SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] [MENTION=282723]daylight61[/MENTION] Sadece siz konuşmuşsunuz. :)

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@foreverfree @daylight61 Sadece siz konuşmuşsunuz. :)

Herzaman...

Belliki sen ustasın.Ben senin kadar iyi çalmıyorum elektroya geçeli 2 yıl oldu.Elimdeki alet ise Cort X11

Dayı x11 e verecegin parayı epiphone ye veya schecter e verseydin :S cort cakma floyd rose si iel meşhur :D ileride sıkıntı yaratacak . istedigin hazı alamayacaksın o gitardan. Bütcen yetiyorsa ve floyd rose den sasmam diyorsan git bi jackson al. Show diyorsan Gibson Les paul bilmem ne signature al. signaturelerin hepsi iyidir. Ve Schecter in Overdrive si saglam..

hoş geldin..

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Herzaman...

Dayı x11 e verecegin parayı epiphone ye veya schecter e verseydin :S cort cakma floyd rose si iel meşhur :D ileride sıkıntı yaratacak . istedigin hazı alamayacaksın o gitardan. Bütcen yetiyorsa ve floyd rose den sasmam diyorsan git bi jackson al. Show diyorsan Gibson Les paul bilmem ne signature al. signaturelerin hepsi iyidir. Ve Schecter in Overdrive si saglam..

hoş geldin..

Ben Hardrock yapıyorum ve X11 istediğim tonların çıkmasını sağlıyor.Gibson Lespaul bütçem yetse alırım.Zaten ileride basa geçmeyi düşünüyorum o yüzden X11'den şuanlık memnunum

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Herzaman...

hoş geldin..

Hoş bulduk da [MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] olmadan olmaz keşke o da olsa:(

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dayı gitar her zaman güzeldir .p
Güzel ya. Ufaktan öğrendim. ilk çaldığım parça the godfather film müziği :D

Eylülde böyleyse Ocak daha fena olur gibi :P
abi ocak ayına çıkarsak iyidir :D

İyiyim sen nasılsın?
işte üniversite kampüs elazığ koşturuyorum :)

asıl sen nerdesin?? :D
ben ara sıra geçerken uğruyorum. bilgisayarım istanbulda kaldığı için sürekli girme imkanım olmuyor :S ama gelecek az kaldı :)

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Evet dayı. Ama cd alırsan :D kimse tutamaz :D adam felaket anlatıyor. ben elektro cuyum biliyorsun. klasik üzerinden ogreniyordum. simdilik ara verdim sınav falan filan..

İremle Sınava calısıyoruz.. Hafta sonu girer Foruma.

Hafta sonu da ben giremiyorum genellikle:(
[MENTION=282723]daylight61[/MENTION] sınav ne zaman be abi?

Herkes gitti [MENTION=259893]Strake[/MENTION] [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] [MENTION=282723]daylight61[/MENTION] nerdesiniz loo:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...