Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
vmware yi bilmiyormusun son sürüm 9'u kurdum ama pek fark göremedim ama daha stabil çalışıyor eski sürümlerdenN'apcakmış onla ?

vmware yi bilmiyormusun son sürüm 9'u kurdum ama pek fark göremedim ama daha stabil çalışıyor eski sürümlerdenN'apcakmış onla ?
Hoş geldin.
İyi oldu.![]()
benim profil resmim neden gözükmüyor .
İçinizden keşke strake de gelse dediğinizi duydum ve geldim![]()
Bende geldim.![]()
Strake benim kod adım Beratcan gerçek adımBen Beratcan demiştim:mrgreen:
İyi![]()
HoşgeldinBende geldim.![]()
İçinizden keşke strake de gelse dediğinizi duydum ve geldim![]()
[/QUOTE]Dememiştim ama neyse.
QUOTE=Strake;2463505]İçinizden keşke strake de gelse dediğinizi duydum ve geldim![]()
Strake benim kod adım Beratcan gerçek adım
Hoşgeldin![]()
[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] arkadaşa yardım etarkadaşlar madem burası sohbet odası sorumu sorayım prototype 2yi hepimiz biliriz ben bu oyunun hem skidrow hemde blackbox sürümünü indirdim oyun15-20 dk sonra kapanıyor (appcrach) hatanın klasik çözümü ve farklı craclerde işe yaramadı bana lütfen yardım edin öneri crackleriniz varsa bana lütfen özel mesaj atın saygılar
Oyunda key girme bölümü varsa internette key ara eğer yoksa internette razor crack arat hep o crackı uyguladımda oyunları sorunsuz oynardım sende sorun çıkaracağını sanmıyorumarkadaşlar madem burası sohbet odası sorumu sorayım prototype 2yi hepimiz biliriz ben bu oyunun hem skidrow hemde blackbox sürümünü indirdim oyun15-20 dk sonra kapanıyor (appcrach) hatanın klasik çözümü ve farklı craclerde işe yaramadı bana lütfen yardım edin öneri crackleriniz varsa bana lütfen özel mesaj atın saygılar
arkadaşlar madem burası sohbet odası sorumu sorayım prototype 2yi hepimiz biliriz ben bu oyunun hem skidrow hemde blackbox sürümünü indirdim oyun15-20 dk sonra kapanıyor (appcrach) hatanın klasik çözümü ve farklı craclerde işe yaramadı bana lütfen yardım edin öneri crackleriniz varsa bana lütfen özel mesaj atın saygılar
Konu açmaya gerek yok dediğimi doğru şekilde yapılırsa büyük ihtimalle sorun çözülürBöyler şeyler icin konu ac.
hemen deniyorumOyunda key girme bölümü varsa internette key ara eğer yoksa internette razor crack arat hep o crackı uyguladımda oyunları sorunsuz oynardım sende sorun çıkaracağını sanmıyorum
ondan yok sanırım razor 1911 prototype 2 için crack veya torrent yapmamış :SKonu açmaya gerek yok dediğimi doğru şekilde yapılırsa büyük ihtimalle sorun çözülür
biraz ben araştırıyım razor crack olmaz olurmuondan yok sanırım razor 1911 prototype 2 için crack veya torrent yapmamış :S
hadi sana zahmet be kardeş çok makbule geçerbiraz ben araştırıyım razor crack olmaz olurmu![]()
Arkadaşlar indirdiğim proğramda birtane trial reset birtane de crack klasörü vermişler proğrama hangi yoldan lisanslıyım karar veremedim??
biraz düşündüm trial reset sayesinde proğramda güncelleme yapabilirim bilirsinizki proğrama crack yapıldığında güncelleme yapılmıyorSanırım programın deneme sürümünü indirmişsin.Kur üstüne crack yap.![]()
işe yaramaz o ikinci söylediğimi indircraki nerden indircem yaw
evet gönül isterki böle olmasında konu açıyoz günlerce doğru dürüst mesaj yok arkadaş napalımBurası iyice muhabbet yerinden çok oyun dosya sorunları bölümüne dönmüş...
Burası iyice muhabbet yerinden çok oyun dosya sorunları bölümüne dönmüş...