- Reaksiyon puanı
- 16,127
beni bot olmakla suçlayıp sınırsız banladılar...
beni bot olmakla suçlayıp sınırsız banladılar...
Bu arada Tapatalk dan bana alıntı yapıldığı halde bildirim gelmiyor!!!!!!!
2 günden beri oluyor. Bende önceki bildirimlerden konulara bakıyorum.Tapatalk bugün bana da bildirim atmıyor teker teker konu dolaşıyorum.
Bizim hoca kullanıyor memnun. Kamerası falan da çok iyi. Ama sorunlu mu geneli böyle mi bilemiyorum.Türk telekomun telefonunu almayınızı önermem şöyle bir anımız vardır, bu telefonu ben yakınıma önerdim cihazı aldılar ilk kutu açıldı cihaz bozuk çıktı, sonra yeni cihaz verdiler bunun da ekranı aşırı cansız panel arızalı çıktı yani bir ürün kafadan bu kadar arızalı olamaz....
Özelliklerine lafım yok, alınan ürünün ekranını mağazadaki ile karşılaştırınca aşırı bir solukluk oluyor bunu yetkililerde gördü, servise verildi yenisinin talep edildiği bildirildi.
Samsung'un son amoled ekranlı cihazlarını ya kullanmadınız ya bilginiz yok bu konuda, aşırı renk olayını kapatabiliyosunuz bunun ipleri sizin ellerinize verilmiş bir durum. Şahsen ben samsung'un ekranını seviyorum, amoledin abartılı renklerını kapatmak için ayarlar> ekran>Ekran modu kısmından temel yapılırsa cihaz abartılı renk yerine gerçekçi renk kullanacaktır. Amoled forever.Kim ne derse desin en iyi ekran ips paneller valla. En azından süper amoled gibi aşırı doygunluk konstrast vermiyor beyazları sarı gibi göstermiyor. Onun ardından TFT paneller de iyi sayılır.
Samsung'un son amoled ekranlı cihazlarını ya kullanmadınız ya bilginiz yok bu konuda, aşırı renk olayını kapatabiliyosunuz bunun ipleri sizin ellerinize verilmiş bir durum. Şahsen ben samsung'un ekranını seviyorum, amoledin abartılı renklerını kapatmak için ayarlar> ekran>Ekran modu kısmından temel yapılırsa cihaz abartılı renk yerine gerçekçi renk kullanacaktır. Amoled forever.
Artık diğerlerinde de ( note4 çıktıktan sonra çıkan amoled ekranlarda9 uyarlanma olayı mevcut, eskileri için mevcut değil ama bilmiyorum bana amoled daha iyi gibi geliyor.S6 Note 4 Note 5 onların ekranları süper ben diğerlerini diyorum maalesef
Artık diğerlerinde de ( note4 çıktıktan sonra çıkan amoled ekranlarda9 uyarlanma olayı mevcut, eskileri için mevcut değil ama bilmiyorum bana amoled daha iyi gibi geliyor.
Samsung'un son amoled ekranlı cihazlarını ya kullanmadınız ya bilginiz yok bu konuda, aşırı renk olayını kapatabiliyosunuz bunun ipleri sizin ellerinize verilmiş bir durum. Şahsen ben samsung'un ekranını seviyorum, amoledin abartılı renklerını kapatmak için ayarlar> ekran>Ekran modu kısmından temel yapılırsa cihaz abartılı renk yerine gerçekçi renk kullanacaktır. Amoled forever.
Ben kendi görüşümü söyledim tartışmadım![]()
doğru diyorsun ayarlarını yapınca gerçek renkleri gösteriyor galaxy ace4'te ne var? onun ki abartısız dı galiba...
Yani herkesin renkleri zevkleri farklıdır saygı duymak lazım diyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
En azından annemin S3 mini telefonu ile kıyasladım. Bu arada sen çevrimiçi olduğunu gizliyorsun galiba.
Hem teknosaya hem facebooka bildirimde bulunabilirsin.Facebooktan teknosa çeki dağıtıyorum diye dolandırmaya çalışıyorlar
acaba bat virüsü atsam yerlermi :laugh:
Şaka bir yana bunları kime ihbar etmeliyiz akrabamın facebook hesabından atıyorlar hesabı çalınmış
Dostum ben zaten demek istediğini anladım merak etme zaten sana burada tarışıyorsun demiyorum, kendi görüşümü söyledim dedim. Ayrıca çevriçiçi gizliyorsun derken anlamadım? Forumdayım ben.
TFT.doğru diyorsun ayarlarını yapınca gerçek renkleri gösteriyor galaxy ace4'te ne var? onun ki abartısız dı galiba...
Tft olması lazım diye hatırlyıorum.doğru diyorsun ayarlarını yapınca gerçek renkleri gösteriyor galaxy ace4'te ne var? onun ki abartısız dı galiba...
O seriyi de bir türlü bitirmediler. Çok gıcığım o seriye.TFT.
Ace serisinin vazgeçilmezi.
Facebooktan teknosa çeki dağıtıyorum diye dolandırmaya çalışıyorlar
acaba bat virüsü atsam yerlermi :laugh:
Şaka bir yana bunları kime ihbar etmeliyiz akrabamın facebook hesabından atıyorlar hesabı çalınmış
Yapanı bulmak için polise ihbar etsek ilgilenirlermi ?Dostum ben zaten demek istediğini anladım merak etme zaten sana burada tarışıyorsun demiyorum, kendi görüşümü söyledim dedim. Ayrıca çevriçiçi gizliyorsun derken anlamadım? Forumdayım ben.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hem teknosaya hem facebooka bildirimde bulunabilirsin.
TFT.
Ace serisinin vazgeçilmezi.
Hiç sanmıyorum.Yapanı bulmak için polise ihbar etsek ilgilenirlermi ?
Bende diyorum forum suskun
Meğerse bildirim gelmiyor.
Şimdi senin yazdığın gene gelmedi.Tapatalk dan bile bildirim gelmiyor yahuuuuuuu.
Şimdi senin yazdığın gene gelmedi.
TFT iyi de ucuz telefonlar için iyi 400-500 TL lik falan ne bileyim basit geliyor TFT bana.