umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Pintiyim ben. Her şey kusursuz olacak. Yoksa deliririm.
Sen valla oylesin ben olsam bozulan aleti bir silerim bezle ne zaman silsem duzeliveriyo
Pintiyim ben. Her şey kusursuz olacak. Yoksa deliririm.
Biliyorum abi, Aria ile aycell a ve a olarak birleşir ve avea olur. Çoğu kişi bilmez şimdiki zamanda.hep Türk telekomun du ki aria ile aycell birleşince oldu sonra tim morardı sattı kaçtı...
Öğrencisin değil mi ?Pintiyim ben. Her şey kusursuz olacak. Yoksa deliririm.
Sen valla oylesin ben olsam bozulan aleti bir silerim bezle ne zaman silsem duzeliveriyo
Öğrencisin değil mi ?
Zamanım olmuyor ondan görmedim. Sordum merak ettim öylesine .Allah Allah çok garip. Şimdi evdekiler salonda uyuya kalsınlar buzdolabından gizli gizli yemek yiyeceğim mutfak kurdukarnım acıktı yahuuuuuuuuuuu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Evet de ne oldu ki ? Daha önceki sayfalarda yaşımı tartışırken söylemiştim.
Duzelmesse atip evde duvarlara kakiveriyomAllah Allah çok garip. Şimdi evdekiler salonda uyuya kalsınlar buzdolabından gizli gizli yemek yiyeceğim mutfak kurdukarnım acıktı yahuuuuuuuuuuu.
Evet de ne oldu ki ? Daha önceki sayfalarda yaşımı tartışırken söylemiştim.
Zamanım olmuyor ondan görmedim. Sordum merak ettim öylesine
Umuterdem ile ayni yaştasın galiba ?
Duzelmesse atip evde duvarlara kakiveriyom
Telefon zaten 2g de calisiyo az cekiyo zaten gidikYaşım 18. O da olgun konuştuğu için yaşlarımız aynı gibi gelmiştir size.
Ben çok kere düşürdüm çok ezikler oluştu ama gitti güzelim telefon al sana yıpranmış telefon.
Telefon zaten 2g de calisiyo az cekiyo zaten gidik
Ben evdeki bozulan esyalar duzelmesse sinirleniyom ordan oraya atiyom
Bende kırıyorum ya .
Yeterki ucuz olsunda sinirlenip kirdigimiz alet
Yeni telefon alındığı zaman kırarsam annemin halini tahmin edemiyorum.
Telefon cok iyi cekiyo kontrol edelim ayarlardan cekim kuvvetine bakarken az cekiveriyo ne dandik bu tel ya
Anam olsaydi oglum ne yaptin sen
Babam olsaydi oh iyi olmus
Bildirim banada gelmiyor.Bildirim hala gelmiyor. @Lazzz hocam sende durum ne ?
Bildirim banada gelmiyor.
Evet bir sorun varTapatalk bildirimleriyse bana da gelmiyor
Tapatalk'dan çok benim telefon bozuk. Sanki 1000 yıl dokunuyorum da dokunmatik bozulmuş gibi. Bugün ablanın şarj aletinin aynısıydı benim telefonun şarj aleti biliyorsun. Şarj aletinin kablo kısmını Bimeks den 40₺ ye aldım daha hızlı şarj ediyor şimdi. Yarım saat daha hızlı Ediyor. Eskisi çok yıpranmış demek ki.Tapatalk iyice bozuldu
Görmeyeli çocuk parkına dönmüş buralar
reklam harbiden komik . fiber olayıda inanası gelmıyor insanın. neler olcak görcez,TürkTelekom'un fiberliyo reklamına akşamdan beri gülüyorum. Neymiş fibermiş. Gider İstanbul'un 7 tepesinde speedtest yaparım... Kazık artık bir oldu 3 kat daha kalın.
Sizler kimsiniz ya. Haaa. Sizler kimsiniz?? Burası babanızın forumu mu? İster çocuk parkına döner ister yaşlı parkına. Sizene. Size mi kaldı? Burada saygı çerçevesinde saygı çerçevesini aşmadığı ve forum kuralları dahilinde herkes istediğini yapabilir. Rahatsız oluyorsan çıkıp gidersin.Foruma giresim gelmiyor bu durum yüzünden.
Sizler kimsiniz ya. Haaa. Sizler kimsiniz?? Burası babanızın forumu mu? İster çocuk parkına döner ister yaşlı parkına. Sizene. Size mi kaldı? Burada saygı çerçevesinde saygı çerçevesini aşmadığı ve forum kuralları dahilinde herkes istediğini yapabilir. Rahatsız oluyorsan çıkıp gidersin.
Tutmayın küçük enişteyiSizler kimsiniz ya. Haaa. Sizler kimsiniz?? Burası babanızın forumu mu? İster çocuk parkına döner ister yaşlı parkına. Sizene. Size mi kaldı? Burada saygı çerçevesinde saygı çerçevesini aşmadığı ve forum kuralları dahilinde herkes istediğini yapabilir. Rahatsız oluyorsan çıkıp gidersin.
Baya atarlılar birde..
Sakin ol bakalım genç. Böyle atarlı hareketleri pek sevmem ben.