Ayın üyesi seçilirsem 1070 isterim gibi emrivaki talepleriniz var. Forumdaki diğer moderetörlerden anakart gibi malzemeler talep ediyorsunuz. Düpediz aktifliğiniz konusunda da yalan söylüyorsunuz.Siz sordunuz, ben de cevabımı verdim. Gerekli şeyleri Instagram’da yazdım. Eğer rahatsız ediyorsam, gidip engelleyebilirsiniz; ben kimseyi rahatsız etmedim. Kayırma ile ilgili anlamadığınız şey, benim haksız yere uyarı almam. Kayırma falan yok, uyarı baştan sona kadar saçmalık idi. "Forumdan giderim" dedim, o da uyarı aldığım konuydu zaten. F/P'nin ne demek olduğunu size 100 kere açıklayamam.
Zaten size söyledim, hesabı devre dışı bırakmış biri tekrar aktifleştirmek istiyor diye. Zorla açın demedim, rica ettim ve o kişi ile konuştum zaten. İlla @Developer ile konuşmak istememin sebebi de, o kişinin cezalı olmamış olmasıydı. Siz banı açınca, tekrar banlandı. Defalarca nazik konuşmama rağmen, "Sizi banlıyorum, yol alın" gibi kelimeleri unutmadım.
Yok moderetör alın moderetör alın konuştuk bunu şuan yeterli dedik size de 10 kere söyledim. Yok aday olurum moderetör olmak istiyorum gibi. Bura yeni açan hayal çiçeklerinizi süsleme yeri değil. Her dediğinizi yerinize getirmediğimde aklınızca bana yaptırım uygulamaya çalışıyorsunuz. @murat zorluu hocam ile kavgalarınızı gelip bize anlatıyorsunuz.ben sadece "aktif moderatör yok" dedim ve bununla alakalı düşüncemi söyledim.
Ben her gün saatlerce buradayım. Buradaki çoğu kişi bunu bilir de görür de. Kaç konu açıldı, kaç rapor çözüldü, kaç konu kaç mesaj düzenlendi, kaç kişi uyarıldı, kaç üyeyle uğraşıldı, buraya ne kadar saat harcandı haberiniz var mı? Bunları ben değil tüm yönetim olarak yaptık. Raporları açıp bakıyorum dediğiniz gibi bir durum da yok, 10-20 rapor da 1 yaşanmış normal olarak. 1 ay önce gelip bizim aktifliğimizi eleştiremezsiniz.Her gün aktifsiniz fakat kaç saat? Moderatör'ün olayı aktiflik değil mi? elbette işiniz olur başka bir şey olur buna bir şey diyemem. diğer forumlarda rapor 10 dakika da çözülürken yukarı da yazdığım gibi burada 3 saat'i buluyor. benim dediğim aktif bir moderatör ataması olsun.
Öncelikle, ben hiçbir zaman "Ayın üyesi seçilirsem şunu, bunu istiyorum" diye mesaj atmadım. 1070 kartı sizde de vardı, bende de monitör, telefon soğutucu, harddisk gibi şeyler vardı. Bunları ya da daha fazlasını versem takas olur mu diye sordum. Ayın üyeleri konusunda da şunu söyledim: "Eğer seçilirsem, 1200 liralık fare falan ihtiyacım yok, 400 liralık 2. el Ryzen 2 1200 yeter, fazlasında gözüm yok." Hem bunu sizi düşündüğüm için hem de kötü de olsa, şimdiki bilgisayarımı yavaş yavaş değiştirebilmek için söyledim.Banlamıyorum. Mesajlaşmalarınızı bana açtırtmayın. Ayın üyesi seçilirsem 1070 isterim gibi emrivaki talepleriniz var. Forumdaki diğer moderetörlerden anakart gibi malzemeler talep ediyorsunuz. Düpediz aktifliğiniz konusunda da yalan söylüyorsunuz.
Öncelikle, ben hiçbir zaman "Ayın üyesi seçilirsem şunu, bunu istiyorum" diye mesaj atmadım. 1070 kartı sizde de vardı, bende de monitör, telefon soğutucu, harddisk gibi şeyler vardı. Bunları ya da daha fazlasını versem takas olur mu diye sordum. Ayın üyeleri konusunda da şunu söyledim: "Eğer seçilirsem, 1200 liralık fare falan ihtiyacım yok, 400 liralık 2. el Ryzen 2 1200 yeter, fazlasında gözüm yok." Hem bunu sizi düşündüğüm için hem de kötü de olsa, şimdiki bilgisayarımı yavaş yavaş değiştirebilmek için söyledim.
Bak, iftira atıyorsun. @vigilantemre'ye dedim ki: "Satılık bilgisayar parçaları var mı sende? Bu aralar bilgisayarım bozulmaya başladı." Dikkat et, "satılık" diyorum. O da dedi ki: "Elimde kullanmadığım eski anakartlar, işlemciler ve bir sürü RAM var. Yarın akşama doğru işten dönünce buraya yazarım. Çok eskiler (DDR2 RAM bile var), ama işini görecek parça varsa ücret istemem, sadece kargo ücreti şeklinde yollarım." Onun sonrasını özelden konuştuk zaten. Para istemedi, yoksa ben verecektim. Şu anda istese de hiç sorun değil, olurum.
