• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Mobil 2.0 App Store'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
SDN Mobil 2.0 App Store'da

ShiftDelete.Net takipçilerine daha iyi bir mobil uygulama deneyimi sunmak için baştan sona yenilediğimiz SDN Mobil uygulaması 2.0 sürümü ile App Store'da yerini aldı.

Harika bu zaten beta testlerine de katılmıştım

İOS'da gayet güzel gözüküyor ve çevrimdışı okuma gibi ek özelliklerle çok daha iyi olacaktır. Umarım Android uygulaması en kısa sürede gelir. Ayrıca Android uygulaması materyal tasarıma sahip olursa çook daha iyi olur. :D

hala eski sürüm var

Kaydırarak geri gelmek çok hassas tam kaydırma yapamıyorum elimi koyup 1 milim sola oynattığımda hemen önceki sayfaya dönüyor. Bilmiyorum bu bilerek mi yapıldı ama benim hiç hoşuma gitmedi.

Android uygulaması testlerdi yapilmasiydi derken yazın sonuna ancak sanırım, keşke ilk Android çıksaydı

Güzel olmuş ama [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] dediği gibi kaydırarak geri gelmek çok hassas. Ayrıca üye girişi de olabilirdi.

darısı android başına keşke 750 milyon çeşit android olmasaydı da ilk android e çıksaydı :D

Bugün güncellendi hoş olmuş

İncelemelerdeki youtube kaynaklı video'ları izlerken ileri saramıyoruz umarım güncellemeyle bir an önce çözülür.