OnurSorhan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Çevirmiyoruz ama senin çevirdiğin belli![]()
benmi

Çevirmiyoruz ama senin çevirdiğin belli![]()
benmine çeviriyormuşum
![]()
Bütün yorumlara baktım sorun yok![]()
uzun zamandır yoktun kendimi ara ara boşlukta zannediyordumsen baktıysan sorun yok puahaha![]()
Şaka şaka asıl işi ben çevirmiştim en sonki girişinde![]()
Şaka şaka asıl işi ben çevirmiştim en sonki girişinde![]()
uzun zamandır yoktun kendimi ara ara boşlukta zannediyordum![]()
naptın len![]()
bende yeni geldim ben sırf komşunun internetine bağlanabilmek için sokak lambasında oturuyordum oradaki kurtlarda uluyorlardı hava da soğuktu ama hiçbirşey internet sevgimi çökeltemediahahahabensizlik kötüdür yurttayım ya net yok giremiyorum
![]()
İşte onu söyleyemem özelde belki söylerim ama burada asla @foreverfree cumartesi bir görürse ortalığı yıkarBilmemen daha iyi:mrgreen:
naptın naptın naptın 0900lü hatlarımı arıyon yoksa![]()
özele kop gel çıkacam merak ettim![]()
bende yeni geldim ben sırf komşunun internetine bağlanabilmek için sokak lambasında oturuyordum oradaki kurtlarda uluyorlardı hava da soğuktu ama hiçbirşey internet sevgimi çökeltemedi![]()
bende yeni geldim ben sırf komşunun internetine bağlanabilmek için sokak lambasında oturuyordum oradaki kurtlarda uluyorlardı hava da soğuktu ama hiçbirşey internet sevgimi çökeltemedi![]()
ohooooo onu bana sorD
![]()
![]()
bizim yurtda ilk defa internet geldiği zaman biz tualetten bile nete girmeye çalışıyoduk en iyi orda çekiyordu
internet ı love youuu
:lol:
Yok artık onu düşündüğün için sana yuh diyorum! Sana karşı bir çevirmeydi bu:mrgreen:
Özele kopmak beni yorar:mrgreen:
sana alo diyorum beni duymuyormusun neyse boşver ben gidiommya
Yalanın da böylesi
Tuvaletten mi yerlerdeyim resmen![]()
yalan değil ben köy evine gittim orada herkez bir arada bir ev yükarda bir evde aşağıda olduğu için bağlanmıyordu bende üsttarafa sandalye taşıyıp orada girerdim internete ayrıca bu kadarda kötü düşünmeYalanın da böylesi
Tuvaletten mi yerlerdeyim resmen![]()
genelde tuvalette leptop'u peçeteliğin üzerine yasladığım için bende problem olmuyordubizmasa sandelye
internet cafe gibi
tualete kurduk 3lülerimiz
bile vardı lan
![]()
yalan değil ben köy evine gittim orada herkez bir arada bir ev yükarda bir evde aşağıda olduğu için bağlanmıyordu bende üsttarafa sandalye taşıyıp orada girerdim internete ayrıca bu kadarda kötü düşünme
genelde tuvalette leptop'u peçeteliğin üzerine yasladığım için bende problem olmuyordu![]()
bizmasa sandelye
internet cafe gibi
tualete kurduk 3lülerimiz
bile vardı lan
![]()
tuvalette internetin keyfi fiber internette bile yokO da iyiymiş
Tuvalet yaparken mi giriyordunuz internete:mrgreen:
tuvalette internetin keyfi fiber internette bile yok![]()
yalan değil ben köy evine gittim orada herkez bir arada bir ev yükarda bir evde aşağıda olduğu için bağlanmıyordu bende üsttarafa sandalye taşıyıp orada girerdim internete ayrıca bu kadarda kötü düşünme
genelde tuvalette leptop'u peçeteliğin üzerine yasladığım için bende problem olmuyordu![]()
hahahahaolum bizim çok fenaydı gülmekten ölürdün resimleri vardı yarın bulursam atarım
![]()
O da iyiymiş
Tuvalet yaparken mi giriyordunuz internete:mrgreen:
biran önce bekliyorumhahahahaolum bizim çok fenaydı gülmekten ölürdün resimleri vardı yarın bulursam atarım
![]()
anlatılmaz yaşanır![]()
Hiç denemedim deneyim mi![]()
biran önce bekliyorum![]()
denemeye değer D:
bekle bekle![]()
İyi yaşarız o zaman fotoları bana da atarsın di mi?
kesinlikle denemelisin çok farklı birşeyHiç denemedim deneyim mi![]()