SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen valla oylesin ben olsam bozulan aleti bir silerim bezle ne zaman silsem duzeliveriyo

Allah Allah çok garip. Şimdi evdekiler salonda uyuya kalsınlar buzdolabından gizli gizli yemek yiyeceğim mutfak kurdu :) karnım acıktı yahuuuuuuuuuuu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öğrencisin değil mi ?

Evet de ne oldu ki ? Daha önceki sayfalarda yaşımı tartışırken söylemiştim.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Allah Allah çok garip. Şimdi evdekiler salonda uyuya kalsınlar buzdolabından gizli gizli yemek yiyeceğim mutfak kurdu :) karnım acıktı yahuuuuuuuuuuu.

Zamanım olmuyor ondan görmedim. Sordum merak ettim öylesine .

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Duzelmesse atip evde duvarlara kakiveriyom

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yaşım 18. O da olgun konuştuğu için yaşlarımız aynı gibi gelmiştir size.

Ben çok kere düşürdüm çok ezikler oluştu ama gitti güzelim telefon al sana yıpranmış telefon :(.
Telefon zaten 2g de calisiyo az cekiyo zaten gidik
Ben evdeki bozulan esyalar duzelmesse sinirleniyom ordan oraya atiyom

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
TürkTelekom'un fiberliyo reklamına akşamdan beri gülüyorum. Neymiş fibermiş. Gider İstanbul'un 7 tepesinde speedtest yaparım... Kazık artık bir oldu 3 kat daha kalın.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Çaylak onay listesi'nde her gün geriye gidiyorum ne yapıyo bunlar böyle.

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tapatalk iyice bozuldu
Tapatalk'dan çok benim telefon bozuk. Sanki 1000 yıl dokunuyorum da dokunmatik bozulmuş gibi. Bugün ablanın şarj aletinin aynısıydı benim telefonun şarj aleti biliyorsun. Şarj aletinin kablo kısmını Bimeks den 40₺ ye aldım daha hızlı şarj ediyor şimdi. Yarım saat daha hızlı Ediyor. Eskisi çok yıpranmış demek ki.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
TürkTelekom'un fiberliyo reklamına akşamdan beri gülüyorum. Neymiş fibermiş. Gider İstanbul'un 7 tepesinde speedtest yaparım... Kazık artık bir oldu 3 kat daha kalın.
reklam harbiden komik . fiber olayıda inanası gelmıyor insanın. neler olcak görcez,

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Foruma giresim gelmiyor bu durum yüzünden.
Sizler kimsiniz ya. Haaa. Sizler kimsiniz?? Burası babanızın forumu mu? İster çocuk parkına döner ister yaşlı parkına. Sizene. Size mi kaldı? Burada saygı çerçevesinde saygı çerçevesini aşmadığı ve forum kuralları dahilinde herkes istediğini yapabilir. Rahatsız oluyorsan çıkıp gidersin.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Sizler kimsiniz ya. Haaa. Sizler kimsiniz?? Burası babanızın forumu mu? İster çocuk parkına döner ister yaşlı parkına. Sizene. Size mi kaldı? Burada saygı çerçevesinde saygı çerçevesini aşmadığı ve forum kuralları dahilinde herkes istediğini yapabilir. Rahatsız oluyorsan çıkıp gidersin.

Sakin ol bakalım genç. Böyle atarlı hareketleri pek sevmem ben.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tutmayın küçük enişteyi :) Hayırdır bilader niye alındın? Ben isim falan vermedim, nedir bu afra tafra? Yaran var ki gocundun herhalde?
Burası SDN Forum. Teknoloji üzerine haber yapan sitenin forumu, çocuk parkı değil yani. Çok istiyorsan şehrindeki parklardan birine gidersin, boş yapmayın burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...