• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Moderatörleri Arı Gibi Çalışıyor

pesimist

Rektör
Emektar
Hepsi ayrı ayrı çok seviliyor, bazen eleştirilse de SDN moderatörleri işlerini çok iyi yapıyor. Arı gibi çalışıyorlar.

Aşağıda gördüğünüz tablo, şikayet edilen mesajlarla ilgilenildiğini ve sorunun çözüldüğünü gösteren tablodur... Ve bu tablodan 100'lerce sayfa var.

33csw.png

Arı gibi çalışır kelebek gibi banlarız icabında:D

Evet Finix'te gördük az evveL :D Siz uçurdukça o çoğaLıyordu :P

TeşekkürLer.

Moderatörler iyidir iyi hepside çok sıcak kanlı :P :D

En iyi moderator en fazla banlayan moderatördür. (mü?)
:D

Yapan yapsın, delikanlı adam arkadan iş çevirmez :D

Yapan yapsın, delikanlı adam arkadan iş çevirmez :D

Şaka bir yana bunun arkadan iş çevirmekle alakası olmadığını iyi biliyorsun, sadece spor bölümünde birazcık yaramazlık yapıyorsunuz :) O dengeyi bir ayarlayabilseniz ne birbirinizi nede bizi üzmeyeceksiniz.

Şaka bir yana bunun arkadan iş çevirmekle alakası olmadığını iyi biliyorsun, sadece spor bölümünde birazcık yaramazlık yapıyorsunuz :) O dengeyi bir ayarlayabilseniz ne birbirinizi nede bizi üzmeyeceksiniz.
Şaka yapıyorum tabii ki, herkes yanlış gördüğünü bildirsin. Biz yaramazlık yapıyoruz da, modlar da arada yapıyor. Denge sağlamak zordur bilirim ama denge sağlanmazsa ismi lazım değil modla daha çok kavga ederiz biz. Gerektiğinde herkes bir adım geriye atabilmeli, büyüklüğün şanındandır. Ama asarım keserim edebiyatı yapılırsa bu iş böyle gitmez. Neyse şimdi de konuyu dağıtıyorlar diye ceza vermeye kalkarsanız siz :D

İyi geceler, umarım herkes birbirini anlamıştır :)

Pesi her şeyi deşifre etmişsin yahu :D ::D yorumlar, hitler hepsi çıkmış meydana :D

Üstü kapalı konuşan arkadaşlara sesleniyorum kimseye karşı art niyetimiz yok, gerektiği zaman özürde dileriz, ayrıca kimsede jurnallenmez buna en baştan benim karşı olduğumu tüm yönetici arkadaşlar iyi bilirler ama olaylar dışardan göründüğü gibi olmuyor malesef.

Hangi konuları kimin raporladığı belli olmadığı için açıklamakta sakınca görmedim :D Sadece üye isimleri yazıyor :D

Hata olan konuları raporlayan üye candır.