Danceofeternity
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Aynen öyleOlacakla öleceğe çare yok derler![]()
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Aynen öyleOlacakla öleceğe çare yok derler![]()
Ya bu sdn forum bağımlılık yapıyor sesli kahkaha attım.Siz hiç sabah soğuğunda eski kasa calistirdinizmi? Tüm ev halkını uykusundan uyandıracak bi motor sesi çıkarıyor benim kasa. Yüksek devirde motoru ısıtıyor heralde.
Sendeki hangi modeli pc alacak olsam 1500₺ den fazla para veremem ama.Film izle video izle site gez zaten fan çalışmaz o durumda. Ciddiyim ben gerçekten. Oyun açınca az bişe dönüyor fakat şaşırtan şu, ısınmıyor cihaz. Gerçekten olmuş, övülmeye değer. Isınmıyor meret
Normal kullanımda işlemci grafik birimini kullanıyor bilgisayar. İşlemci 4. Nesil i5 bu yüzden![]()
Çok iyi bilirim onu , 10 yıllık pc vardı salondan duyardım sesini. Şimdiki laptopum desen yanındayken ses çıkmıyor.Siz hiç sabah soğuğunda eski kasa calistirdinizmi? Tüm ev halkını uykusundan uyandıracak bi motor sesi çıkarıyor benim kasa. Yüksek devirde motoru ısıtıyor heralde.
Şuan vatan pc de 2551 TL. Ben 2000 e aldım cihazı. Acer E1-572GSendeki hangi modeli pc alacak olsam 1500₺ den fazla para veremem ama.
Benim eski bilgisayar da öyleydi masaüstü ama dizüstü değil kasmadan internete giremiyordu az format atmadık onaSiz hiç sabah soğuğunda eski kasa calistirdinizmi? Tüm ev halkını uykusundan uyandıracak bi motor sesi çıkarıyor benim kasa. Yüksek devirde motoru ısıtıyor heralde.
He aynen sadece günlük kullanım için amacım. 1500₺ bandındaki ürünleri nasıldır??Şuan vatan pc de 2551 TL. Ben 2000 e aldım cihazı. Acer E1-572G
Amacın site gezmek falansa gene is görür acer ısınmaz şuan. Ucuz malları da kaliteli sistemi iyi olmayanlar.
Yakın zamanda gördüm öyle cihazları, gayet güzeller.He aynen sadece günlük kullanım için amacım. 1500₺ bandındaki ürünleri nasıldır??
Bizim s3 te cok calismiyo az cekiyo falan araftaNormal günlük kullanımda ısınma var mı? Tamam bu kadar övme yahu [emoji23] şimdi çılgınlık yapıp Acer alacağım. Gerçi pc den çok telefonu yenilemem lazım.
Hp yazici var [emoji4] yazici soverek yazdiriyo [emoji38]
Evet calistirdik sesi cok guzel [emoji38]Siz hiç sabah soğuğunda eski kasa calistirdinizmi? Tüm ev halkını uykusundan uyandıracak bi motor sesi çıkarıyor benim kasa. Yüksek devirde motoru ısıtıyor heralde.
100 tl den cok renkli bozuk sadece siyah calisiyobizim hp deskjet 1000 j110a'nın siyah kartuşu bitti akabinde kayboldu gerçi bozuldu o kartuş gerçi yedek kartuşların fiyatından dolayı ıskartaya çıktı artık kimseye sövemiyor...
kartuşları 100'ü geçiyor ki onu 59,99'a aldık...
Ezberledim S3 miniyi. Fatih Kısaparmak o adam benim babam dinliyorum. Ne hallere düştüm.Bizim s3 te cok calismiyo az cekiyo falan arafta
100 tl den cok renkli bozuk sadece siyah calisiyo
Ferrari gibi sesim varEvet calistirdik sesi cok guzel [emoji38]
Ferrari gibi sesim varEvet calistirdik sesi cok guzel [emoji38]
Hahahahahagt-s5360 doldum diye haykırdı da 7/24 mp3 maratonunda çekmicem fişini...
Telefonun cinsiyeti mi olurmuş altına bez tak geçer [emoji23]Hahahahaha
Benimkide simardi az cekiveriyo hanimefendi 2 g de kullanir olduk
Ana menuden yavas cikiyo her isi yavas atik degil erkek olsaydi cok atik olurdu sak sak diye acardi her seyiTelefonun cinsiyeti mi olurmuş altına bez tak geçer [emoji23]
Benimki şak diye açıyor. Ama bazen de kız gibi trip atıyor.Ana menuden yavas cikiyo her isi yavas atik degil erkek olsaydi cok atik olurdu sak sak diye acardi her seyi
Ekranım köşesini pastel boya ile sarıya boyamış gibi leke var benimkindeAna menuden yavas cikiyo her isi yavas atik degil erkek olsaydi cok atik olurdu sak sak diye acardi her seyi
Yok ya atar varsa erkek her isi yumusak yapiyorsa kadindir neden erkek olmadi ya kadin denk geldi[emoji23] [emoji38] [emoji38]Benimki şak diye açıyor. Ama bazen de kız gibi trip atıyor.
Olu piksel dokunmatik + az cekim sorunu var s3 minideEkranım köşesini pastel boya ile sarıya boyamış gibi leke var benimkinde
Aaa forumdakilerin uykusu var amaBeyler sabahlayacak mıyız?
Aaa forumdakilerin uykusu var
Aaaa yapmayın ayol. Ben gece 3 e kadar balkona mont ile çıkarak çutlıycam çekirdek valla.Aaa forumdakilerin uykusu var
Ben uyumam ama forumdakileri bilemeyizAaaa yapmayın ayol. Ben gece 3 e kadar balkona mont ile çıkarak çutlıycam çekirdek valla.