Aktiflik konusunu anlamadınız galiba. Burada 1 saatlik timeout var. Forumda 15 kişi aktif gözükebilir, ancak bu 1 saat içinde oluyor.
100 bin defa mı anlatmam gerekiyor? Ben, moderatör adayı olursam katılırım, seçilirsem de yaparım dedim. Hiçbir zaman "Beni moderatör yapın" demedim. "Forumdan bırakırım" da demedim. Bunu kaç kere söylemem gerekiyor?Yok moderetör alın moderetör alın konuştuk bunu şuan yeterli dedik size de 10 kere söyledim. Yok aday olurum moderetör olmak istiyorum gibi. Bura yeni açan hayal çiçeklerinizi süsleme yeri değil. Her dediğinizi yerinize getirmediğimde aklınızca bana yaptırım uygulamaya çalışıyorsunuz. @murat zorluu hocam ile kavgalarınızı gelip bize anlatıyorsunuz.
Bana 1 defa daha anlatmayın. Siz doğrusunuz bir yalancıyız100 bin defa mı anlatmam gerekiyor? Ben, moderatör adayı olursam katılırım, seçilirsem de yaparım dedim. Hiçbir zaman "Beni moderatör yapın" demedim. "Forumdan bırakırım" da demedim. Bunu kaç kere söylemem gerekiyor?
Haksız bir uyarı var ve ben haksızlıktan nefret ederim. Eğer böyle bir durum olursa, mail bile atarım. Bu hakkımız değil mi?
Ben zaten şunu söyledim: Takas yapmaktan ya da üstüne ne kadar ekleme yapabileceğimi konuşuyorum. Bu konuda netleşmek istiyorum. Ama siz, "Ayın üyelerinde 1070 istiyorsunuz" diye söylüyorsunuz, bu oldukça çelişkili. Ben 1070'i ayın üyelerinde verin demiyorum, demedim de. sadece ne verebilirim dedim
3 kere rapor attım geneli de aynı zaman içerisinde çözüldü. ben size bir şey demiyorum sadece aktif moderatör yok o kadar.Ben her gün saatlerce buradayım. Buradaki çoğu kişi bunu bilir de görür de. Kaç konu açıldı, kaç rapor çözüldü, kaç konu kaç mesaj düzenlendi, kaç kişi uyarıldı, kaç üyeyle uğraşıldı, buraya ne kadar saat harcandı haberiniz var mı? Bunları ben değil tüm yönetim olarak yaptık. Raporları açıp bakıyorum dediğiniz gibi bir durum da yok, 10-20 rapor da 1 yaşanmış normal olarak. 1 ay önce gelip bizim aktifliğimizi eleştiremezsiniz.
cevap yok ise 100 kere anlatırım. anlatıyorum cevap'ta yokBana 1 defa daha anlatmayın. Siz doğrusunuz bir yalancıyız
3 kere rapor attım geneli de aynı zaman içerisinde çözüldü. ben size bir şey demiyorum sadece aktif moderatör yok o kadar.
Ben önümdeki ekranda ne görürsem onu söylüyorum. Durum böyle. Bitmiştir.3 kere rapor attım geneli de aynı zaman içerisinde çözüldü. ben size bir şey demiyorum sadece aktif moderatör yok o kadar.
2 hafta önce murat zorlu konusu. ben zaten yukarıda yazdım gidip okuyabilirsiniz.
Benimle muhattabı kesin. Forumla alakalı her sorunda forumun arkasındayım. Kimseyle olan sorunumu foruma yansıtmayacağım. Gidiyorsanız da forumdan, Yol alın2 hafta önce murat zorlu konusu. ben zaten yukarıda yazdım gidip okuyabilirsiniz.
O zaman Instagram'dan da engelleyin, forumdan da. Kendimi açıklamaktan yoruldum ve artık bu konuya daha fazla girmeyeceğim. Cevap vermek istemiyorum...Benimle muhattabı kesin. Forumla alakalı her sorunda forumun arkasındayım. Kimseyle olan sorunumu foruma yansıtmayacağım. Gidiyorsanız da forumdan, Yol alın
İnanın biz sizden daha fazla yorulduk. Haksızlık var iftira var yalan var. Bu sıra ihtiyar heyeti bana çok fokus atıyor.O zaman Instagram'dan da engelleyin, forumdan da. Kendimi açıklamaktan yoruldum ve artık bu konuya daha fazla girmeyeceğim. Cevap vermek istemiyorum...
ben kendi yediğim uyarıyı söylüyorum sizle olan tartışmam bitti geçti daha fazla uzatmayacağım. o kısmı açıklarım ama dediğim gibi geldi geçti uzatmayacağımBurada şimdi iki yerde adım geçti
Banada söz hakkı doğdu @Sefa Akbudak
Ben zaten @Intel Pentium beni size şikayet ettiğini biliyorum… Tartışma sebebi neyse ne ? Benim kızdığım yer bakın ilk gün benden öndeydi öne geçtim problemde değil bu forumda 1-2 sıra problemim olmadı…
Sorun ödül ise bütün ödülleri ilk 5’teki kardeşimin olsun sorun değil
Problem arkadaşımız bana yorum yapma diye hem konuya hemde profilime hatta profilimde özelden @Sefa Akbudak yazacam diye sopa gösterdi okudun zaten beni etiketlemeyin dedin ben mecbur kaldım ondan etiket koydum…
İki taraftan da yorum yapma diye yazıyor
SDN forumunda kurallara uyduğum sürece istediğim yere yorum yaparım KURALLAR ÇERÇEVESİNDE tartışma bu bu kadar!
