- Reaksiyon puanı
- 3,278
Teşekkür ettim.Şimdiden geçmiş olsun hocam.
Teşekkür ettim.Şimdiden geçmiş olsun hocam.
bitkisel varmı yoksa normal koruyucu gavıscon vs surup normal ilac tedavisiylemi.İlaçlar bana iyi geldi 6 aydır aksatmadan kullandım, yaraların durumunu öğrenmek için endoskopi ye giricez.
Normal ilaç tedavisi uyguladık, ilk aylarda RENNİE DUO Süspansiyon 100 ml lik şişe günde 4 defa bu şurubu kullandım ve sabahları yemekten önce ranex kullandım, sonra bu ilaçlar bitiminde önce nexium 20mg sonrasında nexium 40mg kullandım 40mg olanı 3 ay kadar kullandım şuan eskiye nazaran çok daha iyiyim. Gastrit ve reflu çok çok azaldı ülser var şuan onuda atlatayım iyi olacaktı.bitkisel varmı yoksa normal koruyucu gavıscon vs surup normal ilac tedavisiylemi.
Normal ilaç tedavisi uyguladık, ilk aylarda RENNİE DUO Süspansiyon 100 ml lik şişe günde 4 defa bu şurubu kullandım ve sabahları yemekten önce ranex kullandım, sonra bu ilaçlar bitiminde önce nexium 20mg sonrasında nexium 40mg kullandım 40mg olanı 3 ay kadar kullandım şuan eskiye nazaran çok daha iyiyim. Gastrit ve reflu çok çok azaldı ülser var şuan onuda atlatayım iyi olacaktı.
O tv de satılan neyden yapıldığı belli olmayan şeyleri kullanmanı şahsen önermem.gecmiş olsun inş bende ılk gune bakarak ıyıyım ılacları bıraktım sadece kudret narı macunu yıyom sabah aksam valla suan ılaclardan daha ıyıyım ins kurutuyomus komple yarayı refluyu gastriti 40 gun kullancam.
Aç karnımızı akıllı saat ile doyurduk videosunda forumun yeni hali görünüyor ilk gördüğümde technopat forumu aklıma geldi ama şuankinden daha anlaşılır ve düzenli olduğunu rahatça söyleyebilirim
Bende de bir sürü oyun var ama zaman yok, alıyoruz ama hastalık gibi bir şey oldu.Steam'de güzel indirim var ama bilin bakalım ne oldu? Param bitti :/ param olsa indirim olmaz dı zaten.
Darısı benim başimaCrysis 1'i yüklüyorum düşünün gerisini Zamanında indirimden aldık, oynayacak pc yoktu. Anca şimdi yüklüyorum. Listemdeki oyunları oynayıp bitirme zamanı geldi.
anonim alıntı...Huysuz ihtiyar diyorsun yani
conducktor e diyom hacı hocam üzerine alınmaanonim alıntı...
37 yaşında esas 60'ında görün onu yukarı bak filmindeki amcanın edepsiz ve daha terbiyesizini düşün işte bizim ki o şekil olucak ama hala ironman,transformers ve batman çizgi filmlerini izliyor...
Conductor=gort, gort confickerbelasi'nın kardeşiconducktor e diyom hacı hocam üzerine alınma
Eğer kardeşlerse bu ikiz kardeş olurdu biri iyi biri kötüConductor=gort, gort confickerbelasi'nın kardeşi
İkiz olduklarını söylemişti smokebomb ama kesin bilgi mi bilmiyorum.Eğer kardeşlerse bu ikiz kardeş olurdu biri iyi biri kötü
Flashbang da onun kardeşi o zaman 😅İkiz olduklarını söylemişti smokebomb ama kesin bilgi mi bilmiyorum.
Güldürdün hocam şu forum geçeydi sağ salim xenforoya artık bildirim özledim.Flashbang da onun kardeşi o zaman 😅