- Konuyu başlatan
- Admin
Banlamıyorum. Mesajlaşmalarınızı bana açtırtmayın. Ayın üyesi seçilirsem 1070 isterim gibi emrivaki talepleriniz var. Forumdaki diğer moderetörlerden anakart gibi malzemeler talep ediyorsunuz. Düpediz aktifliğiniz konusunda da yalan söylüyorsunuz.Siz sordunuz, ben de cevabımı verdim. Gerekli şeyleri Instagram’da yazdım. Eğer rahatsız ediyorsam, gidip engelleyebilirsiniz; ben kimseyi rahatsız etmedim. Kayırma ile ilgili anlamadığınız şey, benim haksız yere uyarı almam. Kayırma falan yok, uyarı baştan sona kadar saçmalık idi. "Forumdan giderim" dedim, o da uyarı aldığım konuydu zaten. F/P'nin ne demek olduğunu size 100 kere açıklayamam.
Zaten size söyledim, hesabı devre dışı bırakmış biri tekrar aktifleştirmek istiyor diye. Zorla açın demedim, rica ettim ve o kişi ile konuştum zaten. İlla @Developer ile konuşmak istememin sebebi de, o kişinin cezalı olmamış olmasıydı. Siz banı açınca, tekrar banlandı. Defalarca nazik konuşmama rağmen, "Sizi banlıyorum, yol alın" gibi kelimeleri unutmadım.