daylight61
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben geldiiimasıl sen nerdesin??![]()
Ben geldiiimasıl sen nerdesin??![]()
hoşgeldiiiinnnBen geldiiim
hoş bulduuum .D.Dhoşgeldiiiinnn![]()
hoş bulduuum .d.d
Hayranın nerede Kanki?
yok ortalardaHayranın nerede Kanki?
Du 1 sn pc yi açmaya çalışacamyok ortalarda![]()
naptın ?Du 1 sn pc yi açmaya çalışacam![]()
Failed .s birazdan amcam arar .d.d.d.dnaptın ?![]()
Failed .s birazdan amcam arar .d.d.d.d
Valla ya .d.d tuvalete saklanacam .d.d Oradan alamaz beni .d.dooofff bi rahat bırakmıyo ya
bencede denemelisin onuValla ya .d.d tuvalete saklanacam .d.d Oradan alamaz beni .d.d
Belliki sen ustasın.Ben senin kadar iyi çalmıyorum elektroya geçeli 2 yıl oldu.Elimdeki alet ise Cort X11
Herzaman...
Dayı x11 e verecegin parayı epiphone ye veya schecter e verseydin :S cort cakma floyd rose si iel meşhurileride sıkıntı yaratacak . istedigin hazı alamayacaksın o gitardan. Bütcen yetiyorsa ve floyd rose den sasmam diyorsan git bi jackson al. Show diyorsan Gibson Les paul bilmem ne signature al. signaturelerin hepsi iyidir. Ve Schecter in Overdrive si saglam..
hoş geldin..
Ben Hardrock yapıyorum ve X11 istediğim tonların çıkmasını sağlıyor.Gibson Lespaul bütçem yetse alırım.Zaten ileride basa geçmeyi düşünüyorum o yüzden X11'den şuanlık memnunum
HardRock = overdrivegitar neysede amfi hangisi ?
Ozamanki bütçem X11'e yetti.Amfi Laney LX12
Herzaman...
Dayı x11 e verecegin parayı epiphone ye veya schecter e verseydin :S cort cakma floyd rose si iel meşhurileride sıkıntı yaratacak . istedigin hazı alamayacaksın o gitardan. Bütcen yetiyorsa ve floyd rose den sasmam diyorsan git bi jackson al. Show diyorsan Gibson Les paul bilmem ne signature al. signaturelerin hepsi iyidir. Ve Schecter in Overdrive si saglam..
hoş geldin..
elektroda güzelde. İçimden bass geçiyor :SBende gitar çalıyorum 3 yıldır.Arada çok güzel geliyor.Bu arada klasikte kalma elektroya geç.
öner hoca internet üzerinden mi?elektromu dedn? ist. te oturuyorsan gel bi battle kapısalm .) ve elinde hang. alet var
@Piyonist dayı eger sürekli klasik calacksan öner hocayı onerirm 2 ayda ucarsın...
elektroda güzelde. İçimden bass geçiyor :S
Güzel ya. Ufaktan öğrendim. ilk çaldığım parça the godfather film müziğiDayı gitar her zaman güzeldir .p
abi ocak ayına çıkarsak iyidirEylülde böyleyse Ocak daha fena olur gibi![]()
işte üniversite kampüs elazığ koşturuyorumİyiyim sen nasılsın?
ben ara sıra geçerken uğruyorum. bilgisayarım istanbulda kaldığı için sürekli girme imkanım olmuyor :S ama gelecek az kaldıasıl sen nerdesin??![]()
Güzel ya. Ufaktan öğrendim. ilk çaldığım parça the godfather film müziği
abi ocak ayına çıkarsak iyidir
işte üniversite kampüs elazığ koşturuyorum![]()
iyiyim iyiyim sağol sen nasılsınVay Ozan gelmişHoşgeldin nasılsın?
![]()
EywKolay gelsin dostum![]()
iyiyim iyiyim sağol sen nasılsın
Eywhepimize hepimize
![]()
elektroda güzelde. İçimden bass geçiyor :S
öner hoca internet üzerinden mi?
Hoş bulduk da @foreverfree olmadan olmaz keşke o da olsa![]()
Evet dayı. Ama cd alırsankimse tutamaz
adam felaket anlatıyor. ben elektro cuyum biliyorsun. klasik üzerinden ogreniyordum. simdilik ara verdim sınav falan filan..
İremle Sınava calısıyoruz.. Hafta sonu girer Foruma.
okuldan dershaneden vakit bulabilsemHafta sonu da ben giremiyorum genellikle
@daylight61 sınav ne zaman be abi?
Herkes gitti @Strake @aquess1999 @daylight61 nerdesiniz loo![]()
okuldan dershaneden vakit bulabilsem![]()