SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ahahaha :D bensizlik kötüdür yurttayım ya net yok giremiyorum :D
bende yeni geldim ben sırf komşunun internetine bağlanabilmek için sokak lambasında oturuyordum oradaki kurtlarda uluyorlardı hava da soğuktu ama hiçbirşey internet sevgimi çökeltemedi :D

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende yeni geldim ben sırf komşunun internetine bağlanabilmek için sokak lambasında oturuyordum oradaki kurtlarda uluyorlardı hava da soğuktu ama hiçbirşey internet sevgimi çökeltemedi :D

ohooooo onu bana sor :D D :D :D :D bizim yurtda ilk defa internet geldiği zaman biz tualetten bile nete girmeye çalışıyoduk en iyi orda çekiyordu :D internet ı love youuu :D :lol:

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1

Yalanın da böylesi:D

ohooooo onu bana sor :D D :D :D :D bizim yurtda ilk defa internet geldiği zaman biz tualetten bile nete girmeye çalışıyoduk en iyi orda çekiyordu :D internet ı love youuu :D :lol:

Tuvaletten mi yerlerdeyim resmen:D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yalanın da böylesi:D

Tuvaletten mi yerlerdeyim resmen:D
yalan değil ben köy evine gittim orada herkez bir arada bir ev yükarda bir evde aşağıda olduğu için bağlanmıyordu bende üsttarafa sandalye taşıyıp orada girerdim internete ayrıca bu kadarda kötü düşünme

biz :D masa sandelye :D internet cafe gibi :D tualete kurduk 3lülerimiz :D bile vardı lan :D
genelde tuvalette leptop'u peçeteliğin üzerine yasladığım için bende problem olmuyordu :)

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
yalan değil ben köy evine gittim orada herkez bir arada bir ev yükarda bir evde aşağıda olduğu için bağlanmıyordu bende üsttarafa sandalye taşıyıp orada girerdim internete ayrıca bu kadarda kötü düşünme

genelde tuvalette leptop'u peçeteliğin üzerine yasladığım için bende problem olmuyordu :)

O da iyiymiş:D

biz :D masa sandelye :D internet cafe gibi :D tualete kurduk 3lülerimiz :D bile vardı lan :D

Tuvalet yaparken mi giriyordunuz internete:mrgreen:

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

hahahaha :D olum bizim çok fenaydı gülmekten ölürdün resimleri vardı yarın bulursam atarım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...