SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
beni bot olmakla suçlayıp sınırsız banladılar...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Türk telekomun telefonunu almayınızı önermem şöyle bir anımız vardır, bu telefonu ben yakınıma önerdim cihazı aldılar ilk kutu açıldı cihaz bozuk çıktı, sonra yeni cihaz verdiler bunun da ekranı aşırı cansız panel arızalı çıktı yani bir ürün kafadan bu kadar arızalı olamaz....

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türk telekomun telefonunu almayınızı önermem şöyle bir anımız vardır, bu telefonu ben yakınıma önerdim cihazı aldılar ilk kutu açıldı cihaz bozuk çıktı, sonra yeni cihaz verdiler bunun da ekranı aşırı cansız panel arızalı çıktı yani bir ürün kafadan bu kadar arızalı olamaz....
Bizim hoca kullanıyor memnun. Kamerası falan da çok iyi. Ama sorunlu mu geneli böyle mi bilemiyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Özelliklerine lafım yok, alınan ürünün ekranını mağazadaki ile karşılaştırınca aşırı bir solukluk oluyor bunu yetkililerde gördü, servise verildi yenisinin talep edildiği bildirildi.

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özelliklerine lafım yok, alınan ürünün ekranını mağazadaki ile karşılaştırınca aşırı bir solukluk oluyor bunu yetkililerde gördü, servise verildi yenisinin talep edildiği bildirildi.

Kim ne derse desin en iyi ekran ips paneller valla. En azından süper amoled gibi aşırı doygunluk konstrast vermiyor beyazları sarı gibi göstermiyor. Onun ardından TFT paneller de iyi sayılır.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kim ne derse desin en iyi ekran ips paneller valla. En azından süper amoled gibi aşırı doygunluk konstrast vermiyor beyazları sarı gibi göstermiyor. Onun ardından TFT paneller de iyi sayılır.
Samsung'un son amoled ekranlı cihazlarını ya kullanmadınız ya bilginiz yok bu konuda, aşırı renk olayını kapatabiliyosunuz bunun ipleri sizin ellerinize verilmiş bir durum. Şahsen ben samsung'un ekranını seviyorum, amoledin abartılı renklerını kapatmak için ayarlar> ekran>Ekran modu kısmından temel yapılırsa cihaz abartılı renk yerine gerçekçi renk kullanacaktır. Amoled forever.

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung'un son amoled ekranlı cihazlarını ya kullanmadınız ya bilginiz yok bu konuda, aşırı renk olayını kapatabiliyosunuz bunun ipleri sizin ellerinize verilmiş bir durum. Şahsen ben samsung'un ekranını seviyorum, amoledin abartılı renklerını kapatmak için ayarlar> ekran>Ekran modu kısmından temel yapılırsa cihaz abartılı renk yerine gerçekçi renk kullanacaktır. Amoled forever.

S6 Note 4 Note 5 onların ekranları süper ben diğerlerini diyorum maalesef

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127

doğru diyorsun ayarlarını yapınca gerçek renkleri gösteriyor galaxy ace4'te ne var? onun ki abartısız dı galiba...

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kendi görüşümü söyledim tartışmadım :D

Yani herkesin renkleri zevkleri farklıdır saygı duymak lazım diyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

doğru diyorsun ayarlarını yapınca gerçek renkleri gösteriyor galaxy ace4'te ne var? onun ki abartısız dı galiba...

En azından annemin S3 mini telefonu ile kıyasladım. Bu arada sen çevrimiçi olduğunu gizliyorsun galiba.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Facebooktan teknosa çeki dağıtıyorum diye dolandırmaya çalışıyorlar
acaba bat virüsü atsam yerlermi :laugh:
Şaka bir yana bunları kime ihbar etmeliyiz akrabamın facebook hesabından atıyorlar hesabı çalınmış

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yani herkesin renkleri zevkleri farklıdır saygı duymak lazım diyorum.

En azından annemin S3 mini telefonu ile kıyasladım. Bu arada sen çevrimiçi olduğunu gizliyorsun galiba.

Dostum ben zaten demek istediğini anladım merak etme zaten sana burada tarışıyorsun demiyorum, kendi görüşümü söyledim dedim. Ayrıca çevriçiçi gizliyorsun derken anlamadım? Forumdayım ben.

Şaka bir yana bunları kime ihbar etmeliyiz akrabamın facebook hesabından atıyorlar hesabı çalınmış
Hem teknosaya hem facebooka bildirimde bulunabilirsin.

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum ben zaten demek istediğini anladım merak etme zaten sana burada tarışıyorsun demiyorum, kendi görüşümü söyledim dedim. Ayrıca çevriçiçi gizliyorsun derken anlamadım? Forumdayım ben.

Sorun yok :). Yukarıdaki arkadaşa söyledim bir ayar var çevrimiçi olsan bile çevrimiçi olduğunu göstermiyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Teknosa ya ihbar ettiğinde mutlaka bir şeyler yapacaktır malum piyasada dolandırıcı çok.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54

Hem teknosaya hem facebooka bildirimde bulunabilirsin.
Yapanı bulmak için polise ihbar etsek ilgilenirlermi ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
TFT iyi de ucuz telefonlar için iyi 400-500 TL lik falan ne bileyim basit geliyor TFT bana.

bizim şaşkın o ace4'ü 699TL'ye 9-10 taksitle almış ve alırken kardeşim yanındaymış ama engel olmamış aksine çok iyi diye övmüş şaşkın ablam da şuan kasıyor diye şikayetçi bende ona casio resimleri gönderip dalga geçiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...