Haklı olduğum rapor sistemi kullandım konuyu kaldırlar ama çıkıpta ilk mesajı ben bir yöneticiye atmadım sonradan konu uzayınca benden yana mecburen yönetime ile iletişim kuruldu…
Sonra DM atılıyor profile instagram DM’si sopa gösteriliyor ayıptır…
@Sefa Akbudak sanada burada lafım var bundan rahatsızsın hakkındır ama şu profilden yöneticiler ile instagram mesaj yerini paylaşmış millete sopa göstermektir üzerine birde bütün yönetim DM’de diye yazmış
2 haftalık konu hortladığı için adım geçti vereceğim cevap bu kadardır
Uzatma niyetim yok zaten iki yorumda adım geçti açıklama yaptımben kendi yediğim uyarıyı söylüyorum sizle olan tartışmam bitti geçti daha fazla uzatmayacağım. o kısmı açıklarım ama dediğim gibi geldi geçti uzatmayacağım
Kendisini bu konuda defaatle uyardım. Sadece postu kaldırdı bakınız..Burada şimdi iki yerde adım geçti
Banada söz hakkı doğdu @Sefa Akbudak
Ben zaten @Intel Pentium beni size şikayet ettiğini biliyorum… Tartışma sebebi neyse ne ? Benim kızdığım yer bakın ilk gün benden öndeydi öne geçtim problemde değil bu forumda 1-2 sıra problemim olmadı…
Sorun ödül ise bütün ödülleri ilk 5’teki kardeşimin olsun sorun değil
Problem arkadaşımız bana yorum yapma diye hem konuya hemde profilime hatta profilimde özelden @Sefa Akbudak yazacam diye sopa gösterdi okudun zaten beni etiketlemeyin dedin ben mecbur kaldım ondan etiket koydum…
İki taraftan da yorum yapma diye yazıyor
SDN forumunda kurallara uyduğum sürece istediğim yere yorum yaparım KURALLAR ÇERÇEVESİNDE tartışma bu bu kadar!
Haklı olduğum rapor sistemi kullandım konuyu kaldırlar ama çıkıpta ilk mesajı ben bir yöneticiye atmadım sonradan konu uzayınca benden yana mecburen yönetime ile iletişim kuruldu…
Sonra DM atılıyor profile instagram DM’si sopa gösteriliyor ayıptır…
@Sefa Akbudak sanada burada lafım var bundan rahatsızsın hakkındır ama şu profilden yöneticiler ile instagram mesaj yerini paylaşmış millete sopa göstermektir üzerine birde bütün yönetim DM’de diye yazmış
2 haftalık konu hortladığı için adım geçti vereceğim cevap bu kadardır
ben de zaten o yüzden 1070 hakkında konuştum. Pentium'a taksam direkt darboğaz'dan süründerecek. hani ben ayın üyeleri hediyesinde 1070 istemişim? resimi atarken bile o kısmı fark edemediniz.
Gördüm teşekkürlerKendisini bu konuda defaatle uyardım. Sadece postu kaldırdı bakınız..
Senin anlamadığın nokta şurası ben seni F/P yorumundan değil ben seni oradan şikayet etmiyorum…Daha fazla uzamasın diye dün bir şey demedim ama şu kısmı da içimde tutamazdım:
Ekli dosyayı görüntüle 197156
Ekli dosyayı görüntüle 197157
Ekli dosyayı görüntüle 197158
Alıntılarken Allah'a şükür yetişmişim
Sil zaten. şimdi bir daha başlar. Zaten başladı da neyse, bir şey demiyorumkonuyu dağıtma mesajları sileceğim.
susmayı öğrenince konuşursunuz. forumda tartışmada sizleri görmek istemiyorum. saygılarSil zaten. şimdi bir daha başlar. Zaten başladı da neyse, bir şey demiyorum
Öyle yaptım bu tartışmanın fitilini ben ateşlemedim neyse artık@Intel Pentium @murat zorluu
Lütfen bu tartışma daha fazla devam etmesin, son kez uyarıyorum. Kim nereye mesaj atmış, hangi konuya kim ne yazmış kimseyi ilgilendirmez! Tüm konuları biz zaten takip ediyoruz. Hakkını aramak isteyen varsa rapor sisteminden arasın bundan sonra.
Olay bitti, ilgilenmiyorum artık. F/P olayını anlatabildiysem benim için bitmiştir. Hayırlı forumlarsusmayı öğrenince konuşursunuz. forumda tartışmada sizleri görmek istemiyorum. saygılar