SDN Moderatörleri Arı Gibi Çalışıyor

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yok önce ıslatıyoruz sonra dövüyoruz :D

Ben Pesimist'e sormuştum, modları nasıl böyle arı gibi çalıştırtabiliyorsunuz, kırbaç mı vuruyorsunuz diye ama, modlarımızın gözlerinin kan bürüdüğünü görmüş olduk, üstlerine alınmışlar :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ben Pesimist'e sormuştum, modları nasıl böyle arı gibi çalıştırtabiliyorsunuz, kırbaç mı vuruyorsunuz diye ama, modlarımızın gözlerinin kan bürüdüğünü görmüş olduk, üstlerine alınmışlar :D

Çok pardon yahu ben "adamlara ne yapıyorsunuz deyince üyelere ne yapıyorsunuz gibi anladım :D Arı gibiyiz çünkü Troy bize araba alacak :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Çok pardon yahu ben "adamlara ne yapıyorsunuz deyince üyelere ne yapıyorsunuz gibi anladım :D Arı gibiyiz çünkü Troy bize araba alacak :D

ben de üyelere anlamıştım :D yaptığımız işkenceler ortaya çıktı :devil2:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Editleyelim mesajları :D

bence böyle daha iyi oldu. üyeler kurallara daha çok dikkat eder
whip0000.gif

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Niahahaha:devil:

Üyelerle ilgilenmeyi çok kolay bir iş sanıyorsun sen ama göründüğü kadar kolay değili, hatta hiç değil :)

Ben o yollardan geçtim, gayet iyi bilirim. Hatta bırakmam üzerinden 3 sene geçmesine rağmen sizin finix gibi hatta ondan daha fena bir üye hala bir şekilde benimle uğraşıyor. Hırs yapmış, yazık :) Forum yönetmek, ülke yönetmek gibidir; kimseyi memnun edemezsin. Bundan anlıyoruz ki modlukta ısrar eden adam, ya sadisttir, ya manyaktır ya da oğlaktır :)
Üye kişisi "ne varmış modlukta, dedem bile yapar" der, aynı kişi mod olunca, üye kişisine "üyelerle uğraşmak göründüğü kadar değil, hıh..." der.
İşin felsefesine inersek çıkamayız; bir insan neden moderatör olmak ister? Bunun hakkında tez hazırlayabilirim :)

Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a, gerçekten buradaki moderatörler çok iyi çalışıyorlar. Gerçi işin ucunda araba varmış ama niyse, gönül işidir o ;)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Ben o yollardan geçtim, gayet iyi bilirim. Hatta bırakmam üzerinden 3 sene geçmesine rağmen sizin finix gibi hatta ondan daha fena bir üye hala bir şekilde benimle uğraşıyor. Hırs yapmış, yazık :) Forum yönetmek, ülke yönetmek gibidir; kimseyi memnun edemezsin. Bundan anlıyoruz ki modlukta ısrar eden adam, ya sadisttir, ya manyaktır ya da oğlaktır :)
Üye kişisi "ne varmış modlukta, dedem bile yapar" der, aynı kişi mod olunca, üye kişisine "üyelerle uğraşmak göründüğü kadar değil, hıh..." der.
İşin felsefesine inersek çıkamayız; bir insan neden moderatör olmak ister? Bunun hakkında tez hazırlayabilirim :)

Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a, gerçekten buradaki moderatörler çok iyi çalışıyorlar. Gerçi işin ucunda araba varmış ama niyse, gönül işidir o ;)

modluk zor dediğiniz gibi. sdn'de modluk yapmak da zor ama çok keyifli. çünkü modlar arasında çok samimi ve sıcak bir dostluk var. bu ortamı başka hiçbir sitede görmedim. bu da bütün zorlukları unutturuyor :) yani işimizi yaparken keyif alarak yapıyoruz :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Nokta. Eyvallah :)

Sen ne zaman mod oldun ya :D
Ben mod mu olmuşum İso :D Neredesin sen onu bi de önce :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İzmitte napıyosun :)