- Reaksiyon puanı
- 159
Cumartesi günkü sınavda seni nasıl ezeceğimi gör![]()
Görcez bakalım.

Cumartesi günkü sınavda seni nasıl ezeceğimi gör![]()
o zaman bana öyle geldi![]()
Görcez bakalım.![]()
Rutin ders çalışma saatim gelmiş bulunmaktadır yorumlarda emeği geçen herkeze teşekkürler saat 5 gibi görüşmek üzere![]()
Rutin ders çalışma saatim gelmiş bulunmaktadır yorumlarda emeği geçen herkeze teşekkürler saat 5 gibi görüşmek üzere![]()
Yok beyler burdayım da bi işim var.
Meşgul adamız.![]()
Bende sokağa çıkarım.Biraz Messi'lik yapayım.Bende gidiyom aquess 4-5 gibi gelirim![]()
Bende sokağa çıkarım.Biraz Messi'lik yapayım.![]()
![]()
Hoşgeldin.![]()
Tamam o zaman soruyorum senin ****'e ne oldu ? :mrgreen:
Tamam o zaman soruyorum senin ****'e ne oldu ? :mrgreen:
Birşey olmamıştır herhalde kaç gündür aramıyorum tirp yapıyorum kendimce:mrgreen:
Tirp ne ? :mrgreen:
Ekrana bakmadan yazdığım için öyle olmuş
İyi bu sefer önceki gibi ban yiyecek bir şey yazmadın.![]()
O zaman ban yememiştim ama sonradan durumu açıkladığım için![]()
Neyse kanka ben dışarı çıkıyorum.Akşam görüşürüz.![]()
heheseni öptüm len varmı itirazın
![]()
Yeni çıkan birkaç proğram indirdim ve geldim![]()
evetDers çalıştın mı?
Butün derslere yarım saat bakıyorum sonra küçük bir mola sonra baktıklarım aklımda tam otursun diye hızlı bir şekilde üstünden geçiyorumHangi konulara ve derslere çalışıyorsun?
Butün konulara yarım saat bakıyorum sonra küçük bir mola sonra baktıklarım aklımda tam otursun diye hızlı bir şekilde üstünden geçiyorum![]()
yanlış yazdım konuları bölüyorum yani bir gün şunları yapacam diğer gün bunları yapacam diye yarımsaatte bütün kitap okunurmuİyiymiş de yarım saatte bütün konulara tam olarak bakmak zordur![]()
yanlış yazdım konuları bölüyorum yani bir gün şunları yapacam diğer gün bunları yapacam diye yarımsaatte bütün kitap okunurmu![]()