Ben ps4 te oynadim da hiç beğenmedim ben zorla bitirdim.COD alsam mı napsam? Kafamda deli sorular
...Arkadaşlar bu tuşların altındaki simgeleri nasıl kaldırabilirim.?
LOL tr serveri çöktü galiba yine. Var mı girebilen ?
kardeşime göre yeni değilmiş ve hg253s'ten de kötüymüş o.Aynen bu yoktu yeni gelmiş.
o zımbırtıyı nerden buldun? parça satanlar fransız...
Lehim gücümden ortaya çıkardığım trrs to trs adaptör çok sağlam çalışıyor beklemediğim kadar
Xiaomi Mi Band kullanan var mi?
Telefon niye sessizde? Bldirimleri bileklik den aldiginiz icin mi?Bende de var. Aylardır telefon komple sessizde
Skin göndermeyi ararken bak ne buldum?Bilen varsa bilgilendirsin rica ediyorum
CS:GO eşya hediye etmek
Telefon niye sessizde? Bldirimleri bileklik den aldiginiz icin mi?
Abi laptop anakart yandı benim yenisini alacağım çöp olduğu için kestim ondan suan stereo sağ kanal sol kanal tamamen çalışıyor ve mikrofonda mükemmel ses alıyor oh be yaptım sonunda şunu.kardeşime göre yeni değilmiş ve hg253s'ten de kötüymüş o.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
o zımbırtıyı nerden buldun? parça satanlar fransız...
Aynen biliyordum bunuSkin göndermeyi ararken bak ne buldum?
https://youtu.be/ot1aHSvOZOE
http://www.metrobusharitasi.com/sabiha-gokcen-havalimanina-metrobusle-nasil-gidilir/Beyler Sabiha gokcenden Avrupa yakasına en kolay nasil gidilir servis vs var midir bilen arkadaslar lutfen cevaplasın fatihe gideceğim
Hocam taksime direk havatas varmis bugün öğrendim sagolun gene dehttp://www.metrobusharitasi.com/sabiha-gokcen-havalimanina-metrobusle-nasil-gidilir/
Bu islemin tam tersini yapin.
İETT nasıl gidilir uygulamasını kullan. O kadar İstanbullusun, onu da mı ben öğreteyim[emoji14]Beyler Sabiha gokcenden Avrupa yakasına en kolay nasil gidilir servis vs var midir bilen arkadaslar lutfen cevaplasın fatihe gideceğim
rahmetli gider ayak işe yaramış...Abi laptop anakart yandı benim yenisini alacağım çöp olduğu için kestim ondan suan stereo sağ kanal sol kanal tamamen çalışıyor ve mikrofonda mükemmel ses alıyor oh be yaptım sonunda şunu.
İETT ile çok uzun sürüyor o yuzden baska yolu varsa diye sormustum havas olmadığını duyunca istanbulda ama yerine varmis bir seyİETT nasıl gidilir uygulamasını kullan. O kadar İstanbullusun, onu da mı ben öğreteyim[emoji14]
ona bass boster kur sesi manyak oluyor ve whatsapp kurabilirsin arama yapabiliyor ilginç bir şekilde benimkinde sesi kesik kesik geliyor diyorlar...
Samsung gt-s5360 tan selamlar.
Çok geride kalmışsınız ne zaman almıştınız telefonu?
Samsung gt-s5360 tan selamlar.
Bass booster'i t11'e kurmuştum baya faydası oluyor. Beni 2-3 gün götürmesi lazım bu telin önerdigin custom rom varmiydi?ona bass boster kur sesi manyak oluyor ve whatsapp kurabilirsin arama yapabiliyor ilginç bir şekilde benimkinde sesi kesik kesik geliyor diyorlar...
2-3 gün mü? rom ile olmaz o 1000mAh bataryası var onun power bank al 2000mAh işine yarar.Bass booster'i t11'e kurmuştum baya faydası oluyor. Beni 2-3 gün götürmesi lazım bu telin önerdigin custom rom varmiydi?