- Reaksiyon puanı
- 1
olur olur topluma açık atarımben kaçtım hadin görüşrüsüz sonra
![]()
Kaçma len daha karpuz kesecektik:mrgreen:
olur olur topluma açık atarımben kaçtım hadin görüşrüsüz sonra
![]()
görüşürüzolur olur topluma açık atarımben kaçtım hadin görüşrüsüz sonra
![]()
kesinlikle denemelisin çok farklı birşey![]()
ama bilgisarayını dikkatli kullan sonra tuvalete duşurmeyesin çünkü tuvalet kazalarının yarısından fazlası tuvalete teknolojik ailet duşurmek oluyorHeyecanlandım şimdi![]()
ama bilgisarayını dikkatli kullan sonra tuvalete duşurmeyesin çünkü tuvalet kazalarının yarısından fazlası tuvalete teknolojik ailet duşurmek oluyor![]()
sığmasına gerek yok oraya düştüğü zaman almak gerek lepoba su değdiğinde bozulmuyormu? o zaman üfliyerek mi temizleyeceksinLaptop tuvalet deliğine sığar mı![]()
sığmasına gerek yok oraya düştüğü zaman almak gerek lepoba su değdiğinde bozulmuyormu? o zaman üfliyerek mi temizleyeceksin![]()
Kuzenim yazmış:mrgreen:
evet fotoğrafını çekip koymak isterdim ama boşuna ban yemiyim şimdiYok artık gerçekten mi tuvaletten yazıyorsun?
evet fotoğrafını çekip koymak isterdim ama boşuna ban yemiyim şimdi![]()
yuh artıkÖzelden at![]()
yuh artık![]()
evet fotoğrafını çekip koymak isterdim ama boşuna ban yemiyim şimdi![]()
hayır tabi ki sadece bir insan tuvaletteki fotoğrafını koyması doğrumuNiye tuvalet çok mu pis ?![]()
uygulamalı değil ama videolu anlatım yapabilirimBana denemeye değer diyen sendin şimdi uygulamalı göster de anlayayım![]()
uygulamalı değil ama videolu anlatım yapabilirim![]()
anlaşılan bu akşam beni bu forumdan attıracaksınız ama sızin için birşeyler yapabilirimBekliyoruz.![]()
hayır tabi ki sadece bir insan tuvaletteki fotoğrafını koyması doğrumu
uygulamalı değil ama videolu anlatım yapabilirim![]()
anlaşılan bu akşam beni bu forumdan attıracaksınız ama sızin için birşeyler yapabilirim![]()
o zaman size 720p bir video hazırlıyım anımasyon ve montaj yapmamı istermisin yoksa orjinal halinimi gönderiyim
Yok orjinalini gönder.o zaman size 720p bir video hazırlıyım anımasyon ve montaj yapmamı istermisin yoksa orjinal halinimi gönderiyim![]()
yarın mesaj kutunda bil aquess1999 ​![]()
o zaman size 720p bir video hazırlıyım anımasyon ve montaj yapmamı istermisin yoksa orjinal halinimi gönderiyim![]()
yarın mesaj kutunda bil aquess1999 ​![]()
illa merak ediyorsunuz yaniÖzelden at.![]()
yahu illa hazırlatcaksınız şimdi kendimi rezil mi edeyim ama sizde koyabilirseniz olur dimi aquess1999Orjinal istiyorum hadi![]()
yahu illa hazırlatcaksınız şimdi kendimi rezil mi edeyim ama sizde koyabilirseniz olur dimi aquess1999![]()
Biz nasıl yapıldığını bilmiyoruz hocamızın göstermesini istiyoruz![]()
Bu zamana kadar nasıl bilmeden yaşadığınızı bana anlatırsanız olur ikiniz tartışın ve yazın aquess1999Biz nasıl yapıldığını bilmiyoruz hocamızın göstermesini istiyoruz![]()
Bu zamana kadar nasıl bilmeden yaşadığınızı bana anlatırsanız olur![]()
Bu zamana kadar nasıl bilmeden yaşadığınızı bana anlatırsanız olur ikiniz tartışın ve yazın aquess1999![]()
Aynen.![]()